Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MAKAron']
[SIZE=4][COLOR=red]Campanulla[/COLOR][/SIZE]: Wez mnie do zamówienia na talerze!![/quote]

ja sie nie zajmuje zamawianiem talerzy. to Łukasz wszystko planuje. ale ok bedziemy o Tobie pamietali. tylko ile chcesz? bo prawdopodobnie zamowienia beda hurtowe! ;)

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][SIZE="4"]dziś o 19 będziemy rzucać na Polach Mokotowskich. [COLOR="Red"]BEZ PSÓW[/COLOR]
[/SIZE][/CENTER]

[SIZE="2"]
jak zawsze zbieramy się pod pomnikiem Jazdy Polskiej (chyba południowe wyjśćie metra - jadą z Kabat, trzeba wyjść z z ostatniego wagonika i póżniej schodami po prawej) a później idziemy na teren Słoniweicza, szkolenie psów - BETA[/SIZE]

[SIZE="1"]to tak żeby nie było że nie ma dokładnych informacji[/SIZE] :evil_lol:

Posted

uff, meldujemy się po powrocie z deszczowego Sopotu :D Na wystawie poszło całkiem nieźle-3/6 i doskonała w klasie młodzieży :) no i dostałyśmy śliczny medal :loveu: a w poniedziałek łaziłyśmy 9 godzin po lasach, łąkach i boiskach z beaglem Snoopym i dwoma jamnisiami Teddym i Lupem :D tzn. najpierw ze Snoopym, potem z Teddym, a potem z Lupem ;)

no i nareszcie pójdziemy na trening :loveu::loveu::loveu:

ps. my też mogłbyśmy dołączyć się do zamówienia na talerzyki? :)

Posted

[quote name='campanulla']z tego co mi wiadomo to jutro nie macie treningu... :hmmmm: :niewiem: [/quote]
zle zrozumialas... to mnie na treningu nie bedzie a sam trening pewnie bedzie... :eviltong:
agnieszka juz sie wprawila w prowadzeniu... :diabloti:

Posted

[quote name='ŁukaszK']zle zrozumialas... to mnie na treningu nie bedzie a sam trening pewnie bedzie... :eviltong: [/quote]

przepraszam... :oops:

[quote name='ŁukaszK']agnieszka juz sie wprawila w prowadzeniu... :diabloti:[/quote]

w takim razie gratuluje! :klacz:

:candle:

Posted

[quote name='ŁukaszK']
agnieszka juz sie wprawila w prowadzeniu... :diabloti:[/QUOTE]

zostałam samozwańcem :evil_lol:

ale spokojnie, po pierwszym kursie już w Was wyklikam aktywność :diabloti:

Posted

wiecie co?! :laugh2_2: wiem ze jestem dziecko nie z tej planety ale... wlasnie wyslalam sama do siebie priva!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: wiem ze to glupie ale chcialam sprawdzic i... udalo sie! :loveu: nie wiedzialam ze tak mozna... :mdrmed:

Posted

[quote name='aga.aksa']Sylwia rozlicza się z Szejkiem za pogryzione dyski :mad: :mad: :mad:

:evil_lol:[/quote]

ok. Sylwia. a co z Ula? tak dawno jej tu nie bylo... nie mowiac juz o spotkaniu np na treningu... :roll:

Posted

[quote name='aga.aksa'][B]Ania[/B], gratuluje :laugh2_2: [/quote]

dziekuje:B-fly: dziekuje :B-fly: dziekuje :B-fly: !!

[quote name='aga.aksa']a odpisałaś chociaż? :evil_lol: [/quote]

oczywiscie ze odpisalam!! :sweetCyb: teraz czekam az sobie odpisze!:laugh2_2:

[SIZE=1]P.S. oczywiscie wszyscy wiedza ze jestem nienormalna prawda?[/SIZE] :krolik:

[quote name='aga.aksa']a Ula to się chyba obraziła :roll:[/quote]

Ula! nie obrazaj sie... :-(

Posted

[quote name='campanulla']

oczywiscie ze odpisalam!! :sweetCyb: teraz czekam az sobie odpisze!:laugh2_2:

[SIZE=1]P.S. oczywiscie wszyscy wiedza ze jestem nienormalna prawda?[/SIZE] :krolik: [/QUOTE]

gwarantujesz mi dużą dawkę śmiechu przed snem :lol: dzięki :razz:

co do nienormalności to "domowe przedszkole, wszystkie dzieci kocha... " :evil_lol:

[quote name='campanulla']:candle:[/QUOTE]

a o co chodzi?

Posted

ależ ula siem nie obraziła...
pamiętacie mnie:-( czuję się wzruszona :) ale naprawdę uważam, że lepiej poczekać z treningami na łobóz, żeby Krejzutce nie mieszać w głowie;) nie martwcie się, jeszcze dam Wam wszystkim w kość:diabloti: ;)
a sylw:diabloti: ma obolałą nogę i nie może pisać:lol: :lol: :turn-l:
ula :) vel lucyferek:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']ależ ula siem nie obraziła...[/QUOTE]

Witamy :mad: :lol:

[quote name='PsychoSzczurek']nie martwcie się, jeszcze dam Wam wszystkim w kość:diabloti: ;) [/QUOTE]

nie wszytskim :diaboli:

[quote name='PsychoSzczurek']a sylw:diablotin: ma obolałą nogę i nie może pisać:lol: :lol: :turn-l:
[/QUOTE]

pewnie próbowała powtórzyć Łukaszowego voulta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='aga.aksa']gwarantujesz mi dużą dawkę śmiechu przed snem :lol: dzięki :razz:[/quote]

a prosze bardzo!:Rose: :p smiech to zdrowie!! :jumpie:

[quote name='aga.aksa']co do nienormalności to "domowe przedszkole, wszystkie dzieci kocha... " :evil_lol:[/quote]

wiem wiem :laugh2_2: i dlatego nie ukrywam swojej nienormalnosci! :krolik::cool3:

[quote name='aga.aksa'][quote name='campanulla'] :candle: [/quote]a o co chodzi?[/quote]

toc juz mowilam ze jestem z innej planety! :roll:

ostatnio jak sie obudzilam to doszlam do wniosku ze musze kupic swoim psiakom..... wielkiego gumowego kurczaka!! :laugh2_2: i teraz dziecko z innej planety chodzi i szuka ladnych i odpowiednich kurczakow!! :sweetCyb:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']ależ ula siem nie obraziła...
pamiętacie mnie:-( czuję się wzruszona :) ale naprawdę uważam, że lepiej poczekać z treningami na łobóz, żeby Krejzutce nie mieszać w głowie;) nie martwcie się, jeszcze dam Wam wszystkim w kość:diabloti: ;)
a sylw:diabloti: ma obolałą nogę i nie może pisać:lol: :lol: :turn-l:
ula :) vel lucyferek:roll: :evil_lol:[/quote]

witaj witaj witaj!! :Rose:
z pewnoscia chcialas powiedziec 'damy wam wszystkim...' umieszczanie mnie i Ciebie w jednym pokoju grozi wysadzeniem calego domku w powietrze!! :diabloti: nie sadzisz? jak sie dwie nienormalne dobiora to sie dopiero wesolo robi!! :evil_lol: jeszcze nas zapamietaja!! :ghost_2: :razz:

Posted

[quote name='campanulla']witaj witaj witaj!! :Rose:
z pewnoscia chcialas powiedziec 'damy wam wszystkim...' umieszczanie mnie i Ciebie w jednym pokoju grozi wysadzeniem calego domku w powietrze!! :diabloti: nie sadzisz? jak sie dwie nienormalne dobiora to sie dopiero wesolo robi!! :evil_lol: jeszcze nas zapamietaja!! :ghost_2: :razz:[/quote] usuną nas dyscyplinarnie z domku. będziemy spać pod chmurką. krejzucha znów będzie mi się wbijać w plecy przydługim nosem. i będzie chrapać. :roll:

będzie faaajnie:lol: