Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pimpek']
W pysk !:diabloti:[/quote]Chłopaki z mojej klasy odpowiedzieli by na to "A długo będziesz trzymać?" :diabloti: Szczerze powiedziawszy nie znoszę tych chamów, prostaków, prymitywów, wiesniaków.... :angryy:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Chłopaki z mojej klasy odpowiedzieli by na to "A długo będziesz trzymać?" :diabloti: Szczerze powiedziawszy nie znoszę tych chamów, prostaków, prymitywów, wiesniaków.... :angryy:[/quote]
Oj, wiem co czujesz !:angryy:
U nas chłopaki są takie durne, a ze zima to ma sie rozumieć wojny na śnieżki muszą robić :diabloti: I przeklinają... Mój "kumpel" Arek to on ma rodzeństwa z 5, i ono jest jeszcze takie małe, jeden idzie do zerówki, jeden do 1 klasy podstawówki itp, i on ich odprowadza do szkoły jak sam idzie, i matko jak oni przeklinają !:crazyeye:

Posted

[quote name='Pimpek'] Hi,hi,hi, luzia, jeśli u moda w galerii to to nie jest żadne "A co tam" :evil_lol:[/quote]

EEeee tam Edytka to łaskawy cłowiecek i koffany :loveu: :diabloti:

[quote name=':: FiGa ::']Właśnie, bo wtedy jest "i ch** z tego" :evil_lol:[/quote]

Dokładnie tak :diabloti: Najwyżej dostaniemy zbiorowego bana :razz:
W kupie raźniej :diabloti:

Posted

Ale nagadane :shake: i to u tej, która narzeka na gaduły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='_ChiQuiTa_']A do lekarza ide jutro :P z ciurkiem :diabloti: [/quote]

a ze sobą??? :mad:

[quote name='luzia']Hehe no szczególnie o 2 w nocy w galeri Agaci :diabloti:[/quote]

:evil_lol: :diabloti:

Posted

UU wybacz ha też już dawno tu nie byłam:lol:
Niestety mam troche mało czasu wszystko przez szkołe...
No właśnie Ty chcesz u mnie więcej fot a ja tu oglądam przez pare stronek i sama gadka ani widu ani słuchy fotek no i jak to wytłumaczysz:cool3:?
pozdrawiam:)

Posted

Edytko tu są nasze nowe wątki:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100336[/URL] Koteczki:loveu:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8932442[/URL] Psiaki:loveu::loveu:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99371[/URL] Kajtuś(jego już znasz:evil_lol::loveu:)

Posted

Dziewczyny zabić Was to mało :mad::eviltong: Widze uwielbiacie ciotkom Offy robić :cool3:
Ale gadajcie gadajcie uwielbiam czytać wasze głupotki :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Ty juz dobrze wiesz za co :-x[/QUOTE]

Eee... nie wiem :siara:

[quote name='Pimpek']:: FiGa :: - zgadzam się
W pysk !:diabloti:[/QUOTE]

A co tak brutalnie ze mną chcecie się obchodzić :placz:

[quote name=':: FiGa ::']Szczerze powiedziawszy nie znoszę tych chamów, prostaków, prymitywów, wiesniaków.... :angryy:[/QUOTE]

Ojjjj też ich nienawidzę :shake:

[quote name='Pimpek']Oj, wiem co czujesz !:angryy:
U nas chłopaki są takie durne, a ze zima to ma sie rozumieć wojny na śnieżki muszą robić :diabloti: I przeklinają... Mój "kumpel" Arek to on ma rodzeństwa z 5, i ono jest jeszcze takie małe, jeden idzie do zerówki, jeden do 1 klasy podstawówki itp, i on ich odprowadza do szkoły jak sam idzie, i matko jak oni przeklinają !:crazyeye:[/QUOTE]

[quote name=':: FiGa ::']Dzieciaki są coraz gorsze :shake:[/QUOTE]

Oj tak. dzieciaki są coraz gorsze :shake: na osiedlu takich małych rozrabiaków też nie brakuje. U nas oprócz przeklinania posuwają się do gorszych czynów. Np. jeden taki maluch stoi na ślizgawce i sika sobie z góry :shake:

Posted

[quote name='luzia']nie ma to jak mały Off top :diabloti:[/QUOTE]

[quote name=':: FiGa ::']I to jeszcze u moda w galerii :evil_lol:[/QUOTE]

No właśnie :mad:

[quote name='luzia']A co tam :diabloti:[/QUOTE]

Ja Ci dam :diabloti::mad:

[quote name='Pimpek']Hi,hi,hi, luzia, jeśli u moda w galerii to to nie jest żadne "A co tam" :evil_lol:[/QUOTE]

No jedna mądra :loveu:

[quote name='furciaczek']Taaak ja tez to kocham:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

Noo ja to wiedziałam. W końcu jedna z największych dogogadaczek :diabloti:

Posted

[quote name='luzia'] EEeee tam Edytka to łaskawy cłowiecek i koffany :loveu: :diabloti:[/quote]

Jesteś tego pewna ? :evil_lol:

[quote name='luzia']Dokładnie tak :diabloti: Najwyżej dostaniemy zbiorowego bana :razz:
W kupie raźniej :diabloti:[/quote]

:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='agaciaaa']Ale nagadane :shake: i to u tej, która narzeka na gaduły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Przecież ja się z tymi wredotami w rozmowy nie wdaję :siara::diabloti:

[quote name='agaciaaa']a ze sobą??? :mad:[/quote]

A no ... też pójdę :diabloti:

[quote name='[URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=37337"']Acctiually[/url]]UU wybacz ha też już dawno tu nie byłam:lol:
Niestety mam troche mało czasu wszystko przez szkołe...
No właśnie Ty chcesz u mnie więcej fot a ja tu oglądam przez pare stronek i sama gadka ani widu ani słuchy fotek no i jak to wytłumaczysz:cool3:?
pozdrawiam:smile:[/quote]

Wybaczam :)
Rozumiem, ja ostatnio też czasu nie mam :shake:
A wytłumaczę wytłumaczę :eviltong: Aparat pojechał sobie do Irlandii :diabloti:

[quote name='Paulina_mickey']Edytko tu są nasze nowe wątki:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100336[/URL] Koteczki:loveu:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8932442[/URL] Psiaki:loveu::loveu:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99371[/URL] Kajtuś(jego już znasz:evil_lol::loveu:)[/quote]

Widziałam :multi:

Posted

No a tak na marginesie gaduły to może dzisiaj odzyskam aparat. Więc chyba rozumiecie co się tu będzie działo :diabloti: a teraz uciekam na miasto i wieczorem plakaty do rozwieszenia :shake:
Jeszcze mi zostało pół osiedla roznieść.
A wczoraj tak jakoś mnie tknęło, żeby wejść do klatki w której już byłam. Wchodzę i co widzę??
Zdarty plakat :angryy: normalnie szok!! przeszkadza ludziom plakat. I właśnie wtedy przez chwile zwątpiłam czy to ma sens latanie po blokach jak ktoś nie szanuje twojej pracy i ma to gdzieś. Co z tego, że może ktoś kotów nie lubi !! Ale niech pomyśli, że inni lubią i coś dla nich robią... normalnie ręce opadają z głupoty tych ludzi :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No a tak na marginesie gaduły to może dzisiaj odzyskam aparat. Więc chyba rozumiecie co się tu będzie działo :diabloti: a teraz uciekam na miasto i wieczorem plakaty do rozwieszenia :shake:
Jeszcze mi zostało pół osiedla roznieść.
A wczoraj tak jakoś mnie tknęło, żeby wejść do klatki w której już byłam. Wchodzę i co widzę??
Zdarty plakat :angryy: normalnie szok!! przeszkadza ludziom plakat. I właśnie wtedy przez chwile zwątpiłam czy to ma sens latanie po blokach jak ktoś nie szanuje twojej pracy i ma to gdzieś. Co z tego, że może ktoś kotów nie lubi !! Ale niech pomyśli, że inni lubią i coś dla nich robią... normalnie ręce opadają z głupoty tych ludzi :angryy::angryy::angryy:[/quote]
ehh skąd ja to znam:angryy:
masakra z tymi plakatami...
mnie też dopadły takie watpliwości czy to ma sesn ale doszłam do wniosku że jednak ma bo jesli apel nie zadziała to przyjamniej ludzie dowiedzą sie o Stowarzyszeniu...bo ten kto zdzierał go na bank musiał na niego popatrzeć nie mówiąc juz o innych którzy wcześniej na to patrzyli

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Jesteś tego pewna ? :evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti:
No właśnie :mad:

Ja Ci dam :diabloti::mad:

[/quote]

No pefnie :loveu:

:cool3:

Nie mów właśnie bo Cie... :evil_lol:

Co causa :cool3: :diabloti: