Paulina_mickey Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 na reszcie dogo działa:multi: Hey Edytko :buzi: Quote
Luzia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Witamy wieczorem :multi: DOGO działa ale super :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Nio wkoncu mozna sobie pogadac:diabloti::loveu: Quote
Luzia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='furciaczek']Nio wkoncu mozna sobie pogadac:diabloti::loveu:[/quote] A nie tracić czas na bezsensownym odpoczywaniu na łóżku :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 [quote name='agaciaaa']cześć Edytko :) wpadłam żeby Ci KAZAĆ iść do lekarza!!!!!! nie można ignorować takich problemów! musisz znaleźć na to czas. Czekam na jakieś foteczki, jak już będziesz miała. I napisz jak samopoczucie![/quote] Dobrze pujdę obiecuję Ci to :p [quote name='Paulina_mickey']na reszcie dogo działa:multi: Hey Edytko :buzi: [/QUOTE] Heeej :buzi: [quote name='luzia']Witamy wieczorem :multi: DOGO działa ale super :evil_lol: [/QUOTE] Dokładnie :)) Heeej :buzi: [B]Gosia [/B]no w końcu. tylko że ja nie pogaduchy czasu za bardzo nie mam :shake: Quote
agaciaaa Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Edytko, napisz jak sie czujesz? serducho nie dokucza? Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Serducho jak serducho przypomina o sobie kilka razy dziennie. Czasem załkuje, zaboli przypomni mi że tam jest. Ostatnio nie łapią mnie te ataki. Tylko kłuje i boli. Ojej po co ja o tym mówiłam teraz będziecie co chwile pytać o stan mojego serca.Ale obiecuję pujdę do lekarza :) Chociaż właściwie byłam kilka razy i z tego co się dowiedziałam to : po 1 dojrzewam po 2 przejdzie mi ak dostanę pierwszy okres ( z tym że pierszy raz dostałam jakieś 4 lata temu) po 3 za bardzo sie deneruję ( skąd jakaś baba ma wiedzieć kiedy i jak bardzo sie denerwuje i jak czesto po za tym boli jak nawet zrelaksowana leżę na łóżku) no cóz taka nasza polska służba zdrowia.... Quote
agaciaaa Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Dobrze że o tym powiedziałaś, bo będziemy Cie męczyć aż w końcu pójdziesz do lekarza! A z tą naszą służbą zdrowia to niestety tak jest... ciężko trafić na porządnego lekarza. Ale mam nadzieje, że ktoś Ci w końcu pomoże, przecież nie będziesz bezczynnie czekać aż samo przejdzie!!! :shake: To ja życze zdrówka!!! I trzymam kciuki :) Quote
Pimpek Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Dzieńdoberek !:loveu: Albo raczej Dobry wieczór ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 No cóz Agatko tak już jest. A samo raczej przejść nie przejdzie bo od dziecka to mam.... tylko z wiekiem coraz gorzej. Ale są lepsze i gorsze dni jak wiadomo :) pujdę do lekarza i zdam relacje :) Cześć Pimpuś :* Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Witaj Edytko :* Ja miałam podobną sytuację z kolanem. Poszłam do lekarza, usłyszałam, że nic mi nie jest, że boli bo rosnę(skończyłam rosnąć jakieś 3, 4 lata temu), że to minie. Nie mijało, poszłam prywatnie do innego lekarza, specjalisty, dowiedziałam się, że to co tam jest w środku nogi to nie przelewki i wcale nie bez powodu mnie boli... Chodziłabym po lekarzach aż do skutku. I jak najbardziej wyrzekała się tych, do których najłatwiej się dostać. Ale musisz pójść, bo będzie coraz gorzej... Obiecaj, że w przyszłym tygodniu :* Quote
furciaczek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Kochana do specjalisy smigaj ale to juz:mad: Quote
Luzia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Widzisz Edytko lepiej takich rzeczy nie mówić przy ciotkach bo żyć nie dadzą.. Dlatego ja jestem cwana...:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Obiecuję pujde do tego lekarza :) Justynko no widzisz taka polska służba zdrowia ehh... Zagadam z mamą żeby iść prywatnie. A teraz lecę po ciuryyyy !!!!:iloveyou: Quote
agaciaaa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Dobry :multi: Nooo prywatnie na pewno byłoby lepiej! Mam nadzieje, że sie uda :) I czekam na fotki nowych domowników :loveu: Quote
Dzaga Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Cóż to za śliczna dziewczynka! [IMG]http://img267.imageshack.us/img267/3323/przytulam20cicado9.gif[/IMG] Pozdrawiamy! [IMG]http://www.paryz.yoyo.pl/images/smiles/buziak.gif[/IMG] Quote
Luzia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 No jak tam podróż mineła?? :evil_lol: Moje hasają po klatce :diabloti: Jeden przed chwilą mało mnie nie dziabną :p Quote
furciaczek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 I jak i Jak??:cool3: czekam na relacje:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ja tez czekam, ja też :sweetCyb: Będziemy mieć na dogo rodzinkęęęęę :multi: :multi: :multi: Co do serca - ja też mam tak czasami że łapie mnie kłucie do tego stopnia, że wstrzymuje oddech z bólu... również się tym mmartwiłam, ale ja mam tak tylko w okresach stresów. EKG mam robione co pół roku z racji tego że jestem w szkole sportowej i wyniki sa jednoznaczne - serce bije jak dzwon ;) Zdrówka :calus: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Heeloł :) Ciury mają się świetnie właśnie śpią w polarku :) Są poprostu boskie :iloveyou: oswojone, nie gryzą. Troche przestraszone sa drogą.Ale za kilka dni będą już jak nowe :) ale jestem zadowolona z nich :) Tina siedzi i obczaja wciąż :D Nie odstępuje klatki na krok :) a ciurki nic sobie z tego nie robią :) nie boja się są świetne. Jeden nawet juz łaził mi pod bluzą a potem siedział sobie na ramieniu ahhh :loveu: Mamuśka i siostra strasznie się boją a brat chodzi i się śmieje :) Fotki dam niedługo ale z komórki bo aparatu nie mam. Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Cieszę się że wszystko poszło ok :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Ja też się ciesze !! nawet nie wiesz jak bardzo :bigcool: Tylko nie wiem czemu takie niejadki są. Może są zmęczone po podróży? Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 A jakie żarełko im dałaś? :razz: Ja kupiłam karmę w zoologu i tez mi krowy nie chciały jej jeść bo u Zjawy jadły domowe, więc musiałam je powoli przestawić na karmę. Wzięłam je na zielonego ogórka, od razu zaczęły jeśc :cool3: Ale pierwszego dnia nawet ogórek nie podziałał, musza się oswoić ;) Ile ich masz? To dziewczynki? :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Dałam im dzisiaj jabłko, skubnęły kawałek. Na marchewkę nawet nie reagują. Jutro urządzę im lepiej mieszkanko :) Na razie siedzą dalej w pudełku. Właśnie przed chwilą wsadziłam do nich łapę i zostałam polizana na przywitanie :) Tak to dwie dziewczynki :) Quote
Recommended Posts