Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc znacie mnie a jesli nie t sie przypomne Nazywam sie andrzej A mój piesek Bary chodzimy do elki na zajecia ale niestety do wrzesnia nie bedzie mnie bo mam zlamana reke. pozdrawiam wszystkich od psa i mnie

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bary, a jaki to pies?

Słuchajcie, dlaczego nikt się nie odzywa na temat treningu w ten weekend? Postawię konkretne pytania:

1. Będzie ktoś w piątek?

2. A w sobotę?

A jeśli tak, to o której?

Posted

Odpowiem tak:

Piątek-jeszcze nie wiem, powinnam wiedzieć jutro jak będą wyniki mojej mamy!

Sobota-raczej tak tylko ze chyba od 13.30 a nie od 14 ale to tez jutro

Niedziela-normalnie o 10.00 :)

Posted

Jeżeli będzie trening w piątek, to ja się oczywiście pojawię, w sobotę postaram się zdążyć na 13:30, no może się troszkę spóźnię, a w niedzielę to jeszcze nie wiem.

Posted

przepraszam , ja troche nie na temat.

Flaire napisalam do Ciebie 2 wiadomosci ale obawiam , sie ze zadna nie doszla. Kurcze , czy pisanie na priv jest ograniczone czasem?Dlaczego mnie za kazdym razem wyloguje i nie moge nic wyslac?

Posted

Looodzie, słyszeliście, dzisiaj jest trening! Proszę się grzecznie zapisywać, szybciutko. Moje pieski są już ze mną w pracy i doczekać się nie mogą. Elka, dziekuję Ci, o Pani :modla:

(mam nadzieję, że pogoda do wieczora się ustatkuje :evil: )

Posted

Trening jest dzisiaj o 18.00 i ja niezależnie od pogody na nim będę bo muszę wybiegać wreszcie psa!!

W sobote zapraszam na 13.30 ale o sobocie jeszcze powiem dzisiaj na treningu. :P

Chiałam was uroczyście poinformować, że we wtorek między 21 a 23

URODZIŁO SIĘ MOJE MALEŃSTWO!!!

Podobno jest śliczna i zdrowa! :BIG: :beerchug: :laola:

Posted

Elka,

Alez sie cieszymy :BIG: :B-fly: :B-fly: :BIG:

Wszystkiego naj, naj dla Mamusi i Maluchow :-)

A ze Mamusia ma zapedy i zdolnosci skoczno-torowe, to nalezy liczyc ze za kilka miesiecy wyrosnie nam nowy Mistrz Agility :-)

pozdrawiam i czekam na wiesci o Maluszku :-)

Posted

Witam Was ja z malym pytankiem , czy moglabym np jutro wpasc sobie ze swoja Tekilka tak rekreacyjnie i zobaczyc jak to wszystko wyglada, jak sobie trenujecie itd?

Chcialabym chyba zapisac sie i regularnie uczeszczac na te agility... :)

Posted

Agi

Zapraszamy serdecznie!

Aksa urodziła 2 suczki i pieska. Wszystkie są ciemno sniade! Jak będę wiedziała cos więcej to dam znać! :)

Posted

Duzo myślałam o zawodach i doszłam do wniosku, ze jeszcze się wstrzymam z wystawianiem Was przez jakies 2 miesiące. Tzn do Płocka na zawody pojadę ja i wezmę Anię od Belli bo one są już troszke doświadczone! Pierwsze zawody dla Was to będzie IAL w Pęcicach (Alternatywa) 27.06.2004r. Na tych zawodach jest klasa A0 czyli dla psów bardzo początkujących. Sa to zawody nieoficjalne więc spokojnie można je potraktować jako "wprawkę" przed startami w Pucharze Polski. Za to szykujcie się już na zawody PP które odbędą się 10 i 11 lipca na wystawie w Warszawie. Mam nadzieję, że nikt sie na mnie za to nie pogniewa! Chcę dla Was jak najlepiej. Zawody nieoficjalne są mniej stresujące i dlateo uważam, że od nich powinniście zacząć! A z resztą przed Wami jeszcze seminarium (na które nadal nie mam zgłoszeń) więc emocji nie zabraknie i dowiemy sie co jeszcze do końca czerwaca przećwiczyć! :P

Posted

Nareszcie gadasz jak człowiek :D

Nam się wcale nie spieszy do wielkiego wyczynu (mierz siły na zamiary :) ). Jak dojrzejemy, to będziemy startować. A o seminarium pogadamy dziś i jutro.

Posted

Trzy treningi w jeden weekend to chyba u nas jakiś rekord! W każdym razie spotkaliśmy się w piątek, sobotę i niedzielę, w rozmaitych składach. A że boję się kogoś zapomnieć, to nie napiszę kto był :D .

Ale... mamy trójkę nowych zawodników: Kufcia, Drako i Tekilę. Na razie byli tylko na dwóch trenignach (Tekila na jednym), ale już widać, że będą z nich ludz... znaczy się, psy!

Elka rozstawiała nam fajne tory, pieski były wesołe i biegały ładnie. A moja Misia kładła się po środku i wszystko obserwowała. Ona chyba trenuje na sędziego!

Posted

Strasznie zalujemy z Tekilka ze w niedziele niemoglysmy sie zjawic ale obiecujemy ze w sobote bedziemy i pojdzie nam chociaz ciu lepiej :)

Posted

Pati,bardzo,bardzo dziekuje za zdjecia-sa super!

Sluchajcie,jak wyszlam z treningu w piatek to po minucie Maka przestala kulec i byla bardzo zadowolona! :evil: To mala klamczucha,ale mysle,ze bolalo ja... :Dog_run:

Posted

Ela, ja najwczesniej dysponuje czasem w czwartek albo piatek. Jutro pracuje od 11 do 20.30, wiec nie uda mi sie ci pomoc. W srode z kolei od 8 do 15. A jeszcze powrot trzeba doliczyc.