monika083 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Kamila_s']ok:-))))))))))) w takim razie przypominamy kochanym ciociom,ze czas na deklaracje dla Toro naszego,zeby potem nie byl w opalach:-)))))))) ja jutro z ranca wysle swoja deklaracje na konto paypal Budryska:-)[/QUOTE] mozesz tez do mnie na paypal. Quote
monika083 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Kamila_s']podaj mi prosze Twoj:)[/QUOTE] prosze:) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Kamila_s Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 HEHE... no i juz poslalam:-)))))))) w takim razie ja za wrzesien jestem niewinna hehe:-))))) Quote
Kocurek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Cioteczki ,a ja nie wiem na jakie konto mam wplacac moje deklarowane 10 zl.Pomocy...:) Quote
jolakoz Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Bardzo proszę dołączcie mnie do stałych deklaracji po 10 zł na Toro i Retro. Pozdrawiam Quote
Czarodziejka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Otrzymałam wpłatę, oraz pieniądze na kurację rewitalizującą dla Toro i Retro. Zastrzyki będą podane w poniedziałek/wtorek. Quote
Kamila_s Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='jolakoz']Bardzo proszę dołączcie mnie do stałych deklaracji po 10 zł na Toro i Retro. Pozdrawiam[/QUOTE] Jolu....a jestes tutaj:-))))))))))))))) pisz czesciej na forum Toro:-)))))) rankiem..przypominamy aniolki od Toro o wplacanie deklaracji:-)))))))) Kocurek ...ktos wyslalCi juz dane???? Jolu jak masz numer konta do wplat,wyslij prosze Kocurkowi:-) ja uzywam tylko paypal,wiec tego normalnego nie mam:-) Quote
Kocurek Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Konto otrzymalam juz:)Wiec po niedzieli przelewik leci:) Quote
pikola Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Wyslalam Kocurkowi/jak jeszcze ktos potrzebuje to prosze pisac/:lol: Moj tez bedzie po niedzieli:lol: Quote
__Lara Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='Czarodziejka']Otrzymałam wpłatę, oraz pieniądze na kurację rewitalizującą dla Toro i Retro. Zastrzyki będą podane w poniedziałek/wtorek.[/QUOTE] Może odżyją trochę staruszki :) Quote
Kamila_s Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 deklaracje sie klaniaja kochane ciocie od Toro:-))))))))))))))))))))))) Quote
pikola Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ode mnie poszlo za sierpien i wrzesien. Mam prosbe do skarbnika:lol: ,czy mozna przy kazdym zadeklarowanym na stale dopisac rzymskimi cyframi np.na czerwono za jakie miesiace sie zaplacilo?:lol: Zaczynam sie gubic w deklaracjach. Quote
monika083 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='pikola']Ode mnie poszlo za sierpien i wrzesien. Mam prosbe do skarbnika:lol: ,czy mozna przy kazdym zadeklarowanym na stale dopisac rzymskimi cyframi np.na czerwono za jakie miesiace sie zaplacilo?:lol: Zaczynam sie gubic w deklaracjach.[/QUOTE] postaram sie tego pilnowac:) dzieki za wplaty, Quote
Czarodziejka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Laro - mało kto ma tyle sił żywotnych, co Toro i Retro ;) Toruś na pieszczoty przychodzi jak przylepka, a kiedy zabieram się za czyszczenie usząt - przy okazji ;), on zabiera się za atakowanie mojej ręki. Muszę go ścisnąć zgrabnie między nogami, usztywnić i z uszu wymieść sposobem znanym mistrzom technik 3-go stopnia. Za to uszy po same końce pachną oliwką Bambino ;) Quote
Kamila_s Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 no prosze jak w Spacentum hehehe:-))))))))))) Quote
__Lara Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Czarodziejka']Laro - mało kto ma tyle sił żywotnych, co Toro i Retro ;) Toruś na pieszczoty przychodzi jak przylepka, a kiedy zabieram się za czyszczenie usząt - przy okazji ;), on zabiera się za atakowanie mojej ręki. Muszę go ścisnąć zgrabnie między nogami, usztywnić i z uszu wymieść sposobem znanym mistrzom technik 3-go stopnia. Za to uszy po same końce pachną oliwką Bambino ;)[/QUOTE] A to ci chytrus, myśli, że mu się uda wyzwolić siła :p a ciotka musi nieźle się nasiłować żeby ujarzmić tą dwójeczkę :p Quote
pikola Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='monika083']postaram sie tego pilnowac:) dzieki za wplaty,[/QUOTE] Dziekuje:lol:Dobrej nocy Toro:loveu: Quote
BUDRYSEK Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='IVV']obiecalam cos wplacic przed moim wyjazdem do Pl ,prosze o namiary na konto paypal[/QUOTE] kasiorka przelana na konto skarbnika...bardzo dziekujemy :) Quote
Czarodziejka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 U nas straszliwa duchota. Wczoraj umarł staruszek collie Kola :( Odleciał na tamten świat biegając radośnie po łące. Toruś ma się dobrze. Quote
BUDRYSEK Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='Czarodziejka']U nas straszliwa duchota. Wczoraj umarł staruszek collie Kola :( Odleciał na tamten świat biegając radośnie po łące. Toruś ma się dobrze.[/QUOTE] o rany :( miał swoj watek? [B]Żegnaj Kolaczku :( (*)(*)(*) [/B] Quote
Czarodziejka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Retruś też ma się dobrze. Żarłok, awanturnik i przylepa. Quote
wiga138 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Czarodziejka']Retruś też ma się dobrze. Żarłok, awanturnik i przylepa.[/QUOTE] chłopaki mieli szczęście ..... :):):) Quote
Recommended Posts