Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']cześć Edytko :) wpadłam żeby Ci KAZAĆ iść do lekarza!!!!!! nie można ignorować takich problemów! musisz znaleźć na to czas.

Czekam na jakieś foteczki, jak już będziesz miała. I napisz jak samopoczucie![/quote]

Dobrze pujdę obiecuję Ci to :p

[quote name='Paulina_mickey']na reszcie dogo działa:multi:
Hey Edytko :buzi: [/QUOTE]

Heeej :buzi:

[quote name='luzia']Witamy wieczorem :multi:

DOGO działa ale super :evil_lol: [/QUOTE]

Dokładnie :))

Heeej :buzi:

[B]Gosia [/B]no w końcu. tylko że ja nie pogaduchy czasu za bardzo nie mam :shake:

Posted

Serducho jak serducho przypomina o sobie kilka razy dziennie. Czasem załkuje, zaboli przypomni mi że tam jest.
Ostatnio nie łapią mnie te ataki. Tylko kłuje i boli. Ojej po co ja o tym mówiłam teraz będziecie co chwile pytać o stan mojego serca.Ale obiecuję pujdę do lekarza :)
Chociaż właściwie byłam kilka razy i z tego co się dowiedziałam to :
po 1 dojrzewam
po 2 przejdzie mi ak dostanę pierwszy okres ( z tym że pierszy raz dostałam jakieś 4 lata temu)
po 3 za bardzo sie deneruję ( skąd jakaś baba ma wiedzieć kiedy i jak bardzo sie denerwuje i jak czesto po za tym boli jak nawet zrelaksowana leżę na łóżku)

no cóz taka nasza polska służba zdrowia....

Posted

Dobrze że o tym powiedziałaś, bo będziemy Cie męczyć aż w końcu pójdziesz do lekarza! A z tą naszą służbą zdrowia to niestety tak jest... ciężko trafić na porządnego lekarza. Ale mam nadzieje, że ktoś Ci w końcu pomoże, przecież nie będziesz bezczynnie czekać aż samo przejdzie!!! :shake:

To ja życze zdrówka!!! I trzymam kciuki :)

Posted

No cóz Agatko tak już jest. A samo raczej przejść nie przejdzie bo od dziecka to mam.... tylko z wiekiem coraz gorzej. Ale są lepsze i gorsze dni jak wiadomo :)
pujdę do lekarza i zdam relacje :)

Cześć Pimpuś :*

Posted

Witaj Edytko :*

Ja miałam podobną sytuację z kolanem. Poszłam do lekarza, usłyszałam, że nic mi nie jest, że boli bo rosnę(skończyłam rosnąć jakieś 3, 4 lata temu), że to minie.

Nie mijało, poszłam prywatnie do innego lekarza, specjalisty, dowiedziałam się, że to co tam jest w środku nogi to nie przelewki i wcale nie bez powodu mnie boli...

Chodziłabym po lekarzach aż do skutku. I jak najbardziej wyrzekała się tych, do których najłatwiej się dostać.

Ale musisz pójść, bo będzie coraz gorzej... Obiecaj, że w przyszłym tygodniu :*

Posted

Cóż to za śliczna dziewczynka!

[IMG]http://img267.imageshack.us/img267/3323/przytulam20cicado9.gif[/IMG]
Pozdrawiamy!
[IMG]http://www.paryz.yoyo.pl/images/smiles/buziak.gif[/IMG]

Posted

Ja tez czekam, ja też :sweetCyb:
Będziemy mieć na dogo rodzinkęęęęę :multi: :multi: :multi:

Co do serca - ja też mam tak czasami że łapie mnie kłucie do tego stopnia, że wstrzymuje oddech z bólu... również się tym mmartwiłam, ale ja mam tak tylko w okresach stresów. EKG mam robione co pół roku z racji tego że jestem w szkole sportowej i wyniki sa jednoznaczne - serce bije jak dzwon ;)
Zdrówka :calus:

Posted

Heeloł :)
Ciury mają się świetnie właśnie śpią w polarku :)
Są poprostu boskie :iloveyou: oswojone, nie gryzą. Troche przestraszone sa drogą.Ale za kilka dni będą już jak nowe :)

ale jestem zadowolona z nich :) Tina siedzi i obczaja wciąż :D Nie odstępuje klatki na krok :) a ciurki nic sobie z tego nie robią :) nie boja się są świetne. Jeden nawet juz łaził mi pod bluzą a potem siedział sobie na ramieniu ahhh :loveu:
Mamuśka i siostra strasznie się boją a brat chodzi i się śmieje :)

Fotki dam niedługo ale z komórki bo aparatu nie mam.

Posted

A jakie żarełko im dałaś? :razz: Ja kupiłam karmę w zoologu i tez mi krowy nie chciały jej jeść bo u Zjawy jadły domowe, więc musiałam je powoli przestawić na karmę. Wzięłam je na zielonego ogórka, od razu zaczęły jeśc :cool3: Ale pierwszego dnia nawet ogórek nie podziałał, musza się oswoić ;)

Ile ich masz? To dziewczynki? :)

Posted

Dałam im dzisiaj jabłko, skubnęły kawałek. Na marchewkę nawet nie reagują. Jutro urządzę im lepiej mieszkanko :) Na razie siedzą dalej w pudełku. Właśnie przed chwilą wsadziłam do nich łapę i zostałam polizana na przywitanie :)
Tak to dwie dziewczynki :)