Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Torusia bez zmian - nadal czyszczę mu uszy i zakraplam. Ale ostatnio poddaje się ładnie zabiegom. Już nie walczy ze mną. Co prawda zakładam mu w razie czego kaganiec do tej czynności ale nie rzuca się jak wściekły byk tyko pozwala sobie pogrzebać. Pod koniec tygodnia chyba znowu się wykapiemy bo zaczyna być tłustawy. Dużo śpi ostatnio ale też leży - nie zrywa się od razu po obudzeniu. Ma ciepło i wygodnie, je tyle co moja lilu 55 kg. Później wali kupy ;-)

Posted

Nie w pokoju tylko w holu. On ma miejscówkę w holu bo tu wszystko widzi o ile można tak powiedzieć o prawie niewidzącym psu. Leży kolo kaloryfera. Wali równo. Jak jest ciplej to specjalnie jeszcze wieczorem wypuszczam go na ogród i długo nie wpuszczam żeby mu się zachciało na zewnątrz. I czasem się uda nie zastać na dole kupska.

Posted

Oj dziś rano mogłam zrobić Wam fotę - trzy kupska w odległości 20 - 30 cm od siebie. A wypuszczałam wczoraj późno wieczorem. No ale mus to mus, chce się to się robi!

Posted

[quote name='LILUtosi']Na dole są kafle więc zbiorę szufelką i przemyje. Ale na gorze leją mi inne psy na panele, które już nie są do uratowania. Wolę kupy niż kałuże. ;-)[/QUOTE]

Kupy lepsze niż siuśki :eviltong:

Posted

[quote name='monika083']zaktualizowalam rozliczenie ,jest 314 zl ,po opacie za grudzien zostanie 4 zl, niestety Kropeczkaj nie moze wplacac juz stalej 50 zl , zaczniemy znow kulec:([/QUOTE]

no i zaczynaja sie problemy :(
czyli bedziemy mieli 250 zł stałych tak?

Posted

Toruniu jaki Ty pikny jestes:loveu:

[CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-XaNYpww0CEM/UNI6_Uo4ZmI/AAAAAAAAKeY/TO64gk-iDGo/s800/IMG_0343.JPG[/IMG]
[/CENTER]

Posted (edited)

[quote name='LILUtosi']Jak tam z kasą Torusia? Monia płać bo bida u mnie a już połowa miesiąca.[/QUOTE]

wplacone,wplacone;) Lilu, do mnie wplaty docieraja tak w srodku miesiaca, na koniec chyba calosc sie nie uzbiera.

w tej chwili mamy 94zl na styczen

Edited by monika083