Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudowne wiadomości z samego rana i to jeszcze w poniedziałek !!!
W takim razie pousuwam ogłoszenia Cezarka.
Nowe życie - nowe imię ! Powodzenia Bruno !!!

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
podesłalam Pani Cezarka watek na dogo
Pani mi napisała, ze Bruno to rzeczywiście jest pies kanapowy - bo najbardziej lubi spac na łóżku:evil_lol:

To było widać w drodze jak jechał zemną autem, że stworzony do kanapy

Posted

Witamy na wątku :multi:

Super, czyli pozytywne skojarzenia ma chłopak :lol: Kocha kotki :loveu: Czyli mogę zmienić tytuł wątku :)

Bruno-pies marzenie już w DS (czyli domu stałym).

Posted

Bedziemy sie cieszyc:multi: jak dostaniemy moze jakas fotke z domku stalego .Juz to widze ..Bruno spi sobie na kanapie ...jak duzy pluszak:lol: ....a. kotki kolo niego .:cool3:

Posted

[quote name='unixena']Bedziemy sie cieszyc:multi: jak dostaniemy moze jakas fotke z domku stalego .Juz to widze ..Bruno spi sobie na kanapie ...jak duzy pluszak:lol: ....a. kotki kolo niego .:cool3:

no jest z czego sie cieszyc:):)
zobaczcie jaki Bruno zadowolony

Posted

Ale super fotki .Brunio zadowolony:biggrina: ,na lozku sie wyleguje jak krolewicz.Trafil naprawde do dobrego domku:cool2: .Mozemy spac spokojnie ..to dobranoc kanapowcu :kiss_2:..w takim domku to i sny masz kolorowe .:lol:

Posted

Po tym co przeszedł w więzieniu (schronie), zasłużył na super dom, gdzie będzie mógł się przytulać do swoich ludzi,wylegiwać na łóżkach :)

Jezu jak dobrze, że nie mieszka na dworze, ze nie musi spać w budzie. Ma domek :evil_lol: Był przeznaczony domkowi odgórnie :lol:

Żeby wszystkie zwierzaki trafiały do super domów :loveu:

Bruno mówi "Kanapy stworzono,abym mógł wygodnie na nich leżeć :) ".

Posted

:loveu::crazyeye::multi:o matenko ziemio jakie wiesci cudowne:iloveyou::modla::iloveyou:niechaj sie tobie cudny psiaczku wiedzie u panciostwa:loveu::loveu:pozdrowienia slemy sercem calym:loveu::loveu:

Posted

betka napisał(a):
Bruno wygląda na tych zdjęciach jakby chciał kota zjeść :evil_lol:

Mnie się wydawało, że Bruno dobitnie tłumaczył coś kotkowi, bo ten z zainteresowaniem patrzył w jego stronę:evil_lol:
Czyż można wymarzyć sobie lepsze zakończenie?

Posted

Oby wiecej takich szczesliwych zakonczen .Ale takich dobrych ludzi na ktorych trafil Brunio jest jak na lekarstwo ..i dlatego trzeba sie podwojnie cieszyc ,ze nie dosc ,ze psiunio ma domek to jeszcze taki kochajacy .

Posted

Havanka napisał(a):
Mnie się wydawało, że Bruno dobitnie tłumaczył coś kotkowi, bo ten z zainteresowaniem patrzył w jego stronę:evil_lol:
Czyż można wymarzyć sobie lepsze zakończenie?

Tłumaczył mu,że koty to on od zawsze lubi i w nowym życiu -liczonym od opuszczenia bram więzienia- stworzono go do leżenia na łóżku i lubienia kotków.

A że całą drogę mnie obwąchiwał i na pewno czuł zapach kotów,a dodatkowo był dokarmiany royalem, pojony wodą i głaskany. Niestety za nim lek zaczął działać pilnowałam biedaka, żeby się nie drapał, bo go swędziało strasznie.

Mam nadzieję, że zapomni, że był w więzieniu, że będzie miał tylko pozytywne skojarzenia.