Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie wczoraj odebrałam wyniki kału przypadkowych 3 psów ze stada i wszystkie były czyste. Mogę jeszcze Tora zbadać. Kosztuje to 25 zł. Niestety ale przy wycięciu jader uprzedzili mnie że przerzuty są tylko kwestia czasu.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LILUtosi']Właśnie wczoraj odebrałam wyniki kału przypadkowych 3 psów ze stada i wszystkie były czyste. Mogę jeszcze Tora zbadać. Kosztuje to 25 zł. Niestety ale przy wycięciu jader uprzedzili mnie że przerzuty są tylko kwestia czasu.[/QUOTE]

To może zbadamy, tylko jak z kasą cioteczki? Podejrzewam, że cieńko :/

Posted

[quote name='LILUtosi']No co Ty ? chyba chuchać będę 8 km.
Glisty, tasiemiec i włosogłówka jest widoczna w kale. Jak jest to jest.[/QUOTE]

może w termosie?:evil_lol:

Posted

[quote name='LILUtosi']No co Ty ? chyba chuchać będę 8 km.
Glisty, tasiemiec i włosogłówka jest widoczna w kale. Jak jest to jest.[/QUOTE]

chuchac mozna ;)

Posted

Ja mam dużo fantów ale Opieka nad Zenkiem i Herbertem oraz ciągła modernizacja hotelu własnymi siłami całkowicie mnie pochłania. Postaram się w przyszłym tygodniu sfotografować fanty.

Posted

[quote name='LILUtosi']Ja mam dużo fantów ale Opieka nad Zenkiem i Herbertem oraz ciągła modernizacja hotelu własnymi siłami całkowicie mnie pochłania. Postaram się w przyszłym tygodniu sfotografować fanty.[/QUOTE]

No ja się nie dziwię cioteczko, Tobie na pewno. A nie masz nikogo w pobliżu kto mógłby przyjść i pofocić te rzeczy?

Posted

Toro wyszło dzisiaj oko lewe prawie z orbity. Coś się chyba z ciśnieniem dzieje.

Po za tym trzeba go zabezpieczyć na sezon obroża p/kleszczową. Czy za te 60 zł na podkłady co mam od Bakuśiowej mogę mu kupić obroże: [url]http://allegro.pl/obroza-kiltix-l-duza-na-pchly-i-kleszcze-70-cm-i3250771097.html[/url]