Bary Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 Czesc znacie mnie a jesli nie t sie przypomne Nazywam sie andrzej A mój piesek Bary chodzimy do elki na zajecia ale niestety do wrzesnia nie bedzie mnie bo mam zlamana reke. pozdrawiam wszystkich od psa i mnie Quote
Flaire Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 Bary, a jaki to pies? Słuchajcie, dlaczego nikt się nie odzywa na temat treningu w ten weekend? Postawię konkretne pytania: 1. Będzie ktoś w piątek? 2. A w sobotę? A jeśli tak, to o której? Quote
Elka Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 Odpowiem tak: Piątek-jeszcze nie wiem, powinnam wiedzieć jutro jak będą wyniki mojej mamy! Sobota-raczej tak tylko ze chyba od 13.30 a nie od 14 ale to tez jutro Niedziela-normalnie o 10.00 :) Quote
Mokka Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Jeżeli będzie trening w piątek, to ja się oczywiście pojawię, w sobotę postaram się zdążyć na 13:30, no może się troszkę spóźnię, a w niedzielę to jeszcze nie wiem. Quote
Ania-Bajka Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 My sie stawimy. Tylko dajcie jak najszybciej znac o ktorej. Quote
Flaire Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Dostałam polecenie, żeby tutaj ogłosić, że jutro (w piątek) o 18 będzie trening! Quote
Terry Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 przepraszam , ja troche nie na temat. Flaire napisalam do Ciebie 2 wiadomosci ale obawiam , sie ze zadna nie doszla. Kurcze , czy pisanie na priv jest ograniczone czasem?Dlaczego mnie za kazdym razem wyloguje i nie moge nic wyslac? Quote
Flaire Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Terry, rzeczywiście nie doszły, nie wiem, dlaczego. Poślę Ci na priv mój adres mailowy, ok? Quote
Mokka Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Looodzie, słyszeliście, dzisiaj jest trening! Proszę się grzecznie zapisywać, szybciutko. Moje pieski są już ze mną w pracy i doczekać się nie mogą. Elka, dziekuję Ci, o Pani :modla: (mam nadzieję, że pogoda do wieczora się ustatkuje :evil: ) Quote
Elka Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Trening jest dzisiaj o 18.00 i ja niezależnie od pogody na nim będę bo muszę wybiegać wreszcie psa!! W sobote zapraszam na 13.30 ale o sobocie jeszcze powiem dzisiaj na treningu. :P Chiałam was uroczyście poinformować, że we wtorek między 21 a 23 URODZIŁO SIĘ MOJE MALEŃSTWO!!! Podobno jest śliczna i zdrowa! :BIG: :beerchug: :laola: Quote
Mokka Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 :tort: Ile jest dziewczynek, a ile chłopczyków? Mamusia zdrowa i zadowolniona? To chyba Aksa, o ile dobrze pamietam? Quote
Wind Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Elka, Alez sie cieszymy :BIG: :B-fly: :B-fly: :BIG: Wszystkiego naj, naj dla Mamusi i Maluchow :-) A ze Mamusia ma zapedy i zdolnosci skoczno-torowe, to nalezy liczyc ze za kilka miesiecy wyrosnie nam nowy Mistrz Agility :-) pozdrawiam i czekam na wiesci o Maluszku :-) Quote
AGI Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Witam Was ja z malym pytankiem , czy moglabym np jutro wpasc sobie ze swoja Tekilka tak rekreacyjnie i zobaczyc jak to wszystko wyglada, jak sobie trenujecie itd? Chcialabym chyba zapisac sie i regularnie uczeszczac na te agility... :) Quote
Elka Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Agi Zapraszamy serdecznie! Aksa urodziła 2 suczki i pieska. Wszystkie są ciemno sniade! Jak będę wiedziała cos więcej to dam znać! :) Quote
Elka Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Duzo myślałam o zawodach i doszłam do wniosku, ze jeszcze się wstrzymam z wystawianiem Was przez jakies 2 miesiące. Tzn do Płocka na zawody pojadę ja i wezmę Anię od Belli bo one są już troszke doświadczone! Pierwsze zawody dla Was to będzie IAL w Pęcicach (Alternatywa) 27.06.2004r. Na tych zawodach jest klasa A0 czyli dla psów bardzo początkujących. Sa to zawody nieoficjalne więc spokojnie można je potraktować jako "wprawkę" przed startami w Pucharze Polski. Za to szykujcie się już na zawody PP które odbędą się 10 i 11 lipca na wystawie w Warszawie. Mam nadzieję, że nikt sie na mnie za to nie pogniewa! Chcę dla Was jak najlepiej. Zawody nieoficjalne są mniej stresujące i dlateo uważam, że od nich powinniście zacząć! A z resztą przed Wami jeszcze seminarium (na które nadal nie mam zgłoszeń) więc emocji nie zabraknie i dowiemy sie co jeszcze do końca czerwaca przećwiczyć! :P Quote
Mokka Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Nareszcie gadasz jak człowiek :D Nam się wcale nie spieszy do wielkiego wyczynu (mierz siły na zamiary :) ). Jak dojrzejemy, to będziemy startować. A o seminarium pogadamy dziś i jutro. Quote
Wojenka Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 My nie jedziemy na seminarium,bo ide na Hippice Varsovie. Moze wpadniemy dzis na trening... GRATULACJE DLA MISI!!!!! :BIG: Quote
Wojenka Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Pati, wyslalabys mi na maila zdjecia Szkotow z zawodow?Prosze! [email protected] Quote
Flaire Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Trzy treningi w jeden weekend to chyba u nas jakiś rekord! W każdym razie spotkaliśmy się w piątek, sobotę i niedzielę, w rozmaitych składach. A że boję się kogoś zapomnieć, to nie napiszę kto był :D . Ale... mamy trójkę nowych zawodników: Kufcia, Drako i Tekilę. Na razie byli tylko na dwóch trenignach (Tekila na jednym), ale już widać, że będą z nich ludz... znaczy się, psy! Elka rozstawiała nam fajne tory, pieski były wesołe i biegały ładnie. A moja Misia kładła się po środku i wszystko obserwowała. Ona chyba trenuje na sędziego! Quote
AGI Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Strasznie zalujemy z Tekilka ze w niedziele niemoglysmy sie zjawic ale obiecujemy ze w sobote bedziemy i pojdzie nam chociaz ciu lepiej :) Quote
Elka Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Mam pytanko do wszystkoch zmotoryzowanych! Kto pojedzie ze mna jutro do hurtowni? Bardzo mi na tym zalezy! :) Quote
Wojenka Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Pati,bardzo,bardzo dziekuje za zdjecia-sa super! Sluchajcie,jak wyszlam z treningu w piatek to po minucie Maka przestala kulec i byla bardzo zadowolona! :evil: To mala klamczucha,ale mysle,ze bolalo ja... :Dog_run: Quote
Flaire Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Elka, ja niestety nie mogę, bo jutro calusieńki dzień jestem na uczelni... W ogóle przez najbliższe kilka tygodni u mnie z czasem będzie kiepsko... Quote
Ania-Bajka Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Ela, ja najwczesniej dysponuje czasem w czwartek albo piatek. Jutro pracuje od 11 do 20.30, wiec nie uda mi sie ci pomoc. W srode z kolei od 8 do 15. A jeszcze powrot trzeba doliczyc. Quote
Ania-Bajka Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Ale wczwartek, a najlepiej w piatek jestem do dyspozycji:) :) Quote
Recommended Posts