Jump to content
Dogomania

WĄTEK DO USUNIĘCIA! KAMA nie doczekała się domu :( :( :(

Recommended Posts

Guest AnetaR
Posted

Dzisiaj poszliśmy z Kamą i Kłapaczem w zupełnie innym kierunku - koło stadionu :cool3:. Psina tak jak ostatnio bardzo ucieszona:loveu:, nawet wytarzała się w trawie w parku!Zjadła całą porcję mięska pomieszanego z suchą karmą i NIC nie zostawiła. Chyba w końcu nauczyła się jeść i gryźć suchą karmę i psie ciastka :multi:. W parku ją wyczesałam ( 2 zapchane kłakami szczotki), a jak stałam obok ławki to wskoczyła na nią i wsadzała mi łeb do saszetki :shake:.

;) ;) ;) POZDROWIENIA OD KAMY! :lol: :lol: :lol:

Posted

Jaka wesoła :loveu: Pamiętam jak ja z nią szłam (i to pierwszy raz ;)) - zupełnie inny pies!

AnetaR napisał(a):
W parku ją wyczesałam ( 2 zapchane kłakami szczotki)

No to ona ma pełno tego podszerstka, dobrze, że ją czeszesz ;)

• 2 weeks later...
Guest AnetaR
Posted

Dziś Kama ciągle chciała pozjadać inne psy, które tylko obok niej siedziały lub szły:crazyeye:, nie wiem co ona odstawia ostatnio:oops:.

Spacer zaliczony, jedzonko pożarte (mokra karma, parówki i prawie wszystkie ciastka) jeszcze na cudze czyhała! Kłaki wyczesane. Ale jak tylko ją poczesałam ta znowu zaczęła się tarzać i efektu ZERO:eviltong:

Zdjęcia będą później

Guest AnetaR
Posted

Kama dziś poszkodowana - nie wyszła na spacer :(

• 5 weeks later...
Guest AnetaR
Posted

Mam nadzieję, że to wypali bo ona niedługo będzie włóczyła tym guzem po ziemi na spacerze :/

W sobotę zachowywała się bardzo ładnie (nie rzucała się na inne psy), zjadła całe żarełko i dała się poczesać ^^

Guest AnetaR
Posted

Dzięki że dołączyłaś :)

Też mam nadzieję, że da się ten guz usunąć bo jest naprawdę duży :( i przez niego Kama wygląda jakby była spasiona :p

Guest AnetaR
Posted

A teraz on się zrobił taki zgranulowany czy coś :/ Niech się biedaczka załapie na ten darmowy zabieg, bo inaczej to nie ma szans na operację :(

Posted

[quote name='kimiji']Jak byłam z nią na spacerze chyba w marcu albo to było w kwietniu to ten guz był wielkości piłki do tenisa :([/QUOTE]

Aa bo Ty z nią byłaś, jak w boksie była jeszcze Roxy :-)
No, a jak nie będzie miała operacji to nie będzie miała szansy na adopcję :(
Więc trzymam kciuki za Kamsko :)

Guest AnetaR
Posted

Czekamy do poniedziałku co powie p. Ewelina na te jej guzy...
Dzisiaj byłam z nią na spacerze, zjadła całą karmę. Poczesałam ją troszkę, bo nawet nie miała dużo wyłażącej sierści :P
Została wygłaskana i wyprzytulana :D

• 2 weeks later...
Posted

A ja byłam dzisiaj u Kamci ! I na spacerze z nią i w ogóle : )
Zjadła pigułę, ale musiałam jej wtykać do pyszczocha z suchym.
A potem nauczyła się prawie komendy "waruj" trochę na bok, no ale idealnie być nie musi : )
W przyszły poniedziałek ma jechać na zdjęcie szwów i będzie cacy :-)
I pobyłyśmy sobie z Kamcią w szpitaliku, wyprzytulałam ją, wygłaskałam !

Guest AnetaR
Posted

Kama ma się dobrze po zabiegu, dostaje tabletki i żarło przy okazji bo samej nie łaska zjeść :p Siedzi sobie w byłej kociarni sama w kaftaniku więc ma spokój póki co :)
Schyliłam się żeby ją poprzytulać a ta mnie lizać zaczęła :-o W poniedziałek jedzie na zdjęcie szwów.

A i zapomniałam powiedzieć, że Kama miała czyszczone zęby z kamienia :D

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Jakim cudem?! Co jej się stało???:crazyeye::crazyeye::-(:-(:-(:-(:-(