Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika083']Kochani zbliza sie koniec miesiaca a na koncie polowa za hotelik:
israel 20zl (1.03)
bico 10zl (1.03)
D.URSZULA GŁUCHOŁAZY 20zl (1.03)
KROPECZKAJ 50zl (6.03)
MARTA KA. OPATOW 20zl (8.03)
KOCUREK 12zl (14.03)
MAGDA222 10zl (19.03)

SALDO+142zl

poki co mozemy ratowac sie pieniazkami po Retro (406zl) ale to wszystko na miesiac , dwa..a co pozniej... moze ma ktos fanty na bazarek??

[quote name='zioberek87']ciocia ja mam dużofantów na bazarek ale nie mam kiedy go zrobić:(

moze odebralabym je od Ciebie i poprosila kogos o wystawienie bazarku?
nie ma na co czekac bo zaraz kasa sie skonczy i Torus bedzie bez kasy :(

• 2 weeks later...
Posted

LILUtosi napisał(a):
Co raz starszy pan, co raz bardziej głuchy i ślepy. Jak mnie zobaczy to chodzi jak cień za mną.

I to jest piękne, i dla takich chwil warto żyć.... dziękujemy.

Posted

[FONT=verdana]Zapraszam na bazarek na bdt BUDRYSKA! Dużo ciekawych książek i angielska herbatka :smile:
M.in. "U kresu tęczy. Zima" z autografem autorki Katarzyny Winters!
"[/FONT][...]to pierwszy tom cyklu powieściowego o przygodach suczki Noruni, która odeszła za Tęczowy Most i mieszka obecnie w niezwykłej Krainie Psiej Radości.[FONT=verdana]"
[/FONT][FONT=verdana]
Inne książki, m.in.:
[/FONT]

oraz[FONT=verdana] orginalna ang. herbatka:
[/FONT][FONT=verdana]
Zapraszam jeszcze do 22.04!
[/FONT]

Posted

Toruś to taki watażka. Kiedyś przyjechałam do domu a on nie wiedział co zrobić i lup w tyłek Czestera . Czester nie jest taki wyrywny, spojrzał się na Tora i myślał że mu przebaczy ale naszemu chłopakowi było mało i go w tyłek uciapał znowu tymi resztkami zębów co ich nie przypominają. Czesterek ze stoickim spokojem położył Torusia na łopatki i mu pokazał że jest mięśniakiem z którym się nie zadziera. Od tego czasu nie są przyjaciółmi ;-)

Posted

super co temu Torusiowi do łba szczeliło:)? zadzierać z mięśniakiem?:) w jego wieku i z tymi liliputkami zamiast zębów:)
super że go zaszczepiłaś:) a skóra lepiej? czy dalej to cholerstwo powraca? booczko rozumiem że ok:)