Flaire Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 A Misia, choć tradycyjnie ostatnia, to nie lubi być za bardzo w tyle, więc dziś rano mamy spadek temperatury... Dla niewtajemniczonych, zazwyczaj oznacza to poród w przeciągu najbliższych 24 godzin... Quote
Wind Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Witam malutka Cavanke i gratuluje Pati Jak wiedze i Misia idzie w slad naszej dzielnej kolezanki ;) Flaire, szykuj pieluchy, spiochy, bebiko i smoczki! :lol: :lol: :lol: Dzisiaj w nocy nadejdzie kolejna wesola nowina :D :D :D pozdrawiam, Quote
Magda i Saga Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Gratulacje dla Pati i pozdrówcie ją ode mnie. Quote
anetta Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Brawo dla dzielnej mamusi!!!! :angel: :angel: Gratuluje :baby: Quote
Sajko Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Tym co nie byli na seminarium- mój Barik szalaje na torze- zwróćcie uwagę na pracę ucha na zakrętach :lol: Quote
BeataG Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Ja również gratuluję Pati i życzę maleńkiej wszystkiego co najlepsze. Flaire, a co u Ciebie i Misi? Quote
Mokka Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Uwaga, uwaga - będę pierwsza!!!!!! Misia ma dziewczynkę i chłopczyka! Dzieciaczki czują się dobrze, mamusia również. :D :BIG: Quote
BeataG Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Bardzo się cieszę i gratuluję! 8) Ale ja bym jeszcze chciała wiedzieć, jak się czuje Flaire. :D Quote
Sajko Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 O rany- to ja idę pić za oboje, mamę i biedną Flaire 8) :B-fly: :BIG: Quote
Wind Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Ja juz gratulacje Misi i Flaire zlozylam, wiec pozostaje mi zaprezentowac Wam maluszki :-) Ale nim to sie stanie, powiem tylko ze bardzo Misi zazdroszcze opieki nad nia i nad malenstwami. Mialam ta przyjemnosc, ze od poczatku moglam obserwowac lekarzy, ktorzy opiekowali, dogladali, uspokajali, dokarmiali i dopieszczali nasze Misiatko. Pierwsze szczeniatko (chlopczyk) zostalo odebrane przez Pana dr Grzegorza Kurskiego. Natomiast dziewczynce pomogl przyjsc na swiat Pan dr Sylwester Ciupa. Pan Ciupa specjalizuje sie w poloznictwie zwierzakow i ma do nich wrecz niesamowite podejscie. Co ja moge wiecej powiedziec ... patrzac na jego prace powiem tylko, ze chcialabym miec (znaczy sie moja suka) takiego poloznika :-) Ale dosc juz gadania, pewnie i tak Flaire wszystko opiesze ... A teraz obiecane fotki: 1. Czesc to ja :-) Urodzilem sie jako pierwszy i jestem grubiutkim chlopczykiem. Lubie sie awanturowac o cyca mojej mamy i tak jak ona , najbardziej lubie jesc :-) 2. A ja jestem dziewczynka! Nie bardzo spieszylam sie na swiat, wiec wypchneli mnie z brzuszka mamy :-) Pewnie to i lepiej, bo inaczej moj wiecznie glodny braciszek pozarlby cale mleko, lacznie z moja mama ;) 3. Czyz nie jestesmy slodkie??? 4. I wiecznie glodne .... pozdrawiam, Quote
anetta Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Misia jest wzorowa mamusia :D :o juz sa zdjecia...szybkie jestescie 8) Sliczne :loveu: Niech sie zdrowo chowaja :) Sory ze takie pytanie zadam :oops: ale jestem w tym zupelnie zielona :wink: Ile srednio sie rodzi airedalatek w jednym miocie? :P bo jakos tak....malo Misia urodzila :lol: Quote
Gosia Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Flaire- kto trafił w datę? Czy czasem nie ja? Bo w ilość to na pewno. :wink: Gosia Quote
malawaszka Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 :new-bday: GRATULACJE - wspaniałe maluszki!!! :drinking: za ich zdróweczko Quote
Flaire Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Flaire- kto trafił w datę? Czy czasem nie ja? Gosiu, może i Ty, tylko Twojego zgłoszenia na konkurs nie widzę... :( Więc wygrała Mokka.Bo w ilość to na pewno. :wink: Ha! O ile pamiętam, to wyście się z Pawłem ze mnie nabijali, że ona w ogóle nie jest w ciąży! :wink: NB, wszyscy mnie się pytają, czym ja tę Misię kryłam, że szczeniaki wyglądają jak rottweilery... :wink: Quote
Flaire Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Ile srednio sie rodzi airedalatek w jednym miocie? :P bo jakos tak....malo Misia urodzila :lol: Średnio w miocie airedali jest osiem szczeniąt - więc misiny miot jest rzeczywiście mały. Ale zdarzają się takie - nawet pojedyńcz szczeniaki się zdarzaja... Quote
zaba14 Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 No to gratuluje Misi prześlicznych szczeniaków i dużo zdrowia dla nich ;) jak i dla Misi i Flaire :D :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: Quote
KIRI Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Wszystkiego najlepszego dla odważnej Misi i jej opiekunki :D Piękne fotki - słodziutkie maleństwa :D Quote
AGI Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Ja tez sie dolaczam i skladam WIELKIE GRATULACJEEEEEEEEEE :BIG: psiaczki sa superrrrrr !!!!!! Quote
kyane Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Flaire, wszystkiego naj, naj dla Misi i maluchow :D :D :D . SA CUDNE!!! Niech sie zdrowo chowaja a ich mamusi zycze cierpliwosci do bobasow;-) A babci (??? :lol: ) zycze, by juz nigdy dysk nie opuszczal swojego miejsca :D Quote
Flaire Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Słuchajcie, przydałby mi się ktoś na szczeniacze babysitting w piątek, między 11 a 16 - pięć godzin. Ma ktoś czas posiedzieć ze szczeniakami? Z nimi nie ma żadnej roboty, dana osoba mogłaby sobie pracować albo po necie surfować, ale jakoś nie mam odwagi zostawić Misię z nimi samą na tak długo... Quote
tamer Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Flaire, Misia, gratuluję!!! ;) Bliźniaki są piękne!!! Naprawdę, gratuluję z całego serca! :D :multi: Quote
Recommended Posts