Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej dziewuszki :)

Tina.Sara to te nasze comiesięczne dolegliwości :angryy: ale juz doszłam do siebie...
a teraz ide wziaśc gorącą kąpiel ...

Alynkaaa nie martw sie ja też mam wszędzie i nie wiem kiedy ja to nadrobie...:roll:

g_o_n_i_a wiesz wszystko o kropce możesz tam wszystko napisać? gdzie mieszka i w ogóle. Bo ja naprawde nie dam rady....:-(

a_ga.isk nawzajem :)

Chihuahua Tinka narazie nie spi tylko czai na stół bo ciastka leżą...

Asti Witamy :multi: jakie mało fot?? kilka stron wstecz dodałam 40 fotek.... :shake:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Znowu sie minełyśmy....:shake: :roll:
Do jutra w szkole lub na DGM :*:*:*:cool3: :cool3: :cool3:
[SIZE=3][COLOR=darkorange]DOBRANOC!!!!![/COLOR][/SIZE][/quote]

my To mamy do tego szczęscie :D

PS. Ale was tu dużo dziś było.... :-o :roll:

Posted

Cześć Gosia :)Moje futerka jak najlepiej się mają ..ale ja za to nie bardzo, zauważyłam że wciaż brak mi czasu :( i na dogo też coraz mniej... no ale cóż... poświęcam wam właśnie 30 min... to przerwa od nauki;/

i musze napisac wypracowanie na taki temat. :
"Czary, magia, niezwykłe zdarzenia istot, czy romans średniowieczny mógłby obejśc się bez atmosfery niesamowitości? Uzasadnij swoj pogląd w odniesieniu do "Dziejów Tristana i Izoldy"

MOżE KTOś Z WAS UMIE TO NAPISAć??? BO JA NIE MAM POJęCIA.... :placz:

Posted

Hej Edytko :*

Doskonale cię rozumiem... szkoła potrafi dobić.... ale musisz jakoś wytrzymać, nie ma innego wyjścia... zaciśnij zęby i ucz się, bo dzięki nauce zajdziesz naprawde daleko ;)

A co do tego wypracowania, to ja miałam Tristana w tamtym roku i dla mnie to była okropna książka... ale ten temat wypracowania to lekkie przegięcie... :shake: Ehh... czego to nauczyciele nie wymyślą... :shake:

Posted

[quote name='Ola&Kora']ale ten temat wypracowania to lekkie przegięcie... :shake: Ehh... czego to nauczyciele nie wymyślą... :shake:[/quote]

oj tak.. i my sobie tak mozemy gadać a oni i tak tego nie zmienią.... ja nie wiem co ta wredna baba sobie wyobraża... nigdy nie miałam takiej nauczycielki... :angryy:
w tatym roku miałam 4 z polaka (w gimnazjum)a teraz jestem zagrożona :angryy:

Posted

Cześć Edytko! :*

"Tristan i Izolda" - ble. Nie podobała mi się ta książka. Poszukaj w internecie, może znajdziesz coś, na podstawie czego będziesz mogła napisać parę słów na ten temat :)

Tak wogóle to witam w Nowym Roku :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Edytko! :*

"Tristan i Izolda" - ble. Nie podobała mi się ta książka. Poszukaj w internecie, może znajdziesz coś, na podstawie czego będziesz mogła napisać parę słów na ten temat :)

Tak wogóle to witam w Nowym Roku :)[/quote]

Witam Justynko :*
w necie nie ma nic... kompletnie co by mi odpowiadało... no ale może jeszcze z mamą coś wymyśle...
a teraz musze lecieć do koleżanki po zeszycik... i jeszcze musze dzisiaj zrobić menu.... :placz:

[SIZE=7]papa cioteczki :*[/SIZE]

Posted

[quote name='ChiQuiTa']Tina.Sara to te nasze comiesięczne dolegliwości :angryy: ale juz doszłam do siebie...
a teraz ide wziaśc gorącą kąpiel ...[/quote]

Aj... Kumam. Ale dobrze że żyjesz :)

Posted

[quote name='Tina.Sara']Aj... Kumam. Ale dobrze że żyjesz :)[/quote]

jak narazie to jeszcze tak :D
ale ta szkoła powoli mnie zabija... :placz:

a teraz dla poprawy humorku moje kochane ocyska :loveu: :loveu: :loveu:

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/ocyska.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']jak narazie to jeszcze tak :D
ale ta szkoła powoli mnie zabija... :placz:

a teraz dla poprawy humorku moje kochane ocyska :loveu: :loveu: :loveu:

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/ocyska.jpg[/IMG][/quote]

Przeżyjesz. Sliczne oczyska:loveu:

Posted

Hej Edytko. Oczyska naprawdę przekochane :loveu::loveu: a wypracowanie? jak zaczniesz pisać to później już samo pójdzie, ja zawsze tak miałam, oby się tylko rozhuśtać i dalej jakoś szło :) powodzenia :)

Posted

[quote name='Agushka']Hej Edytko. Oczyska naprawdę przekochane :loveu::loveu: a wypracowanie? jak zaczniesz pisać to później już samo pójdzie, ja zawsze tak miałam, oby się tylko rozhuśtać i dalej jakoś szło :) powodzenia :)[/quote]

no własnie a ja niemoge zacząc.... :placz:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']oj tak.. i my sobie tak mozemy gadać a oni i tak tego nie zmienią.... ja nie wiem co ta wredna baba sobie wyobraża... nigdy nie miałam takiej nauczycielki... :angryy:
w tatym roku miałam 4 z polaka (w gimnazjum)a teraz jestem zagrożona :angryy:[/quote]
Kto Cie uczy polskiego?

Posted

widze ze jest duze zainteresowanie na naszą galerie.... :roll:
zmontowałam wypracowanie...
Ale wam go nie przepisze bo jest beznadziejne.... :roll: :oops:

[COLOR=magenta]Wiecie co stwierdziłam ze jestem beznadziejna, że tylko Tina widzi we mnie kogoś. Bo widzę jak mnie słucha, zawsze poliże... [/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]Moja przyjaciółka sie odemnie odwróciła...[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]:(:([/COLOR]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=magenta]Wiecie co stwierdziłam ze jestem beznadziejna, że tylko Tina widzi we mnie kogoś. Bo widzę jak mnie słucha, zawsze poliże... [/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]Moja przyjaciółka sie odemnie odwróciła...[/COLOR]

[COLOR=#ff00ff]:(:([/COLOR][/quote]
Nie załamuj się, proszę Cię. Nie jesteś beznadziejna, nie jesteś!
A Tinka jest cudowna.
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Xiara']Nie załamuj się, proszę Cię. Nie jesteś beznadziejna, nie jesteś!
A Tinka jest cudowna.
Pozdrawiam.[/quote]

Dzięki za odwiedzinki :multi:
widzisz akurat tak ci sie trafiło żę trafiłas jak ja mam baznadziejny humor :oops: