baffi2 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Bonni']Ja dopiero co skończyłam... Byłam na kursie jesiennym :) Teraz uczęszczam na "zwykłe" treningi[/quote] A czym się różnią te treningi od kursu? :oops: ;) Quote
Bonni Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nazwą no i tym, że za treningi płacisz np raz za miesiąc, a tam jest jedna opłata za chyba 12 treningów z góry, kurs kończy się egzaminem, no i jak go ukoczysz to "awansujesz" na treningi zwykłe :) Quote
baffi2 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 rozumiem że nie można na treningi się zapisać przed ukończeniem kursu?:cool1: bo ja się z moją sucz zapisałam do Bariutusa na kurs dla początkujących ale Nelly za drugim razem juz umie każdą przeszkodę pokonać... Quote
stereo Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Pokonywanie poszczególnych przeszkód to tylko mała cześć umiejętności zdobywanych na kursie ;) Zadzwoń do Eli (nr na stronie), przedstaw sytuację i pewnie coś da się zrobić:) Quote
baffi2 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='stereo']Pokonywanie poszczególnych przeszkód to tylko mała cześć umiejętności zdobywanych na kursie ;) Zadzwoń do Eli (nr na stronie), przedstaw sytuację i pewnie coś da się zrobić:)[/quote] już zadzwoniłam, Ela powiedziała że aby uczęszczać na zwykłe treningi trzeba ukończyć podstawowy kurs...:roll: a na ten który zaczął się 4 tygodnie temu, dołączyć niestety nie można:cool1: Quote
Bzikowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ta grupa jest dość liczna i już troszkę umieją więc nie byłoby sensu dołączać nowych piesków najwyraźniej ;) Quote
betty_labrador Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 no a jak jest liczna to mniej cwiczy dana para pies-czlowiek. Tzn jest mniej kolejek dla kazdego i w sumie na caly trening przypada 2-3 przebiegi? troche tak nie ten tego. baffi a czemu nie mozesz zostac w Baritusie? Quote
Bonni Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No chyba w pewnym sensie tak, dla tego Ela, nie dobiera grup... Po za tym, to chyba dobrze, że na jedną osobe nie ma az tylu psów? Raczej na początku nie liczy sie przebiegów, gdyż jest to zapoznawanie się z przeszkodami, potem pojedyńcze pokonywanie a potem przebiegi- dłuższe sekwencje... Quote
baffi2 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='betty_labrador'] baffi a czemu nie mozesz zostac w Baritusie?[/quote] mogę - ale nie podoba mi się ten klub i chciałabym się przenieść:roll: czy teraz można gdzieś dołączyć? rozpoczyna się gdzieś kurs? :) Quote
Bonni Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Fort miał na wiosne coś robić ale nie wiem nie śledze tematu Quote
zakla Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Baffi, ja chyba Was dzisiaj widzialam, prawda? Takie male laciate terierkowate zwierzatko:cool3: Quote
baffi2 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='zakla']Baffi, ja chyba Was dzisiaj widzialam, prawda? Takie male laciate terierkowate zwierzatko:cool3:[/quote] Ojej dawno to napisałaś i nie pamiętam kiedy to było:oops: A ja niewiem czy was widziałam;) w każdym razie chyba masz racje bo moja Nela wygląda tak: [IMG]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/100_4826.jpg[/IMG] gdzie mnie podglądałaś:mad: :cool3: Quote
baffi2 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 I muszę się pochwalić że od dzisiaj jest członkiem Cavano :D Ćwiczymy w grupie Jaszki ;) Quote
betty_labrador Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='baffi2']I muszę się pochwalić że od dzisiaj jest członkiem Cavano :D Ćwiczymy w grupie Jaszki ;)[/QUOTE] w grupie kogo? Quote
baffi2 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='betty_labrador']w grupie kogo?[/quote] emm jak to kogo? nazwa od tego że w tej grupie ćwiczy pies, Jasza. Quote
betty_labrador Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 aha! :) no wiesz dla mnie to nie jest oczywiste-wieki w Cavano nie bylam :) ;) dzieki za wyjasnienie. Quote
baffi2 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='betty_labrador']aha! :) no wiesz dla mnie to nie jest oczywiste-wieki w Cavano nie bylam :) ;) dzieki za wyjasnienie.[/quote] Służę pomocą;) Znam osobę która ćwiczyła w Cavano 5 lat temu i w lipcu znów zaczęła :) Quote
Mokka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='baffi2'] Znam osobę która ćwiczyła w Cavano 5 lat temu i w lipcu znów zaczęła :)[/quote] A kto to taki? :crazyeye: Quote
baffi2 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Mokka']A kto to taki? :crazyeye:[/quote] Karolina - kojarzysz dwa duże szare? Teraz ćwiczy z rudą szczotą. Quote
baffi2 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='betty_labrador']Tilia??????[/quote] A no :D Chyba, że mnie okłamała :mad: ;) Quote
betty_labrador Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='baffi2']A no :D Chyba, że mnie okłamała :mad: ;)[/QUOTE] ja tam nie wiem czy ona prawde mowi, ale tylko ja kojarze ogolnie ;) i z Cavano tez conieco -ze tam byla. ja tez planuje powrot- ale kiedy- nie wiem :shake: :roll: Aga z Sesilka jeszcze uczeszczaja na zajecia? Quote
Recommended Posts