campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='MAKAron'] [SIZE=4][COLOR=red]Campanulla[/COLOR][/SIZE]: Wez mnie do zamówienia na talerze!![/quote] ja sie nie zajmuje zamawianiem talerzy. to Łukasz wszystko planuje. ale ok bedziemy o Tobie pamietali. tylko ile chcesz? bo prawdopodobnie zamowienia beda hurtowe! ;) Quote
aga.aksa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 to ja zbieram ew. zamówienia na dyski. napisz ile byś chciała i dopiszemy Cię do listy :razz: Ania, chciałam zeby zabrzmiało poważnie :p Quote
aga.aksa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [CENTER][SIZE="4"]dziś o 19 będziemy rzucać na Polach Mokotowskich. [COLOR="Red"]BEZ PSÓW[/COLOR] [/SIZE][/CENTER] [SIZE="2"] jak zawsze zbieramy się pod pomnikiem Jazdy Polskiej (chyba południowe wyjśćie metra - jadą z Kabat, trzeba wyjść z z ostatniego wagonika i póżniej schodami po prawej) a później idziemy na teren Słoniweicza, szkolenie psów - BETA[/SIZE] [SIZE="1"]to tak żeby nie było że nie ma dokładnych informacji[/SIZE] :evil_lol: Quote
talut Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 uff, meldujemy się po powrocie z deszczowego Sopotu :D Na wystawie poszło całkiem nieźle-3/6 i doskonała w klasie młodzieży :) no i dostałyśmy śliczny medal :loveu: a w poniedziałek łaziłyśmy 9 godzin po lasach, łąkach i boiskach z beaglem Snoopym i dwoma jamnisiami Teddym i Lupem :D tzn. najpierw ze Snoopym, potem z Teddym, a potem z Lupem ;) no i nareszcie pójdziemy na trening :loveu::loveu::loveu: ps. my też mogłbyśmy dołączyć się do zamówienia na talerzyki? :) Quote
aga.aksa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 widzę ze ten Nasz dzisiejszy "trening" wszystkich wykończył :evil_lol: to jak się umawiamy na jutro? bo ja jeśli zdąrze to chętnie bym wpadła z peesem :razz: Quote
campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 z tego co mi wiadomo to jutro nie macie treningu... :hmmmm: :niewiem: P.S. wlasnie mialam pytac co to sie stalo ze tak cicho sie zrobilo... ale teraz wszystko jasne! :cool3: Quote
ŁukaszK Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='campanulla']z tego co mi wiadomo to jutro nie macie treningu... :hmmmm: :niewiem: [/quote] zle zrozumialas... to mnie na treningu nie bedzie a sam trening pewnie bedzie... :eviltong: agnieszka juz sie wprawila w prowadzeniu... :diabloti: Quote
campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='ŁukaszK']zle zrozumialas... to mnie na treningu nie bedzie a sam trening pewnie bedzie... :eviltong: [/quote] przepraszam... :oops: [quote name='ŁukaszK']agnieszka juz sie wprawila w prowadzeniu... :diabloti:[/quote] w takim razie gratuluje! :klacz: :candle: Quote
aga.aksa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='ŁukaszK'] agnieszka juz sie wprawila w prowadzeniu... :diabloti:[/QUOTE] zostałam samozwańcem :evil_lol: ale spokojnie, po pierwszym kursie już w Was wyklikam aktywność :diabloti: Quote
aga.aksa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Campanulla - nie ma czego :oops: ja się do nich nie przyznaje :eviltong: acha, proponuję zakupić jakiś zbieracz do dysków po Łukaszowym Longu :evil_lol: Quote
campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 a ja tak z innej bajki... dlaczego ani Sylwia ani Ula sie nie odzywaja?? :roll: dziewczyny powiedzcie chociaz "cos"... :mad: brakuje mi waszego gadania... :-( :candle: Quote
campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 wiecie co?! :laugh2_2: wiem ze jestem dziecko nie z tej planety ale... wlasnie wyslalam sama do siebie priva!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: wiem ze to glupie ale chcialam sprawdzic i... udalo sie! :loveu: nie wiedzialam ze tak mozna... :mdrmed: :candle: Quote
aga.aksa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Sylwia rozlicza się z Szejkiem za pogryzione dyski :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='aga.aksa']Sylwia rozlicza się z Szejkiem za pogryzione dyski :mad: :mad: :mad: :evil_lol:[/quote] ok. Sylwia. a co z Ula? tak dawno jej tu nie bylo... nie mowiac juz o spotkaniu np na treningu... :roll: :candle: Quote
aga.aksa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [B]Ania[/B], gratuluje :laugh2_2: a odpisałaś chociaż? :evil_lol: a Ula to się chyba obraziła :roll: Quote
campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='aga.aksa'][B]Ania[/B], gratuluje :laugh2_2: [/quote] dziekuje:B-fly: dziekuje :B-fly: dziekuje :B-fly: !! [quote name='aga.aksa']a odpisałaś chociaż? :evil_lol: [/quote] oczywiscie ze odpisalam!! :sweetCyb: teraz czekam az sobie odpisze!:laugh2_2: [SIZE=1]P.S. oczywiscie wszyscy wiedza ze jestem nienormalna prawda?[/SIZE] :krolik: [quote name='aga.aksa']a Ula to się chyba obraziła :roll:[/quote] Ula! nie obrazaj sie... :-( :candle: Quote
aga.aksa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='campanulla'] oczywiscie ze odpisalam!! :sweetCyb: teraz czekam az sobie odpisze!:laugh2_2: [SIZE=1]P.S. oczywiscie wszyscy wiedza ze jestem nienormalna prawda?[/SIZE] :krolik: [/QUOTE] gwarantujesz mi dużą dawkę śmiechu przed snem :lol: dzięki :razz: co do nienormalności to "domowe przedszkole, wszystkie dzieci kocha... " :evil_lol: [quote name='campanulla']:candle:[/QUOTE] a o co chodzi? Quote
PsychoSzczurek Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ależ ula siem nie obraziła... pamiętacie mnie:-( czuję się wzruszona :) ale naprawdę uważam, że lepiej poczekać z treningami na łobóz, żeby Krejzutce nie mieszać w głowie;) nie martwcie się, jeszcze dam Wam wszystkim w kość:diabloti: ;) a sylw:diabloti: ma obolałą nogę i nie może pisać:lol: :lol: :turn-l: ula :) vel lucyferek:roll: :evil_lol: Quote
aga.aksa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']ależ ula siem nie obraziła...[/QUOTE] Witamy :mad: :lol: [quote name='PsychoSzczurek']nie martwcie się, jeszcze dam Wam wszystkim w kość:diabloti: ;) [/QUOTE] nie wszytskim :diaboli: [quote name='PsychoSzczurek']a sylw:diablotin: ma obolałą nogę i nie może pisać:lol: :lol: :turn-l: [/QUOTE] pewnie próbowała powtórzyć Łukaszowego voulta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='aga.aksa']gwarantujesz mi dużą dawkę śmiechu przed snem :lol: dzięki :razz:[/quote] a prosze bardzo!:Rose: :p smiech to zdrowie!! :jumpie: [quote name='aga.aksa']co do nienormalności to "domowe przedszkole, wszystkie dzieci kocha... " :evil_lol:[/quote] wiem wiem :laugh2_2: i dlatego nie ukrywam swojej nienormalnosci! :krolik::cool3: [quote name='aga.aksa'][quote name='campanulla'] :candle: [/quote]a o co chodzi?[/quote] toc juz mowilam ze jestem z innej planety! :roll: ostatnio jak sie obudzilam to doszlam do wniosku ze musze kupic swoim psiakom..... wielkiego gumowego kurczaka!! :laugh2_2: i teraz dziecko z innej planety chodzi i szuka ladnych i odpowiednich kurczakow!! :sweetCyb: :candle: Quote
PsychoSzczurek Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='aga.aksa'] nie wszytskim :diaboli: [/quote] jak nie na łobozie, to po... cóż to dla mnie za problem?:crazyeye::cool1: ;) Quote
campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']ależ ula siem nie obraziła... pamiętacie mnie:-( czuję się wzruszona :) ale naprawdę uważam, że lepiej poczekać z treningami na łobóz, żeby Krejzutce nie mieszać w głowie;) nie martwcie się, jeszcze dam Wam wszystkim w kość:diabloti: ;) a sylw:diabloti: ma obolałą nogę i nie może pisać:lol: :lol: :turn-l: ula :) vel lucyferek:roll: :evil_lol:[/quote] witaj witaj witaj!! :Rose: z pewnoscia chcialas powiedziec 'damy wam wszystkim...' umieszczanie mnie i Ciebie w jednym pokoju grozi wysadzeniem calego domku w powietrze!! :diabloti: nie sadzisz? jak sie dwie nienormalne dobiora to sie dopiero wesolo robi!! :evil_lol: jeszcze nas zapamietaja!! :ghost_2: :razz: Quote
PsychoSzczurek Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='campanulla']witaj witaj witaj!! :Rose: z pewnoscia chcialas powiedziec 'damy wam wszystkim...' umieszczanie mnie i Ciebie w jednym pokoju grozi wysadzeniem calego domku w powietrze!! :diabloti: nie sadzisz? jak sie dwie nienormalne dobiora to sie dopiero wesolo robi!! :evil_lol: jeszcze nas zapamietaja!! :ghost_2: :razz:[/quote] usuną nas dyscyplinarnie z domku. będziemy spać pod chmurką. krejzucha znów będzie mi się wbijać w plecy przydługim nosem. i będzie chrapać. :roll: będzie faaajnie:lol: Quote
Recommended Posts