zioberek87 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 pozdrowionka dla słodkiego Torusia:) tylko nie rób niespodzianek cioteczce LILUtosi:) Quote
LILUtosi Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Niestety ale musze sie pogodzic z jego sikaniem i kupaniem. on nie wie ze zle robi a jak go klepie karcac to on nie wie o co mi chodzi. Cale zycie pewnie robil tam gdzie byl a teraz to juz za pozno na nauki. on robi to automatycznie. Wiecie ze chlopak cieszac sie skacze na mnie. Ma tyle jeszcze sil w nogach ze przednie opiera o mnie zeby byc wyzej. Cieszy sie jak dzieciak jak pani schodzi rano lub przychodzi z pracy. Czesto podchodzi i liznie mnie po rekach. Wada jest ze caly czas kreci sie pod nogami. Bo on albo spi jak glaz albo ma adhd. Quote
pikola Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Spragniony czlowieka,to i chce byc wciaz blisko.. Quote
zioberek87 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 pewnie, ciesze się ogromnie z zachowania Tora (oprócz brudzenia) wkońcu ma kogos do kogo może się cieszyć:) dziękujemy LILUtosi:) Quote
Iljova Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Jesteś cudownym psiakiem szkoda że kiedyś nie dano Ci miłości i właściwej opieki ... Quote
pikola Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Przepraszam za offa. Prosze zajrzyjcie,moze mialyscie podobne doswiadczenia.Moze wiecie jak pomoc?:-( Rymek - wyciągnięty z zaspy, ma problemy neurologiczne, przewraca się.....:-(((( Quote
Iljova Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 zioberek87 napisał(a):ważne że teraz ją ma:) O to chodzi i to jest powód do radości że teraz jest kochany i ma troskliwą opiekę że w teraz ma człowieka którego On obchodzi i który pogłaska, przytuli, pogada czasami :-) Quote
LILUtosi Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dzisiaj czyszczenie ucha. Jedno wyleczyliśmy ale drugie takie sobie. Ale on waleczny przy tym czyszczeniu. Podziobałby nas gdyby nie miał kagańca. A jak już po i sciągam mu kaganiec to od razu się przymila męda jedna. Quote
Iljova Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita, Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Torusia zaświta ? Ja Wam życzę aby był wspaniały Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-) Quote
zioberek87 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 zaglądam do chłopaka:) marudo daj sobie uszka wyczyścić:) Quote
Iljova Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Torusiu jak się czujesz ? Co u Ciebie skarbeńku ? Quote
pikola Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Glaski dla Torusia:lol: Ilonko piekny wierszyk:cool3: Quote
Ania J Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 czy ktoś mógłby podać link to wątku Toro na fb? Quote
Secia Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Ania J']czy ktoś mógłby podać link to wątku Toro na fb?[/QUOTE] Nie wiem czy Toruś ma wątek :-( Quote
Iljova Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Witam :-) ! Torusiu co tam u Ciebie słychać ? Quote
LILUtosi Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Torus psychicznie kwitnie ale starość daje znac o sobie. Widocznie zwiększył się guzek na barku no i wyparzyłam nowego koło pachy. Chciałam to wczoraj swotografować ale Zenus w miejscu nie usiedzi. On tylko zastyga jak go pzytulam i głaszcze dwoma rekami a jak juz sięgam po aparat o od razu włącza mu się kręcenie. Ostatnio tez jest bardziej czujny w spaniu ale upoluje go jeszcze. Quote
Ania J Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Secia']Nie wiem czy Toruś ma wątek :-([/QUOTE] miał wątek dotyczący chorego oczka, a teraz nie mogę go znaleźć :( może został zdjęty (?) Quote
Recommended Posts