Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mokka, Słonko Moje,

bo to nie w tym dziale szukasz, tu jeszcze nie zmieniłam 8)

a nowe fotki są w galerii, ostatni punkt zatytułowany "długi skok na ostatnim śniegu w 2004 roku" (są tam pierwsze 'oficjalne' fotki przystojnego Leona :wink: )

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak już głosiłam, wiem co muszę poprawić, za 2 tygodnie wyjeżdżam na urlop i oczywiście zabieram mój boski kompik, więc wtedy zajmę się poważnym poprawieniem stronki 8) no i jak nadal jesteś zainteresowana, to wtedy też sklecę podstawy stronki Misinej :lol:

Posted

Nadal jestem bardzo zainteresowana, tylko nie wiem, jakie materiały Ci podrzucić. I jak.

No to chyba muszę się również wziąć za tłumaczenie stron Cavano... :D

Posted

Flaire, no najłatwiej to zacząć od podstaw 8) w jakim kolorze stronka, w jakim układzie (czy tak jak Cavano, bez górnego paska, itp), jakie działy mają być, może jakieś pierwsze tekściki, fotki (albo jak masz, to płytkę z fotkami), linki jakie mają być, itp... szczeniaki Misi jak już w końcu staną się rzeczywistością to nie będą czekać w nieskończoność aż skończę stronkę :wink: :cunao:

Posted

GRATULUJEMY!!! :thumbs: no w końcu dziewczyna zabiera się do dzieła 8)

no to szybciutko teraz już czekam na jakieś pierwsze info, co ja mam na tej stronce zrobić :lol:

Posted

Widzę, widzę (i głosy słyszę) !!!

Misiek - hurrrraaaaa!!!

No, teraz to już pójdzie z górki. Więcej się nie wypowiadam, coby nie być posądzoną o rozpowszechnianie tzw. treści :wink:

A swoją drogą, to nie spieszyło jej się :nono:

Posted

Mokka, bo Misia jak to Misia ...

Musiala stanac, popatrzec, zastanowic sie czy warto czy tez nie ... i ile jedzenia wiecej za to dadza :lol: :lol:

No ... Flaire gratulujemy rychlego powrotu psa w ojczyste strony :-)

Posted
Misia jak to Misia ...

Musiala stanac, popatrzec, zastanowic sie czy warto czy tez nie ... i ile jedzenia wiecej za to dadza :lol: :lol:

Wind, trafiłaś chyba w sedno sprawy! :lol: :lol: :lol:
Posted

Hustawka jak to hustawka. Raz na gorze raz na dole... :lol:

A tak serio to mysle, ze jest w porzadku. Na Majeczke zareagowala poprawnie. Zaczela sie opuszczac tak mniej wiecej w polowie.

Podobno nie miala tego obciaznika, ktory powodoowalby, ze wraca na dana strone, ale i tak wracala. Chyba dla tego, ze troche krzywo stala.

Decha solidna, mocna. Mysle, ze zla nie jest. Trzeba tylko zdecydowac czy bierzemy czy nie.

W tym celu proponuje zwolac walne zgromadzenie.

Wind, zrob prosze to ciasto, ktore przynioslas na urodziny Majki. Pyszne bylo. :lol:

Posted

To ja dodam kilka slow od siebie :-)

Dziewczyny z Alternatywy bardzo fajnie nas przyjely :-)

Niniejszym pozdrawiam je cieplo :-)

Pozwolily poogladac przeszkody, poopowiadaly to i owo a nawet pozwolily sie przebiec po torze, co skrzetnie wykorzystalysmy ;)

Co do hustawki to jest ok. Mojemu psu strasznie sie spodobala! Potraktowal ja jak kladke i byl lekko zdziwiony, ze jakas taka krotka jest. Pies stwierdzil, ze fajnie sie przechyla, wiec jakos strata dlugosci jest nadrobiona ;)

A tak wogole to myslalam, ze sunia bedzie lekko wystraszona nowa przeszkoda. A ona: "hustawka? jaka hustawka?" i przebiegla w te pedy po nowej konstrukcji :lol:

Pati,

Skoro wszyscy po Majkowej imprezie zyjemy i nikomu nic nie stanelo w jelitach to na nastepne walne przyniose te miksture ;)

pozdrawiam,

Posted

Gratulacje dal Misi!!

Flaire i Wind

Czy jest możliwość pojechania do hurtowni jutro zamiast w czwartek? W czwartek moja mama juz pracuje i nie będę miała kogo w sklepie posadzic!! Czekam na odpowiedź!

A co do hustawki to fajnie że Wam się podobała!! Opowiecie mi wszystko w sobote lub jutro po drodze na zakupki!!:P

Posted

Elka,

Zadzwon moze do Flaire. Ja sie dostosuje do ogolu :-)

Dajcie mi tylko znac, kiedy i gdzie mam sie stawic. Jesli jutro to jak rozumiem tez rano. Bo po 13 bede zajeta :-)

pozdrawiam,

Posted

Dziewczyny :D

właśnie przeczytałam troszkę postów, obejrzałam stronkę i piękne zdjęcia..., wzdycham i myślę o 1,5 hektarowym kawałku ziemi leżącym odłogiem...Bardzo czytelna i szybka stronka cavano. Super! Pozdro!

Muszę jeszcze dopisać, że Majeczka i Misia to ulubione psiunie :D :D :D

Posted

Szanowne Cavano,

z niewyobrażalnym smutkiem donoszę, że jestem posiadaczką już tylk o1 psa. dzisiaj wieczorem musiałam skrócić cierpienia mojego wspaniałego kochanego myśliwego- jamnika. Mój piękny czarnuszek biega już po krainie wiecznych łowów. :placz:

na pewno nie będzie nas w sobotę, a w niedzielę jeszcze nie wiem.