_ChiQuiTa_ Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Heeej dziewcionki :loveu: No już nie mamy w planach znikać :) Muszę aparat naprawić, to będą foty [SIZE=1](chyba, ze mi ktoś za sponsoruje:diabloti: niedługo mam urodziny)[/SIZE] [SIZE=2]A tak ogólnie u nas lux, Sheila wyszła z nużycy, za to babrze się we wszystkim, dziś zaliczyła zdechłą rybe :shake: i kąpiel w śmierdzącym bajorze....[/SIZE] Mogłaby brać przykład z Tiny :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Cześć mieloneczko :loveu: :evil_lol: Piękne te Twoje dziewczyny :loveu:[/quote] Twoja dziewczyna też śliczna:loveu: wczoraj się zachwycałam :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Wiesz skądś to znam :evil_lol: Też mam w domu tymczasowiczkę lubiącą się 'wypachnić' :evil_lol: I jak patrzę na zdjęcia Sheili dochodzę do wniosku, że już gdzieś widziałam te kurwiki w oczach :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Wiesz skądś to znam :evil_lol: Też mam w domu tymczasowiczkę lubiącą się 'wypachnić' :evil_lol: I jak patrzę na zdjęcia Sheili dochodzę do wniosku, że już gdzieś widziałam te kurwiki w oczach :evil_lol:[/quote] Hahaha no dokładnie te same kurwiki mają :evil_lol: nadały by się razem, może chcesz drugą "grzeczną'' niunie na tymczas??:D Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='_ChiQuiTa_']Hahaha no dokładnie te same kurwiki mają :evil_lol: nadały by się razem, może chcesz drugą "grzeczną'' niunie na tymczas??:D[/QUOTE]Ja może i nie miałabym nic przeciwko, ale nie wiem co na to Figa :diabloti: Ona biedna nerwowo już po krawędzi jedzie :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Ja może i nie miałabym nic przeciwko, ale nie wiem co na to Figa :diabloti: Ona biedna nerwowo już po krawędzi jedzie :evil_lol:[/quote] To tak jak Tina, ona też spazmów dostaje :D ale Sheila większa to nie moze za bardzo podskakiwać, ale na tego dałna trzeba mieć cały czas oko bo jej sie wydaje, ze sobie Sheilę 'wychowa' Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='_ChiQuiTa_']To tak jak Tina, ona też spazmów dostaje :D ale Sheila większa to nie moze za bardzo podskakiwać, ale na tego dałna trzeba mieć cały czas oko bo jej sie wydaje, ze sobie Sheilę 'wychowa'[/QUOTE] Bo przyszły takie niewychowane i im się wydaje że rządzić mogą :shake: To się nie ma co dziwić że się nasze damy bulwersują :shake: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Bo przyszły takie niewychowane i im się wydaje że rządzić mogą :shake: To się nie ma co dziwić że się nasze damy bulwersują :shake: :evil_lol:[/quote] Hahaha dokładnie tak jest :evil_lol: Kanapowe panienki muszą nieokrzesane bydło uczyć ochendogi :D :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ty lepiej Edytka swoje zdjęcia pokazuj :cool3: Quote
Marta_Ares Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ale sliczna tymczasowiczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Pookażę Kochana, pokażę :D Dzięki Marta:loveu: Aparat mój nie nadaje się do nieczego...;/ nie mam nawet czasu go naprawić, a dziś wspaniała Sheila zeżarła 14 krokietów :shake: maaatko zostawić tego psa na chwilę samego Quote
Marta_Ares Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 hehe widocznie trzeba bardziej pilnowac:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='Marta_Ares']hehe widocznie trzeba bardziej pilnowac:diabloti:[/quote] A nooo.:d ale wiesz jak to jest :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Przyszłam se tu, o. I powiedziałabym, że życzę Ci dobrej nocy ale tego nie zrobię :shake: Sama Wiesz Czemu :shake: Koooosa jest, ojjjj jest kosaaa... :evil_lol: [COLOR="PaleTurquoise"]Doooobrej nocki buraku[/COLOR] :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Przyszłam se tu, o. I powiedziałabym, że życzę Ci dobrej nocy ale tego nie zrobię :shake: Sama Wiesz Czemu :shake: Koooosa jest, ojjjj jest kosaaa... :evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise]Doooobrej nocki buraku[/COLOR] :p[/quote] Łooooj :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Ja nie ce kosyyy.... no weeeśś.... nie gniewaju sie :placz::placz::placz: [COLOR=PaleTurquoise]Dziękuje ślicznie :loveu: [/COLOR] Quote
agaciaaa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Cześć :) Ale masz fajnego tymczasa :loveu: [url]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/DSC01109.jpg[/url] i Tinulka śliczna jak zawsze :loveu: Pozdrawiamy! Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Bewarka'][B]Wszystkiego najlepszego Edytko![/B] :BIG:[/QUOTE] Dziękuje kochana :*:loveu: Quote
Avaloth Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 hej :) Tinulka :loveu::loveu: ładnego tymczasa masz ;) a jakieś nowe wieści od Zibi są ? :) [SIZE=1]spóźnione[/SIZE][SIZE=1]:oops:[/SIZE][SIZE=1] najlepszego :calus:[/SIZE]:multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Iś & Chester']hej :) Tinulka :loveu::loveu: ładnego tymczasa masz ;) a jakieś nowe wieści od Zibi są ? :) [SIZE=1]spóźnione[/SIZE][SIZE=1]:oops:[/SIZE][SIZE=1] najlepszego :calus:[/SIZE]:multi:[/quote] Dzięki dzięki :loveu: U Zibi w porządku, gruba się porobiła, na jej wątku są zdjęcia z wizyty ostatniej, na wakacjach jak mi się uda pojechać będą następne :p Dziękuje za życzonka :*:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Cześć wszystkim :) pamiętacie o nas :)?? Quote
Dariette. Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 taka fajna galeryjka i psiaki, a cisza, no wiecie co :mad: Quote
:: FiGa :: Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Edytko, a czy Ty pamiętasz o nas? :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Hej:) Pamietamy o Was oczywiscie, ale do nas nikt nie zagladuje to my tez nie... nie no zarty... malo czasu ostatnio i jeszcze Sheila poszla do nowego domu... :-( Zdjecia moze jakies beda nasze jak powrocimy do kraju Co u Was dziewczyny? Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Pom[y]ielonaaaa :loveu: Jak dobrze Cię widzieć :calus: Co u nas? Tęsknimy :mad: Jak Sheili nie ma to może... :diabloti: Na zagojenie ran, wiem na własnej sierści że pomaga, Ty zapewne też :evil_lol: Quote
Recommended Posts