Elka Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 A dlaczego miłby być problem...? Jeśli tylko pies nie zagryza wszystkiego na co spojrzy to nie widze problemu! :P Quote
Bonnie Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Nie zagryza, to najbardziej ułożony pies na naszym osiedlu i do tego jaki grzeczny. :wink: Narzeczony mojej Lei. :D Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
Ania-Bajka Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Dobra, to my sie stawimy. Czy mozna brac Hektorka?czy to bedzie zbyt duzy klopot? Quote
Sajko Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Przepraszam, palnę głupie pytanie, ale który pub tam to Bolek? bo wiem gdzie jest Lolek, a Bolek to ten bliżej jeziorka? :D no i będziemy się zaprezentować po rekonwalescencji i trochę potrenować przed seminarium (żebyśmy Cavano wstydu nie przynieśli :oops: ). Elka, jeśli jutro trzeba zabierać przeszkody wszystkie, to daj znać, albo przedzwoń do mnie, to się jakoś umówimy, trochę przeszkód mogę combiakiem zabrać 8) Quote
Ida&Funny Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 Bolek to ten najbliżej metra, ale już na polach! Pozdrawiam, Ida :P Quote
bogula Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 to już zakrawa na spisek!!! pamietacie "BOLKA" ? hi,hi,hi,.........hi,hi,hi......... Quote
Sajko Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 Szanowne Panie, czy dzisiaj trenujemy niezależnie od pogody? bo u mnie wygląda, jakby za chwlikę miało lać :-? Quote
Flaire Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 U mnie pochmurno, ale raczej nie deszczowo, choć kilka kropelek chyba spadło... Ja jestem umówiona z przyszłymi właścicielami misinego szczeniątka, więc ja będę na pewno. W razie czego, możemy trenować spożywanie kiełbasy u Bolka... :wink: Quote
Flaire Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 No i właśnie zadzwonili do mni Państwo, z którymi jestem przed Bolkiem umówiona, że na Tarchominie już pada i czy nasze spotkanie aktualne... Quote
Sajko Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 Tia, ale tylko jak mój książe będzie chciał dzisiaj spożywać kiełbasę :wink: :-? Quote
Flaire Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 Tia, ale tylko jak mój książe będzie chciał dzisiaj spożywać kiełbasę :wink: :-?Sajko, to nie tak, kiełbasę to Ty będziesz spożywać, a Słoń będzie pifko pił :wink: Quote
PATIszon Posted May 15, 2004 Author Posted May 15, 2004 W zwiazku z pogada treningu dzis nie ma. Jutro prawdopodobnie tez nie bedzie, jesli wierzyc prognozom... Elka nie moze wam nic od siebie napisac, gdyz jej brat przepil komputer (czy cos w tym stylu)... :roll: W kazdym razie mam jeszcze napisac, ze jest propozycja, glownie dla tych ktorzy jada na seminarium, zeby sie spotkac (prwadopodobnie w piatek) na Becie i chociaz troszke pocwiczyc na tamtejszych przeszkodach. To tyle poki co. Papatki. Quote
sylwia i boksery Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 A ja dodaję,że jutro też nie ma treningu :( Co dalej w sprawie seminarium-info będzie w tygodniu. Quote
Sajko Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 A ja mówię, że jesteście niefajne i nie liczcie na aktualizację stronki w ten weekend :eviltong: Quote
Crazy@ Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 A co z nami początkującymi ?????? :evil: My też chcemy być w grupie zaawansowanej i pokonywać przeszlkody jak BRUTUS !!!! Nie zapomnijcie o nas :wink: . Quote
Flaire Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 Crazy@, wiadomo tyle: w przyszłym tygodniu nie ma treningu, bo część grupy, łącznie z Elką, jedzie na seminarium. Więc następny trening będzie dopiero za dwa tygodnie. I wiadomo że będzie, tylko nie wiadomo gdzie. W chwili obecnej szukamy terenu, co nie jest, niestety, łatwym zadaniem, szczególnie jeżeli się chce, żeby teren był łatwo dostępny przy pomocy komunikacji miejskiej. W najgorszym wypadku zrobimy za te dwa tygodnie to, co zamirzaliśmy zrobić dzisiaj i będziemy trenować na Polach Mokotowskich. Quote
Flaire Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 A ja mówię, że jesteście niefajne i nie liczcie na aktualizację stronki w ten weekend :eviltong: :placz: :placz: :placz: Ja nawet nie mogłam, bo nie mam Twojego telefonu... :placz: :placz: :placz:Ale to mi daje myśl. Powinniśmy założyć to, co w USA nazywa się phone tree. Bo samej Elce trudno wszystkich powiadomić. A takie phone tree działa w ten sposób, że Elka powiadamia listę kilku osób, każda z tych osób powiadamia z kolei listę kilku osób, i tak dalej, do wyczerpania... Co o tym myślicie? Quote
Ida&Funny Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 Ale to mi daje myśl. Powinniśmy założyć to, co w USA nazywa się phone tree. Bo samej Elce trudno wszystkich powiadomić. A takie phone tree działa w ten sposób, że Elka powiadamia listę kilku osób, każda z tych osób powiadamia z kolei listę kilku osób, i tak dalej, do wyczerpania... Co o tym myślicie? Kiedyś jak byłam harcerką to było u nas w zastępie coś takiego ale nie zdało to egzamna. :P:P:P Quote
Elka Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 Przepraszam wszystkich za niedogodności i ty, który w ferworze działań nie powiadomiłam!! :oops: Jeśli chodzi o piątek to spotkamy się wszyscy (obie grupy) jeśli tylko pogoda na to pozwoli, a osoby, które jadą na seminarium przyjdą pół godziny wcześniej, żeby wszystko omówić! Czy mogę poprosić na pw lub smsem adresy wszystkich zgłoszonych na seminarium czyli: Sajko, Ania-Bajka, Mokka, Marta (Drachma)? Adres Agnieszki i Ani od Belli mam. Widzowie na seminarium są mile widzieni w każdej ilości i to nieodpłatnie!! :P Quote
Ida&Funny Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 Przepraszam wszystkich za niedogodności i ty, który w ferworze działań nie powiadomiłam!! :oops: W takiej stresujacej sytuacji, nie trudno sie dziwić Quote
Sajko Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Mimo, że jesteście okropne, dorzuciłam sukcesy nasze na stronkę, jeszcze nie są oszałamiające pod względem graficznym, ale chwilowo doszliśmy do maximum pojemności serwera i muszę poczyścić niepotrzebne zdjęcia zanim dorzucę nowe 8) Quote
Recommended Posts