Wind Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Sajko, A moze jutro sie umowimy. Pogoda ma byc podobno ladna :-) Niech sie psy wybiegaja do woli :-) pozdrawiam, Quote
Elka Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Sajko, Flaire Nie zgodzę się z Wami jeśli chodzi o stres związany z publiką! Tzn nie tak! Zgadzam się, że będą się stresować ale uważam, że to w sumie na dobre wyjdzie. W końcu na "normalnych" zawodach jest masa ludzi z innych klubów oraz laików, którzy komentują, klaszczą itp. Wydaję mi się, że oprócz zabawy te zawody mają Was przygotować do "poważniejszych" startów! Jeśli chodzi o organizację to nie widzę powodu dla którego coś miałoby pójść nie tak. :lol: Przemyslcie to jeszcze!!! :P Quote
Flaire Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Sajko, FlaireNie zgodzę się z Wami jeśli chodzi o stres związany z publiką! Ale moim argumentem nie był stres, a w celu, który przywołujesz można zaprosić "amatorów", a nie "profesjonalistów", czyli członków innych klubów.To są nasze pierwsze zawody, więc poćwiczmy trochę prywatnie jak to ma być zanim pokażemy światu. To wszystko. Publika może być, ale ja jestem przeciw zapraszaniu na nasze pierwsze klubowe zawody innych agilitowców. Jak się wszystko uda, to na drugie zaprosimy całą Polskę :wink: . Quote
Mokka Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Mokka, Ty jestes ekspertka w gonieniu psow za rowerem. Czy ja dobrze mysle? pozdrawiam, Ekspertem trudno mnie nazwać, ale Elka już Ci wyjaśniłą, że masz rację - pies z prawej strony (wytłumacz to Leonowi). A moje skubańce grzeją PRZED a nie ZA rowerem. Co do innych zawodników w charakterze gości na zawodach, to ja też nie za bardzo. Jak robić obciach, to lepiej we własnym gronie. Jak wszystko wyjdzie OK, organizacyjnie i pod względem poziomu (he, he, poziomu), to na następne możemy kogoś skrzyknąć. Nie chodzi o tremę, bo kiedyś musi być ten pierwszy raz, ale fachowcy inaczej patrzą niż "zwykli" kibice, więc może na początek oszczędźmy sobie druzgocącej krytyki. Quote
Ida&Funny Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 No ja się tu juz od dawna nie pokazywałam ale dopiero niedawno nadrobiłam zaległości w czytaniu. No więc co do kibiców z innych klubów to ja jestem raczej zdecydowanie NIE. :evil: :evil: :evil: Bo to są nasz pierwsze zawody i jak coś komuś nie wyjdzie to będzie gooopio, głownie mam tu na myśli siebie bo ostatnio dużo treningów przegapiłam i wogóle nie miałam zamiaru startować ale Elka mnie namówiła. I mam nadzieje ze chociaż na ostatnie miejsce się załapiemy ( o ile nas nie zdyskwalifikują :oops: :oops: :oops: ) a w gronie własnych klubowiczów zawsze lepiej się znosi porażkę. :oops: Quote
Wind Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Elka, Mokka, Dzieki za wyjasnienie :-) Moj pies biega dokladnie po mojej prawej stronie (tak na wysokosci mojego kolana). Za rowerem biec nie chce :( Jednak zdecydowanie woli pakowac sie do koszyka, zagrzebac w kocyk i tylko lypac okiem na prawo i lewo ;) Tak oto nadrabiamy zaleglosci w kondycji. Strzezcie sie, na torze bedziemy najszybsze ... przynajmniej na rowerze :lol: pozdrawiam, Quote
Sajko Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Wind, ja bardzo chętnie, może na polach wilanowskich? Quote
Wind Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Czy pola wilanowskie to te od strony ul. Przyczolkowskiej? Bo jak dla mnie to tam byloby super. Na rowerze wyskakuje z Lasu Kabackiego i juz jestem. Quote
Sajko Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Wind, nie do końca, ale powiedz mi, gdzie na tym rowerku dojedziesz, to ja tam będę czekała z niedźwiedziem 8) Quote
sylwia i boksery Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 My byśmy też wolały bez publiki-na razie w swoim gronie :D Moje biegają przy lewej stronie roweru-po prawej paskudy nie chcą i tyle :o Quote
Wind Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Sajko, Alez sie ze mna masz ;) Jesli Ci to nie przeszkadza, to przy miedzy ul. Lukasza Drewny a ul. Przyczolkowa (jak sie jedzie od strony Kabat) po lewej stronie jest kompleks domkow jednorodzinnych, z jednym duzym budynkiem z napisem RAJ. Nie pamietam co to za RAJ, czy to Hotel Raj, czy jakas restauracja RAJ :-? Mozna tam dosc swobodnie zaparkowac a zaraz za tymi budynkami sa pola po ktorych mozna bezpiecznie polazic. Flaire, Sorry za zasmiecanie topiku. Jak sie juz umowimy to skaksuj te posty. Moglam dysputowac z Sajko na priv a nie pchac Ci sie z tym na forum. Dzieki za wyrozumialosc. pozdrawiam, Quote
Sajko Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 OK, będziemy (jak znajdziemy :wink: o 19? Ja mogę przyjść w niedzielę pomóc przy torach i pokibicować. Czyli Elka, licz mnie na 12.30 :lol: Quote
PATIszon Posted April 20, 2004 Author Posted April 20, 2004 A moze ktos z Cavanowiczow ma ochote na spacer dzis po Polach Mokotowskich? Pogoda super, a ja siedze w domu.... :cry: Quote
Mokka Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Pogoda super, a ja siedze w domu.... :cry: A ja w pracy od godz 7 rano :evil: Zamieniasz siem? :wink: Quote
Wojenka Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Mnie to wszystko jedno z tymi kibicami,my się nie przejmujemy :D :Dog_run: Quote
PATIszon Posted April 20, 2004 Author Posted April 20, 2004 To jest nas dwie. :lol: Elka te dane co to mamy Ci je przeslac to co maja zawierac? Bo raz juz cos wypelnialam, teraz tylko moge dorzucic nr legitymacji ZK, bo jestem juz czlonkiem :lol: Quote
Flaire Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Kochani, wstawiam poniższą fotkę, żeby Wam pokazać, jak normalne airedale biegają w agility... Tylko moja Misia jest jakimś takim truchtającym wybrykiem natury :wink: . Podobno teraz się już całkowicie rozleniwiła... Quote
PATIszon Posted April 20, 2004 Author Posted April 20, 2004 O rany! A juz myslalam, ze to Misia po tych romansach takich skrzydel dostala :lol: Quote
Elka Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Jesli chodzi o Publikę to ok! Tylko z tego co wiem to i tak 3 osoby beda bo sie zapowiedziala Lenka Niuka i Olka z Alternatywy bo napisalam na szelciakowym torze o zawodach i zapytala!! :P Przeżyjecie! Doszliśmy do wniosku ze trzeba cos kupic Uli tylko nie wiem co?? Jesli macie pomysly to piszcie!! Kto ma kolorowa drukarke?? Potrzebna mi na wczoraj...:( Musze wydrukowac 3 strony ... Quote
Mokka Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 Doszliśmy do wniosku ze trzeba cos kupic Uli tylko nie wiem co?? Jesli macie pomysly to piszcie!! Jak to co? Coś fajnego, np :beerchug: Nadal nie wiem, co mam wpisać na zgłoszeniu :cry: Quote
Ida&Funny Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 Nadal nie wiem, co mam wpisać na zgłoszeniu :cry: No więc tak na zgłoszeniu trzeba napisać: swoje imie i nazwisko, pełne imie psa, wiek, wielkośc w kłębie, wiek, i rasę,. Tak mi podała Elka Quote
Mokka Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 Dzięki, już piszę. :D A co Ty Ida, spac nie możesz? A może w szkole ławki malują? :wink: Quote
Ida&Funny Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 A co Ty Ida, spac nie możesz? A może w szkole ławki malują? :wink: Ja spać zawsze mogę, a do szkoły mam na 9 8) , a rano na spacerek z pieskiem trzeba było wyjść to już nie śpie i w szkole mnie tez nie ma ( jeszcze() Quote
Recommended Posts