Pimpek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 :: FiGa :: - zgadzam się W pysk !:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Pimpek'] W pysk !:diabloti:[/quote]Chłopaki z mojej klasy odpowiedzieli by na to "A długo będziesz trzymać?" :diabloti: Szczerze powiedziawszy nie znoszę tych chamów, prostaków, prymitywów, wiesniaków.... :angryy: Quote
Pimpek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Chłopaki z mojej klasy odpowiedzieli by na to "A długo będziesz trzymać?" :diabloti: Szczerze powiedziawszy nie znoszę tych chamów, prostaków, prymitywów, wiesniaków.... :angryy:[/quote] Oj, wiem co czujesz !:angryy: U nas chłopaki są takie durne, a ze zima to ma sie rozumieć wojny na śnieżki muszą robić :diabloti: I przeklinają... Mój "kumpel" Arek to on ma rodzeństwa z 5, i ono jest jeszcze takie małe, jeden idzie do zerówki, jeden do 1 klasy podstawówki itp, i on ich odprowadza do szkoły jak sam idzie, i matko jak oni przeklinają !:crazyeye: Quote
Pimpek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dzieciaki są coraz gorsze :shake:[/quote] I to strasznie ! Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 I to jeszcze u moda w galerii :evil_lol: Quote
Pimpek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Hi,hi,hi, luzia, jeśli u moda w galerii to to nie jest żadne "A co tam" :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='luzia']nie ma to jak mały Off top :diabloti:[/quote] Taaak ja tez to kocham:diabloti::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [QUOTE]Hi,hi,hi, luzia, jeśli u moda w galerii to to nie jest żadne "A co tam" :evil_lol:[/QUOTE] Właśnie, bo wtedy jest "i ch** z tego" :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='furciaczek']Taaak ja tez to kocham:diabloti::evil_lol:[/quote] Hehe no szczególnie o 2 w nocy w galeri Agaci :diabloti: Quote
Luzia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Pimpek'] Hi,hi,hi, luzia, jeśli u moda w galerii to to nie jest żadne "A co tam" :evil_lol:[/quote] EEeee tam Edytka to łaskawy cłowiecek i koffany :loveu: :diabloti: [quote name=':: FiGa ::']Właśnie, bo wtedy jest "i ch** z tego" :evil_lol:[/quote] Dokładnie tak :diabloti: Najwyżej dostaniemy zbiorowego bana :razz: W kupie raźniej :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ale nagadane :shake: i to u tej, która narzeka na gaduły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']A do lekarza ide jutro :P z ciurkiem :diabloti: [/quote] a ze sobą??? :mad: [quote name='luzia']Hehe no szczególnie o 2 w nocy w galeri Agaci :diabloti:[/quote] :evil_lol: :diabloti: Quote
Tepes Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 UU wybacz ha też już dawno tu nie byłam:lol: Niestety mam troche mało czasu wszystko przez szkołe... No właśnie Ty chcesz u mnie więcej fot a ja tu oglądam przez pare stronek i sama gadka ani widu ani słuchy fotek no i jak to wytłumaczysz:cool3:? pozdrawiam:) Quote
Paulina_mickey Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Edytko tu są nasze nowe wątki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100336[/URL] Koteczki:loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8932442[/URL] Psiaki:loveu::loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99371[/URL] Kajtuś(jego już znasz:evil_lol::loveu:) Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='luzia']Hehe no szczególnie o 2 w nocy w galeri Agaci :diabloti:[/quote] Oj tak:loveu: Quote
Luzia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='furciaczek']Oj tak:loveu:[/quote] To kiedy?? :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Dziewczyny zabić Was to mało :mad::eviltong: Widze uwielbiacie ciotkom Offy robić :cool3: Ale gadajcie gadajcie uwielbiam czytać wasze głupotki :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Ty juz dobrze wiesz za co :-x[/QUOTE] Eee... nie wiem :siara: [quote name='Pimpek']:: FiGa :: - zgadzam się W pysk !:diabloti:[/QUOTE] A co tak brutalnie ze mną chcecie się obchodzić :placz: [quote name=':: FiGa ::']Szczerze powiedziawszy nie znoszę tych chamów, prostaków, prymitywów, wiesniaków.... :angryy:[/QUOTE] Ojjjj też ich nienawidzę :shake: [quote name='Pimpek']Oj, wiem co czujesz !:angryy: U nas chłopaki są takie durne, a ze zima to ma sie rozumieć wojny na śnieżki muszą robić :diabloti: I przeklinają... Mój "kumpel" Arek to on ma rodzeństwa z 5, i ono jest jeszcze takie małe, jeden idzie do zerówki, jeden do 1 klasy podstawówki itp, i on ich odprowadza do szkoły jak sam idzie, i matko jak oni przeklinają !:crazyeye:[/QUOTE] [quote name=':: FiGa ::']Dzieciaki są coraz gorsze :shake:[/QUOTE] Oj tak. dzieciaki są coraz gorsze :shake: na osiedlu takich małych rozrabiaków też nie brakuje. U nas oprócz przeklinania posuwają się do gorszych czynów. Np. jeden taki maluch stoi na ślizgawce i sika sobie z góry :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='luzia']nie ma to jak mały Off top :diabloti:[/QUOTE] [quote name=':: FiGa ::']I to jeszcze u moda w galerii :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie :mad: [quote name='luzia']A co tam :diabloti:[/QUOTE] Ja Ci dam :diabloti::mad: [quote name='Pimpek']Hi,hi,hi, luzia, jeśli u moda w galerii to to nie jest żadne "A co tam" :evil_lol:[/QUOTE] No jedna mądra :loveu: [quote name='furciaczek']Taaak ja tez to kocham:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Noo ja to wiedziałam. W końcu jedna z największych dogogadaczek :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='luzia'] EEeee tam Edytka to łaskawy cłowiecek i koffany :loveu: :diabloti:[/quote] Jesteś tego pewna ? :evil_lol: [quote name='luzia']Dokładnie tak :diabloti: Najwyżej dostaniemy zbiorowego bana :razz: W kupie raźniej :diabloti:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='agaciaaa']Ale nagadane :shake: i to u tej, która narzeka na gaduły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Przecież ja się z tymi wredotami w rozmowy nie wdaję :siara::diabloti: [quote name='agaciaaa']a ze sobą??? :mad:[/quote] A no ... też pójdę :diabloti: [quote name='[URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=37337"']Acctiually[/url]]UU wybacz ha też już dawno tu nie byłam:lol: Niestety mam troche mało czasu wszystko przez szkołe... No właśnie Ty chcesz u mnie więcej fot a ja tu oglądam przez pare stronek i sama gadka ani widu ani słuchy fotek no i jak to wytłumaczysz:cool3:? pozdrawiam:smile:[/quote] Wybaczam :) Rozumiem, ja ostatnio też czasu nie mam :shake: A wytłumaczę wytłumaczę :eviltong: Aparat pojechał sobie do Irlandii :diabloti: [quote name='Paulina_mickey']Edytko tu są nasze nowe wątki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100336[/URL] Koteczki:loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8932442[/URL] Psiaki:loveu::loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99371[/URL] Kajtuś(jego już znasz:evil_lol::loveu:)[/quote] Widziałam :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 No a tak na marginesie gaduły to może dzisiaj odzyskam aparat. Więc chyba rozumiecie co się tu będzie działo :diabloti: a teraz uciekam na miasto i wieczorem plakaty do rozwieszenia :shake: Jeszcze mi zostało pół osiedla roznieść. A wczoraj tak jakoś mnie tknęło, żeby wejść do klatki w której już byłam. Wchodzę i co widzę?? Zdarty plakat :angryy: normalnie szok!! przeszkadza ludziom plakat. I właśnie wtedy przez chwile zwątpiłam czy to ma sens latanie po blokach jak ktoś nie szanuje twojej pracy i ma to gdzieś. Co z tego, że może ktoś kotów nie lubi !! Ale niech pomyśli, że inni lubią i coś dla nich robią... normalnie ręce opadają z głupoty tych ludzi :angryy::angryy::angryy: Quote
Paulina_mickey Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No a tak na marginesie gaduły to może dzisiaj odzyskam aparat. Więc chyba rozumiecie co się tu będzie działo :diabloti: a teraz uciekam na miasto i wieczorem plakaty do rozwieszenia :shake: Jeszcze mi zostało pół osiedla roznieść. A wczoraj tak jakoś mnie tknęło, żeby wejść do klatki w której już byłam. Wchodzę i co widzę?? Zdarty plakat :angryy: normalnie szok!! przeszkadza ludziom plakat. I właśnie wtedy przez chwile zwątpiłam czy to ma sens latanie po blokach jak ktoś nie szanuje twojej pracy i ma to gdzieś. Co z tego, że może ktoś kotów nie lubi !! Ale niech pomyśli, że inni lubią i coś dla nich robią... normalnie ręce opadają z głupoty tych ludzi :angryy::angryy::angryy:[/quote] ehh skąd ja to znam:angryy: masakra z tymi plakatami... mnie też dopadły takie watpliwości czy to ma sesn ale doszłam do wniosku że jednak ma bo jesli apel nie zadziała to przyjamniej ludzie dowiedzą sie o Stowarzyszeniu...bo ten kto zdzierał go na bank musiał na niego popatrzeć nie mówiąc juz o innych którzy wcześniej na to patrzyli Quote
Luzia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Jesteś tego pewna ? :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: No właśnie :mad: Ja Ci dam :diabloti::mad: [/quote] No pefnie :loveu: :cool3: Nie mów właśnie bo Cie... :evil_lol: Co causa :cool3: :diabloti: Quote
Recommended Posts