haska_12 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Dzien doberek :) A gdzie Pani Edytka się podziewa :cool3: ? Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='haska_12']Dzien doberek :) A gdzie Pani Edytka się podziewa :cool3: ?[/quote] Oj Edytka zaniedbała DGM:mad: Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Cześc Edytko :cool3: Przychodzę tu by dać łapke na pożegnanie, do piątku :calus: Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hej Edytko :) Jak ja tu dawno nie byłam, pędzę oglądać co nowego :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Chihuahua'][FONT=Arial Narrow][SIZE=4][COLOR=#9932cc]Życzę Ci zabawy do białego rana, [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Arial Narrow][COLOR=#9932cc]najlepszych piosenek, pysznego szampana! [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Arial Narrow][COLOR=#9932cc]Choć nie jestem z Toba w noworoczną noc, [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Arial Narrow][COLOR=#9932cc]pamiętaj też o mnie przez następny rok. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/quote] Dziękujemy bardzo i nawzajem a zabawa była do rana :diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Świniaczek! :multi: I Edyta z Tiną! :multi: Świetnie razem wyglądacie :smile: Szykuj się szykuj - u mnie sylwester się odbywa, a jak narazie nic nie chce mi się robić :cool3:[/quote] Dziękuje Wy też razem świetnie wyglądacie a po sylwku jak ? [quote name='Kamcia_14']Tinka piękna :loveu:. A naj naj to ostatnie zdjęcie . Pasujecie do siebie. I kto tu się niezgadza się ze stwierdzeniem Że człowiek upodobnia się do psa :evil_lol:[/quote] my podobne do siebie hehe też tak myśle :diabloti: [quote name='g_o_n_i_a'][B]Szczęsliwego Nowego Roku [/B]:multi:[/quote] dziękuje kochana i nawzajem :* [quote name='Ewa_17'] Twoja Tinka jest strasznie podobna z pysia do mojego adoptusia o tym samym imieniu!! :loveu: zapraszam do naszej galerii, tam zobaczysz ze wyraz mordki jest identyczny :loveu: [/quote] Witamy u nas :multi: Oczywście ze do was wpadniemy ale narazie musze iśc sprzątać wieć spodziewajcie sie nas już niedługo :diabloti: [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Edytko [/quote] Czeeeeść :multi: [quote name='chihuahua'] [SIZE=5][FONT=Century Gothic]Czesc w Nowy 2007 Rok!!![/FONT][/SIZE] [/quote] Cześć cześć :lol: [quote name='Paulina_mickey']Witam Edytko :*[/quote] [quote name='Paulina_mckey']Jeszcze Cie nie ma nie ładnie nie ladnie:mad: p.s. przyrodnie rodzeństwo Twojego Stefka już zaczyna mieć kolorki:cool3: i na razie żadnego nie ubyło:cool3:[/quote] No już jestem bo musiałam odespać a wstałam o 17 :oops: Mam nadzieje ze zadnego nie ubędzie [quote name='Paulina_mickey']Jak sie pojawisz na DGM to trzeba cos z Kropeczka zadziałać[/quote] Jestem teraz ale Ciebie nie ma :( Teraz musze leciec posprzatac ale jak przyjde to napisze o Kropeczce. [quote name='Tina.Sara']hej hej :*[/quote] Heeeej :* [quote name='haska_12']Dzien doberek :smile: A gdzie Pani Edytka się podziewa :cool3: ? [/quote] [quote name='Paulina_mickey']Oj Edytka zaniedbała DGM:mad:[/quote] Niezaniedbała tylko odsypiała :eviltong: [quote name=':: FiGa ::']Cześc Edytko :cool3: Przychodzę tu by dać łapke na pożegnanie, do piątku :calus:[/quote] Ojej aż do piątku :( wracaj szyciutko do nas :lol: Cioteczki jak wam minął sylwek ? No i jak to zniosły wasze czworonogi ?? Bo moja Tinka bała sie wyjść z domu :oops: Mama z nią wyszła raz wieczorem to sie bała wyjść z klatki a potem narobiła w domu... moje biedactwo A teraz sobie odsypia.....:p Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Agushka']Hej Edytko :) Jak ja tu dawno nie byłam, pędzę oglądać co nowego :)[/quote] Hej Agusia w końcu jestes :multi: u nas duuużo fotek przybyło :):) Quote
Samturia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 czy bliźniaczka Łapy śpi? :D:D:D :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 witam!!! jak tam w szkółce? ja dzis nie poszłam z lenistwa:oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Samturia']czy bliźniaczka Łapy śpi? :-D:-D:-D :cool3:[/QUOTE] a jak by inaczej :lol: [quote name='furciaczek']dobrywieczorek tinkowa:smile:[/QUOTE] [quote name='haska_12']Dzien dobry :smile:[/QUOTE] Dobry :eviltong: [quote name='Paulina_mickey']witam!!! jak tam w szkółce? ja dzis nie poszłam z lenistwa:oops:[/QUOTE] TYYYY LEEENIUUUU !!!!!!! :mad: :mad: Wiesz co jak mozesz mi to pisać... już sobie wyobrażam jak smacznie sobie spałaś do po€łdnia.... ajj... a ja o 6 już na nogach... i jeszcze sie mordować w tej budzie musiałam... a i jeszcze jak zobaczyłam moje dzisiejsze zadanie z histori to chcetnnie bym :wallbash: no i wszytsko jasne....:shake: Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']a jak by inaczej :lol: TYYYY LEEENIUUUU !!!!!!! :mad: :mad: Wiesz co jak mozesz mi to pisać... już sobie wyobrażam jak smacznie sobie spałaś do po€łdnia.... ajj... a ja o 6 już na nogach... i jeszcze sie mordować w tej budzie musiałam... a i jeszcze jak zobaczyłam moje dzisiejsze zadanie z histori to chcetnnie bym :wallbash: no i wszytsko jasne....:shake:[/quote] hihi:evil_lol: :evil_lol: Też wstałam o 6...tzn obudziałam sie ale stwierdziłam że mi sie nie chce wstawać i poszłam spac dalej:oops: Jak jestem zaspana to nic do mnie nie dochodzi...:shake: Nawet to że miałam wstawac do szkoły a tym bardziej po tylu dniach wolnego...i długiego spania...aż żal było wstawac tym baardziej że za oknem ciemno:angryy: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Paulina_mickey']hihi:evil_lol: :evil_lol: Też wstałam o 6...tzn obudziałam sie ale stwierdziłam że mi sie nie chce wstawać i poszłam spac dalej:oops: Jak jestem zaspana to nic do mnie nie dochodzi...:shake: Nawet to że miałam wstawac do szkoły a tym bardziej po tylu dniach wolnego...i długiego spania...aż żal było wstawac tym baardziej że za oknem ciemno:angryy:[/quote] No co Ty nie powiesz :eviltong: hehe :D no to wstawanie to jesczze pół biedy ale ten widok za oknem jest okropny. A ja dopiero dochodze do siebie a Tu już ciemno sie robi :shake: Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No co Ty nie powiesz :eviltong: hehe :D no to wstawanie to jesczze pół biedy ale ten widok za oknem jest okropny. A ja dopiero dochodze do siebie a Tu już ciemno sie robi :shake:[/quote] Wstajesz do szkoły ciemno wracasz ciemno:mad: :mad: Beznadzieja....:placz: Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Trzeba zmnienić u Kropeczki ten napis.. p.s. cjomiczki żyją i mają sie dobrze zaczynają sie już wybarwiać:loveu: :loveu: Strasznie jestem ciekawa jak bedą wyglądały:loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Trzeba zmnienić u Kropeczki ten napis.. p.s. cjomiczki żyją i mają sie dobrze zaczynają sie już wybarwiać:loveu: :loveu: Strasznie jestem ciekawa jak bedą wyglądały:loveu: :loveu:[/quote] oj tak ja też :) słuchaj możesz zrobić to sama? naprawde nie jestem w stanie... wysle ci hasło na PW... ok ?? Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hej Edytko, co tam u ciebie słychać :p Foteczki wszystkie przecudne, i świniaczek i Tinka są słodziutkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Ola&Kora']Hej Edytko, co tam u ciebie słychać :p Foteczki wszystkie przecudne, i świniaczek i Tinka są słodziutkie :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Hej dziękuje w ich imieniu :) a u mnie nie najlepej... umieram... nawet nie wiem co ja dzisiaj robie na dogo... zajrze wieczorem bo teraz nie mam sił by patrzeć... :( Quote
Alynkaaa Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [COLOR=Red][B]hej ja tylko przywitac siem wpadlam.....lece dalej bo jak zwykle mam zaleglosci wszedzie...:([/B][/COLOR] Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']oj tak ja też :) słuchaj możesz zrobić to sama? naprawde nie jestem w stanie... wysle ci hasło na PW... ok ??[/quote] Wstyd sie przyznac ale ja nie wiem jaks ie to robi:oops: Jeśli nie możesz to po prostu zrobi sie to innym razem:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Edytko, mi podawałas swoje hasło, takze moge zmienić tytuł... Quote
a_ga.isk Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witam ;) I zycze dosiego roku :) Pozdrawiam :D Quote
chihuahua Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [SIZE=4][FONT=Arial Black]Czy Tinka, jak nigdy ,spi?[/FONT][/SIZE] Quote
Asti Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Tinka jest śliczna! Tylko, że mało fot! Prosimy więcej! Quote
Recommended Posts