furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Kurde... No nie mam argumentów :evil_lol: Chyba masz rację :diabloti: [SIZE=1]Chyba :eviltong:[/SIZE][/quote] Ja zawsze mam racje:diabloti::evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']Ja zawsze mam racje:diabloti::evil_lol:[/quote] I tu już nie masz racji bo to ja mam rację :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']I tu już nie masz racji bo to ja mam rację :evil_lol:[/quote] A z kad taki wniosek hmm:cool3::diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']A z kad taki wniosek hmm:cool3::diabloti:[/quote] Bo eeeeeeeeeee no ten... No wiedziałam tylko mi z głowy wypadło :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Bo eeeeeeeeeee no ten... No wiedziałam tylko mi z głowy wypadło :diabloti:[/quote] To do tego plaszcza mikroskop musisz kupic:evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']To do tego plaszcza mikroskop musisz kupic:evil_lol:[/quote] Ta myślisz że mnie stać :eviltong: I co jeszcze może konia na biegunach :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Ta myślisz że mnie stać :eviltong: I co jeszcze może konia na biegunach :diabloti:[/quote] A po co Ci kon??:evil_lol: hehe juz widze jak w plaszczu przeciw deszczowym na koniu i z mikroskopem poginasz:lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']A po co Ci kon??:evil_lol: hehe juz widze jak w plaszczu przeciw deszczowym na koniu i z mikroskopem poginasz:lol:[/quote] Weź przestań jak to przeczytałam i sobie wyobraziłam to mało całego domu nie obudziłam śmiechem :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Weź przestań jak to przeczytałam i sobie wyobraziłam to mało całego domu nie obudziłam śmiechem :evil_lol:[/quote] ale co w tym smiesznego:crazyeye: ja tu o powaznych rzeczach probuje rozmawiac a Ty sie smiejesz:diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']ale co w tym smiesznego:crazyeye: ja tu o powaznych rzeczach probuje rozmawiac a Ty sie smiejesz:diabloti:[/quote] A bo ja jestem bardzo dowciapna dziewucha :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']A bo ja jestem bardzo dowciapna dziewucha :evil_lol:[/quote] Dlaczego?? :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']Dlaczego?? :evil_lol:[/quote] O matko jakie Ty trudne pytania zadajesz zbyt skomplikowane :diabloti: Można prosić łatwiejszy zestaw pytań :cool3: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']O matko jakie Ty trudne pytania zadajesz zbyt skomplikowane :diabloti: Można prosić łatwiejszy zestaw pytań :cool3:[/quote] A po co?? :diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 A między innymi po to żeby rano Edytka miała co czytać :cool3: Czy taki argument wystarczy :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']A między innymi po to żeby rano Edytka miała co czytać :cool3: Czy taki argument wystarczy :evil_lol:[/quote] Kto?? :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Alynkaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [FONT=Arial][SIZE=3]czesc plociuchy:) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ps. ja bym nie mogla zapomniesc o takim psiuniu tym bardziej jak mialysmy pieski tej samej "rasy":) [/SIZE][/FONT] Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ale sie rozgadałyście jak sobie poszłam.. dzisiaj w nocy zostaje z wami, bo za bardzo rozrabiacie :mad: a Edytka nawet jeszcze nie widziała tego bałaganu :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='agaciaaa']ale sie rozgadałyście jak sobie poszłam.. dzisiaj w nocy zostaje z wami, bo za bardzo rozrabiacie :mad: a Edytka nawet jeszcze nie widziała tego bałaganu :evil_lol:[/quote] Może to i lepiej ja chcę żyć :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ale nagadane:evil_lol: Hello Edytko :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Hehehe zabić Was to mało :evil_lol: Ale rozruszałyscie galerie nio nio to ja teraz chyba musze jakieś fotki dać :D co by nie było, że ciągle się gada.... :diabloti: Swoją droga Luzia jak bedziesz odbierać ciura to ja chcę Cię zobaczyć w takim umundurowaniu :diabloti: [quote name='Alynkaaa'][FONT=Arial][SIZE=3]czesc plociuchy:smile: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ps. ja bym nie mogla zapomniesc o takim psiuniu tym bardziej jak mialysmy pieski tej samej "rasy"[/SIZE][/FONT]:smile: [/QUOTE] Cieszę się kochana :buzi: Figunia na zawsze pozostanie w naszych sercach [*]:loveu: [quote name='agaciaaa']a Edytka nawet jeszcze nie widziała tego bałaganu :evil_lol: [/QUOTE] Szczerze to szoka wyjęłam jak zobaczyłam tyle stron:-o [quote name='luzia']Może to i lepiej ja chcę żyć :diabloti: [/QUOTE] Ty i tak masz już przesrane:evil_lol::mad: [quote name='Paulina_mickey']Ale nagadane:evil_lol: Hello Edytko :buzi: [/QUOTE] A bo ciotki nie maja co po nocach robić :shake::evil_lol: [quote name='Pimpek']Dzieńdoberek !:cool3: [/QUOTE] Hello moto:p Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Szczerze to szoka wyjęłam jak zobaczyłam tyle stron:-o[/quote] kochana, wiem jak to jest- u mnie też nagadały 4 strony :evil_lol: A zdjęcia to teraz obowiązkowo! :cool3: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dziendoberek gaduly:diabloti: fotek sie domagam stanowczo:mad: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Swoją droga Luzia jak bedziesz odbierać ciura to ja chcę Cię zobaczyć w takim umundurowaniu :diabloti: Ty i tak masz już przesrane:evil_lol::mad: [/quote] Najpierw muszę takowe nabyć :evil_lol: Ojojoj strach się bać :diabloti: Quote
Recommended Posts