LILUtosi Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Toruś ostatnio rżnie mi w holu kupę a nie jest ona twarda - robi mało i często. Często idzie robiąc, więc wszędzie są paćki. Problem w tym że Toruś zamknięty w pokoju drze japę. Upatrzył sobie miejscówkę w holu. Jak tam zrobi a przejdzie po tym tabun psów to jest wszędzie gówno. Staram się rano najpierw zejść i wyczyścić pole. ;-) Zenek też robi ale u siebie w pokoju no i twarde kiełbaski więc nie ma problemu ze sprzątaniem. Quote
LILUtosi Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 W katalogu są wrzucane zdjęcie na bieżąco. Quote
BUDRYSEK Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='LILUtosi']Toruś ostatnio rżnie mi w holu kupę a nie jest ona twarda - robi mało i często. Często idzie robiąc, więc wszędzie są paćki. Problem w tym że Toruś zamknięty w pokoju drze japę. Upatrzył sobie miejscówkę w holu. Jak tam zrobi a przejdzie po tym tabun psów to jest wszędzie gówno. Staram się rano najpierw zejść i wyczyścić pole. ;-) Zenek też robi ale u siebie w pokoju no i twarde kiełbaski więc nie ma problemu ze sprzątaniem.[/QUOTE] dostaje jeszcze jakies leki? moze po nich ma takiego kreta? Quote
LILUtosi Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 już nie ale wrzucę mu jakiś priobiotyk. Po za tym strasznie wyłysiał znowu - odezwały się te pleśnie. Psikałam mu ale nie pomaga. Teraz myje szmatką cały grzbiet manusanem - zobaczymy czy będzie pomagać. Quote
__Lara Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 LiLUtosi - jesteś wielka! Tak dbasz o Toro, podziwiam Cię :) Quote
LILUtosi Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Manusan nie zawodny. Skóra z czerwonej ze strupkami zrobiła się bialutka. No i widac że Torusiowi to sprawia przyjemność- przecieranie ciepłą szmatką - nie klapie paszczęką. Widocznie to go swedziało. Rana na jajkach też już się ładnie zagoiła. Quote
__Lara Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='LILUtosi']Manusan nie zawodny. Skóra z czerwonej ze strupkami zrobiła się bialutka. No i widac że Torusiowi to sprawia przyjemność- przecieranie ciepłą szmatką - nie klapie paszczęką. Widocznie to go swedziało. Rana na jajkach też już się ładnie zagoiła.[/QUOTE] :D :D :D Toruś nasz, dobrze, że grzeczny :) Quote
BUDRYSEK Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [COLOR=#ff0000][B]MEGA PILNE!!!![/B][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234078-Aisza-ma-tylko-jeden-dzie%C5%84-%C5%BCycia-na-znalezienie-bezpiecznego-miejsca%21-POMOCY%21?p=19864007#post19864007"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post19864007[/URL] Quote
pikola Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Poszla stala za pazdziernik i listopad.Prosze o potwierdzenie jak dojdzie:lol: Quote
zioberek87 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Toro ale dajesz popalić cioteczce...dobrze, że chociaż z skórą i jajkami lepiej Quote
monika083 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [RIGHT][quote name='pikola']Poszla stala za pazdziernik i listopad.Prosze o potwierdzenie jak dojdzie:lol:[/QUOTE][/RIGHT] doszla 24.10 rozliczenie w 2# Quote
Iljova Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Torusiu co tam u Ciebie ? Ślę mizianka dla Ciebie :) Quote
LILUtosi Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 U Torusia jak zwykle: regularnie zostawia swoje odchody w holu. Dobrze że on nie potrafi na górę wejść. :mad: . Obsikuje kąty a jak robi kupcie to wypycha ją idąc więc zostawia za sobą ścieżkę niespodzianek. Ostatnio coraz rzadziej chce mu się wychodzić a jak już wypcham go na ogród to stoi pod drzwiami i ujada że chce wejść. Zresztą jak go zamknę w pokoju to też ujada. W korytarzu ma posłanie i tam ma wszystko pod łapą. Quote
Kocurek Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 No to nasz dziadzio robi sie humorzasty:)Taki ramolek....... Quote
__Lara Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Co za delikwent.... Zapraszam na bazarek, który ma pomóc spłacić dług Zenka - kolejnego Pszczyniaka: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234758-Nie-tylko-Made-in-China-gad%C5%BCety-gad%C5%BCeciki-bielizna-do-17-11-godz-22-00-NA-ZENKA?p=19908112#post19908112[/url] Quote
Iljova Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 A co tam wolno mu miewać humorki ;-) co sobie będzie żałował :) Quote
LILUtosi Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 To raczej nie humorki tylko demencja starcza. Quote
pikola Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 No coz starosc.....Trzymaj sie Lilu,trzymaj sie Toro. Quote
Iljova Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Lilu masz rację to też w końcu to staruszek i po nie łatwym życiu. Buziaki ślę dla Torusia :) Quote
LILUtosi Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Dziś Toruś mnie zaskoczył. Stwierdziłam że muszę go wykąpać bo juz miał strasznie tłustą tą sierść a do tłuszczu brud się czepia. Założyłam mu kaganiec oczwiscie i wsadziłam do wanny a on grzecznie stał i przeżył najpierw mycie szmponem a później w Manusanie i nie warczal, nie chapał zębolami, poddawal się wszystkim zabiegom pielęgnacyjnym. Później go wytarłam, wyczyściłam uszy - tu też bez większych awantur. SZOK Zmieniłam mu kołderkę i dałam w nagrodę dodatkową miseczkę. Normalnie chyba jakieś lepsze dni ma. Quote
Recommended Posts