Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']kochana, wiem jak to jest- u mnie też nagadały 4 strony :evil_lol:

A zdjęcia to teraz obowiązkowo! :cool3:[/quote]

Tak tak zdjęcia dam :evil_lol:

[quote name='furciaczek'] Dziendoberek gaduly:diabloti:

fotek sie domagam stanowczo:mad:[/QUOTE]

O odezwała się ta co najmniej gada :diabloti:

a fotki dam wieczorkiem:)

[quote name='luzia'] Ojojoj strach się bać :diabloti:[/QUOTE]

No Ba :mad::evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Dobry wieczór Edytko :loveu:

Ale się za Tobą stęskniłam :*

Czekam na zdjęcia :diabloti:[/QUOTE]

Cześć kochana :buzi:

Ja ja Tobą też się stęskniłam, aż pozwoliłam sobie i się rozpisałam w Waszej galerii :):):)

Zdjęcia wieczorkiem :p

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']
Cześć kochana :buzi:

Ja ja Tobą też się stęskniłam, aż pozwoliłam sobie i się rozpisałam w Waszej galerii :):):)

Zdjęcia wieczorkiem :p[/quote]

Czytałam i aż mi się ciepło na serduszku zrobiło :) Zaraz się biorę za odpisywanie ;)

Czekamy :loveu:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Hello w to niedzielne popołudnie :buzi::p[/quote]

Cześć Paulinko :buzi:

[quote name='agaciaaa'] ok, niech Ci będzie :cool3: ale wieczorem mają być :diabloti:[/QUOTE]

Wybacz kochana ale aparatu nie mam. Pożyczyłam koledze na roczek jego siostrzenicy czy bratanicy i jutro chyba dopiero mi odda :-(

[quote name='luzia'] I znowu zaczynam truć ale...

[SIZE=1]ja kce ciurka :loveu: :diabloti:[/SIZE][/QUOTE]

Kurde Luzia ja też je chcę jak najszybciej, ale sa takie problemy z tranpostem że maskra. Powoli tracę nerwy. Miały być 2 tyg temu i w ten weekend no ale nie wyszło :placz: Słuchaj będę miała do ciebie mały romansik :cool3: i Ty też masz w tym interes. Więc zgłoś sie na gg do mnie :)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czytałam i aż mi się ciepło na serduszku zrobiło [/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='psiulka'][I]Dobry wieczorek!! :multi: :buzi:[/I][/QUOTE]

Heeej :buzi:

[COLOR=SeaGreen]Dziewczyny a tak w ogóle to wybaczcie, że tak mało Was odwiedzam. Ale jestem ograniczona czasowo i do tego wszyscy niedługo mnie ukatrupią za mój wieczny brak czasu :shake:

[COLOR=Black]A tymczasem dobranoc :buzi: postaram się poprawić swoje zachowanie :evil_lol:[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']
Kurde Luzia ja też je chcę jak najszybciej, ale sa takie problemy z tranpostem że maskra. Powoli tracę nerwy. Miały być 2 tyg temu i w ten weekend no ale nie wyszło :placz: Słuchaj będę miała do ciebie mały romansik :cool3: i Ty też masz w tym interes. Więc zgłoś sie na gg do mnie :)
[COLOR=SeaGreen]
[/COLOR][/quote]

Romansik hmm.. fajnie to zabrzmiało :cool3: Oki jak Cię namierzę na gadulcu to na pewno napiszę :diabloti:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Luzia już napisałam u Ciebie w galerii o co chodzi bo mi gadulec nie działa i nie wiem kiedy się odbrazi :/[/quote]

Ok zaraz wpadnę i przeczytam

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Tiaa tylko aparatu nadal nie mam. A dzisiaj czekają mnie ulotki do rozwieszenia wieczorem ;/ na 12 do roboty... ojej ja biedna :([/quote]
Edytko już napisałam Ci eska ale pisze dla pewności drugi raz, ulotki już są część wzieła Luiza a pozostała połowa dla Ciebie:p
My już rozwiesiłyśmy z Moniką;)

rozwiesisz kiedy będziesz miała czas...

Posted

[I]Dobry wieczór Kochana :calus: Ja nie mam do Ciebie żalu, że nie zawsze tu jesteś, bo każdy ma swoje obowiązki :buzi: A jak już będziesz miała aparat to liczymy na zdjęcia :cool:[/I]

Posted

Korzystając z tego, że dogo na chwilę odmuliła przyszłam do Ciebie, uściskać Cię wieczornie :loveu: :loveu: :loveu:

Jak tam ulotkowanie w taki ziąb?

Ale masz dar do rozpisywania się, zwłaszcza w mojej galeri :loveu: Uwielbiam czytać Twoje posty :loveu:

Łącze się z Tobą, jeśli chodzi o notoryczny brak czasu... ;)

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Edytko już napisałam Ci eska ale pisze dla pewności drugi raz, ulotki już są część wzieła Luiza a pozostała połowa dla Ciebie:p
My już rozwiesiłyśmy z Moniką;)

rozwiesisz kiedy będziesz miała czas...[/quote]

Heh staram się jak mogę :D

[quote name='psiulka'][I]Dobry wieczór Kochana :calus: Ja nie mam do Ciebie żalu, że nie zawsze tu jesteś, bo każdy ma swoje obowiązki :buzi: A jak już będziesz miała aparat to liczymy na zdjęcia :cool:[/I][/QUOTE]

Hii dziękuję za wyrozumiałość kochana :***
A mój aparat pojechał do Irlandii i wraca we wtorek :placz:

[quote name='chester07'] są przepraszam za opóźnienie ;-)

PS dałabyś mi kod żeby był odnośnik jak się klika na banerek do galeri? xD[/QUOTE]

Wysłałam ci PW.

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Korzystając z tego, że dogo na chwilę odmuliła przyszłam do Ciebie, uściskać Cię wieczornie :loveu: :loveu: :loveu:

Jak tam ulotkowanie w taki ziąb?

Ale masz dar do rozpisywania się, zwłaszcza w mojej galeri :loveu: Uwielbiam czytać Twoje posty :loveu:

Łącze się z Tobą, jeśli chodzi o notoryczny brak czasu... ;-)[/QUOTE]

Jak ja się ciesze, ze Cię widzę :loveu::multi:

Ulotkowanie... a no troszeczkę zimno ale czego się nie robi w imię zwierząt :p

Skoro uwielbiasz to dopiero pokażę na co mnie stać :diabloti:

Posted

[quote name='psiulka'][I]Nareszcie na dogo :multi: [/I]

[I]Buu, a może jakieś zaległe zdjęcia czekają na zmniejszenie? :lol: :loveu: Zima u Was była? :diabloti:[/I][/quote]

Ojjj wszystko co miałam dałam Wam już :eviltong:

a zimy jak nie było tak nie ma.... :shake:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']To nie ulotkujesz dla pieniędzy?[/QUOTE]

Nie. Ulotki roznoszę ze Stowarzyszenia na temat kotów. Później zeskanuję to Wam pokażę

Posted

cześć Edytko :) wpadłam żeby Ci KAZAĆ iść do lekarza!!!!!! nie można ignorować takich problemów! musisz znaleźć na to czas.

Czekam na jakieś foteczki, jak już będziesz miała. I napisz jak samopoczucie!