pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dobry wieczór Edytko :loveu: Ale się za Tobą stęskniłam :* Czekam na zdjęcia :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 [quote name='agaciaaa']kochana, wiem jak to jest- u mnie też nagadały 4 strony :evil_lol: A zdjęcia to teraz obowiązkowo! :cool3:[/quote] Tak tak zdjęcia dam :evil_lol: [quote name='furciaczek'] Dziendoberek gaduly:diabloti: fotek sie domagam stanowczo:mad:[/QUOTE] O odezwała się ta co najmniej gada :diabloti: a fotki dam wieczorkiem:) [quote name='luzia'] Ojojoj strach się bać :diabloti:[/QUOTE] No Ba :mad::evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Dobry wieczór Edytko :loveu: Ale się za Tobą stęskniłam :* Czekam na zdjęcia :diabloti:[/QUOTE] Cześć kochana :buzi: Ja ja Tobą też się stęskniłam, aż pozwoliłam sobie i się rozpisałam w Waszej galerii :):):) Zdjęcia wieczorkiem :p Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 czemu dopiero wieczorkiem?? ja chce teraz :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Ale teraz nie mam aparatu żeby zgrać fotki Quote
Paulina_mickey Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Hello w to niedzielne popołudnie :buzi::p Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 ok, niech Ci będzie :cool3: ale wieczorem mają być :diabloti: Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ja też chcę foteczki :p I znowu zaczynam truć ale... [SIZE=1]ja kce ciurka :loveu: :diabloti:[/SIZE] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Cześć kochana :buzi: Ja ja Tobą też się stęskniłam, aż pozwoliłam sobie i się rozpisałam w Waszej galerii :):):) Zdjęcia wieczorkiem :p[/quote] Czytałam i aż mi się ciepło na serduszku zrobiło :) Zaraz się biorę za odpisywanie ;) Czekamy :loveu: Quote
psiulka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [I]Dobry wieczorek!! :multi: :buzi:[/I] Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Hello w to niedzielne popołudnie :buzi::p[/quote] Cześć Paulinko :buzi: [quote name='agaciaaa'] ok, niech Ci będzie :cool3: ale wieczorem mają być :diabloti:[/QUOTE] Wybacz kochana ale aparatu nie mam. Pożyczyłam koledze na roczek jego siostrzenicy czy bratanicy i jutro chyba dopiero mi odda :-( [quote name='luzia'] I znowu zaczynam truć ale... [SIZE=1]ja kce ciurka :loveu: :diabloti:[/SIZE][/QUOTE] Kurde Luzia ja też je chcę jak najszybciej, ale sa takie problemy z tranpostem że maskra. Powoli tracę nerwy. Miały być 2 tyg temu i w ten weekend no ale nie wyszło :placz: Słuchaj będę miała do ciebie mały romansik :cool3: i Ty też masz w tym interes. Więc zgłoś sie na gg do mnie :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czytałam i aż mi się ciepło na serduszku zrobiło [/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='psiulka'][I]Dobry wieczorek!! :multi: :buzi:[/I][/QUOTE] Heeej :buzi: [COLOR=SeaGreen]Dziewczyny a tak w ogóle to wybaczcie, że tak mało Was odwiedzam. Ale jestem ograniczona czasowo i do tego wszyscy niedługo mnie ukatrupią za mój wieczny brak czasu :shake: [COLOR=Black]A tymczasem dobranoc :buzi: postaram się poprawić swoje zachowanie :evil_lol:[/COLOR][/COLOR] Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Kurde Luzia ja też je chcę jak najszybciej, ale sa takie problemy z tranpostem że maskra. Powoli tracę nerwy. Miały być 2 tyg temu i w ten weekend no ale nie wyszło :placz: Słuchaj będę miała do ciebie mały romansik :cool3: i Ty też masz w tym interes. Więc zgłoś sie na gg do mnie :) [COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/quote] Romansik hmm.. fajnie to zabrzmiało :cool3: Oki jak Cię namierzę na gadulcu to na pewno napiszę :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Luzia już napisałam u Ciebie w galerii o co chodzi bo mi gadulec nie działa i nie wiem kiedy się odbrazi :/ Quote
Luzia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Luzia już napisałam u Ciebie w galerii o co chodzi bo mi gadulec nie działa i nie wiem kiedy się odbrazi :/[/quote] Ok zaraz wpadnę i przeczytam Quote
Luzia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [quote name='furciaczek']Ja chcem foty:diabloti:[/quote] Chcieć a mieć :diabloti: Swoją drogą i ja myślę że by się przydały :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Tiaa tylko aparatu nadal nie mam. A dzisiaj czekają mnie ulotki do rozwieszenia wieczorem ;/ na 12 do roboty... ojej ja biedna :( Quote
Paulina_mickey Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Tiaa tylko aparatu nadal nie mam. A dzisiaj czekają mnie ulotki do rozwieszenia wieczorem ;/ na 12 do roboty... ojej ja biedna :([/quote] Edytko już napisałam Ci eska ale pisze dla pewności drugi raz, ulotki już są część wzieła Luiza a pozostała połowa dla Ciebie:p My już rozwiesiłyśmy z Moniką;) rozwiesisz kiedy będziesz miała czas... Quote
psiulka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [I]Dobry wieczór Kochana :calus: Ja nie mam do Ciebie żalu, że nie zawsze tu jesteś, bo każdy ma swoje obowiązki :buzi: A jak już będziesz miała aparat to liczymy na zdjęcia :cool:[/I] Quote
Avaloth Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 są przepraszam za opóźnienie ;) PS dałabyś mi kod żeby był odnośnik jak się klika na banerek do galeri? xD Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Korzystając z tego, że dogo na chwilę odmuliła przyszłam do Ciebie, uściskać Cię wieczornie :loveu: :loveu: :loveu: Jak tam ulotkowanie w taki ziąb? Ale masz dar do rozpisywania się, zwłaszcza w mojej galeri :loveu: Uwielbiam czytać Twoje posty :loveu: Łącze się z Tobą, jeśli chodzi o notoryczny brak czasu... ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Edytko już napisałam Ci eska ale pisze dla pewności drugi raz, ulotki już są część wzieła Luiza a pozostała połowa dla Ciebie:p My już rozwiesiłyśmy z Moniką;) rozwiesisz kiedy będziesz miała czas...[/quote] Heh staram się jak mogę :D [quote name='psiulka'][I]Dobry wieczór Kochana :calus: Ja nie mam do Ciebie żalu, że nie zawsze tu jesteś, bo każdy ma swoje obowiązki :buzi: A jak już będziesz miała aparat to liczymy na zdjęcia :cool:[/I][/QUOTE] Hii dziękuję za wyrozumiałość kochana :*** A mój aparat pojechał do Irlandii i wraca we wtorek :placz: [quote name='chester07'] są przepraszam za opóźnienie ;-) PS dałabyś mi kod żeby był odnośnik jak się klika na banerek do galeri? xD[/QUOTE] Wysłałam ci PW. [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Korzystając z tego, że dogo na chwilę odmuliła przyszłam do Ciebie, uściskać Cię wieczornie :loveu: :loveu: :loveu: Jak tam ulotkowanie w taki ziąb? Ale masz dar do rozpisywania się, zwłaszcza w mojej galeri :loveu: Uwielbiam czytać Twoje posty :loveu: Łącze się z Tobą, jeśli chodzi o notoryczny brak czasu... ;-)[/QUOTE] Jak ja się ciesze, ze Cię widzę :loveu::multi: Ulotkowanie... a no troszeczkę zimno ale czego się nie robi w imię zwierząt :p Skoro uwielbiasz to dopiero pokażę na co mnie stać :diabloti: Quote
psiulka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [I]Nareszcie na dogo :multi: [/I] [I]Buu, a może jakieś zaległe zdjęcia czekają na zmniejszenie? :lol: :loveu: Zima u Was była? :diabloti:[/I] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Ulotkowanie... a no troszeczkę zimno ale czego się nie robi w imię zwierząt :p[/quote] To nie ulotkujesz dla pieniędzy? Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 [quote name='psiulka'][I]Nareszcie na dogo :multi: [/I] [I]Buu, a może jakieś zaległe zdjęcia czekają na zmniejszenie? :lol: :loveu: Zima u Was była? :diabloti:[/I][/quote] Ojjj wszystko co miałam dałam Wam już :eviltong: a zimy jak nie było tak nie ma.... :shake: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To nie ulotkujesz dla pieniędzy?[/QUOTE] Nie. Ulotki roznoszę ze Stowarzyszenia na temat kotów. Później zeskanuję to Wam pokażę Quote
agaciaaa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 cześć Edytko :) wpadłam żeby Ci KAZAĆ iść do lekarza!!!!!! nie można ignorować takich problemów! musisz znaleźć na to czas. Czekam na jakieś foteczki, jak już będziesz miała. I napisz jak samopoczucie! Quote
Recommended Posts