Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kamila_s']ok:-)))))))))))
w takim razie przypominamy kochanym ciociom,ze czas na deklaracje dla Toro naszego,zeby potem nie byl w opalach:-))))))))
ja jutro z ranca wysle swoja deklaracje na konto paypal Budryska:-)[/QUOTE]

mozesz tez do mnie na paypal.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jolakoz']Bardzo proszę dołączcie mnie do stałych deklaracji po 10 zł na Toro i Retro. Pozdrawiam[/QUOTE]
Jolu....a jestes tutaj:-)))))))))))))))
pisz czesciej na forum Toro:-))))))

rankiem..przypominamy aniolki od Toro o wplacanie deklaracji:-))))))))
Kocurek ...ktos wyslalCi juz dane????
Jolu jak masz numer konta do wplat,wyslij prosze Kocurkowi:-)
ja uzywam tylko paypal,wiec tego normalnego nie mam:-)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Otrzymałam wpłatę, oraz pieniądze na kurację rewitalizującą dla Toro i Retro. Zastrzyki będą podane w poniedziałek/wtorek.[/QUOTE]

Może odżyją trochę staruszki :)

Posted

Ode mnie poszlo za sierpien i wrzesien.

Mam prosbe do skarbnika:lol: ,czy mozna przy kazdym zadeklarowanym na stale dopisac rzymskimi cyframi np.na czerwono za jakie miesiace sie zaplacilo?:lol:

Zaczynam sie gubic w deklaracjach.

Posted

[quote name='pikola']Ode mnie poszlo za sierpien i wrzesien.

Mam prosbe do skarbnika:lol: ,czy mozna przy kazdym zadeklarowanym na stale dopisac rzymskimi cyframi np.na czerwono za jakie miesiace sie zaplacilo?:lol:

Zaczynam sie gubic w deklaracjach.[/QUOTE]

postaram sie tego pilnowac:)

dzieki za wplaty,

Posted

Laro - mało kto ma tyle sił żywotnych, co Toro i Retro ;) Toruś na pieszczoty przychodzi jak przylepka, a kiedy zabieram się za czyszczenie usząt - przy okazji ;), on zabiera się za atakowanie mojej ręki. Muszę go ścisnąć zgrabnie między nogami, usztywnić i z uszu wymieść sposobem znanym mistrzom technik 3-go stopnia. Za to uszy po same końce pachną oliwką Bambino ;)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Laro - mało kto ma tyle sił żywotnych, co Toro i Retro ;) Toruś na pieszczoty przychodzi jak przylepka, a kiedy zabieram się za czyszczenie usząt - przy okazji ;), on zabiera się za atakowanie mojej ręki. Muszę go ścisnąć zgrabnie między nogami, usztywnić i z uszu wymieść sposobem znanym mistrzom technik 3-go stopnia. Za to uszy po same końce pachną oliwką Bambino ;)[/QUOTE]

A to ci chytrus, myśli, że mu się uda wyzwolić siła :p a ciotka musi nieźle się nasiłować żeby ujarzmić tą dwójeczkę :p

Posted

[quote name='Czarodziejka']U nas straszliwa duchota. Wczoraj umarł staruszek collie Kola :( Odleciał na tamten świat biegając radośnie po łące.
Toruś ma się dobrze.[/QUOTE]

o rany :(
miał swoj watek?

[B]Żegnaj Kolaczku :( (*)(*)(*)
[/B]