Ludek Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Niech Kusiaczek szybciutko wraca do zdrowia. Quote
ogromek Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 dzieki dziewczyny :loveu: jak bede wiedziec cos wiecej to napisze narazie wiem tylko tyle: badanie krwi wykazalo, ze NIE ZNALEZIONO bakterii Babesia Canis! Troche wyzszy od normy jest poziom MCHC, paleczkowatych i limfocytow oraz troche za maly segmentowanych. ja tez trzymam za Koke kciuki :loveu: Quote
Ludek Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Jana jak tylko będziesz wiedziała, to dawaj znać jak się czuje Koka. A u mnie "pada deszczyk, pada, pada sobie równio ...." :angryy: Quote
MAKAron Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 a u mnie tez... jakby nigdy nic.. grrr ;( Quote
zakla Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 A ja w środę wyjeżdżam i zobaczymy się dopiero na obozie...:placz: I proszę Was bardzo bardzo frizbowcy o zdawanie krótkich sprawozdań, a dokładniej jakie nowe rzuty i nowe rzeczy z psem robiliście na treningachm to będę się starałą to samo robić. Będę miała super duży plac do cwicZenia z psem no i psa oczywiście ze sobą:razz: Quote
Ludek Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 U mnie oberwanie chmury, jeśli to samo jest na Mokotwie, to na placu będziemy mieć basen. Quote
MAKAron Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Niestety, ale tak wlasnie jest. Na Mokotowie oczywiscie. Chyba dzis znow nie wypali :placz: A wczoraj i tak juz bylo bagno... to co bedzie dzisiaj! :crazyeye: Quote
Ludek Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='ŁukaszK']to moze trenig frisbee...? :cool3:[/quote] Mamy wprawę :evil_lol: . Quote
Ludek Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Za oknem leje, a u mnie pod blokiem stoi straż pożarna. Hm, uciekać, czy jeszcze trochę poczekać.:razz: Quote
MAKAron Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 heh, no to jest czy nie ma..? musze zaraz lapac autobus bo babcie ide odwiedzic jeszcze wiec musze wiedziec, czy jest, czy niet :):) Ale jednak wydaje mi sie ze bedzie baaasen ... Quote
zakla Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='ŁukaszK']to moze trenig frisbee...? :cool3:[/quote] When??:razz: Quote
PsychoSzczurek Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 no to wyglada na to ze nie ma treningu... to jak z tym frisbee?:cool3: Quote
Ludek Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Rozmawiaam przed chwilą z Elą. Nad Mokotowem przeszła burza więc raczej basen na terenie. A kto jest chętny na freesbe. Bo jeśli tylko Łukasz z drugiej strony Wisły, to może tym razem trening w Parku Bródnowskim (dobry dojazd), albo w lasku, tyż dobry dojazd :). A jak chcecie sobie powspominać to wrzuciłam zdjęcia z Łącka na stronkę. Jak ktoś napisze tekścik to dorzucę. :) Chwilowo nie pada więc idę z boorkiem na spacer. Quote
zakla Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Ooo tak, jak najbliżej:loveu: A jest tam gdzie zaparkowac Lideczko? Albo może hmm... gdzie to dokładniej jest tak ogólnie??:eviltong: Quote
Ludek Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Dostałam SMS, że spotykamy się przy Pomniku Jazdy Polskiej o 18.45. To lecę :). Pewnie się spóźnię, bo nie wiem czy uda mi się dojewchać w niecałą godz. Quote
zakla Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 A do mnike zadzwoniono pol godziny temu, kiedy wlasnie z psami na spacerze bylam, wlasnie wrocilam i juz nie dojade:placz: Oj, taki minus mienia guru, ktorzy mieszkaja 20 minut od placu boju:-( Quote
Tusek Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 hej! właśnie wróciłam, miałam szanse an trening dojechać ale tat stw, ze nie... miał nosa :) co się dzialo ciekawego? i pyt, co sadzicie o mym wyjeździe do Łodzi? kto jedzie? i tak zaszpanuję :evil_lol: Muff nauczyła sie slalomu :loveu: Quote
zakla Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Tuś, my chcemy jechać :lol: A Wy jedźcie, pewnie, fajnie będzie:loveu: Quote
aga.aksa Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='ŁukaszK']to moze trenig frisbee...? :cool3:[/QUOTE] moja krew :evil_lol: Quote
Tusek Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ja bym chętnie pojechała, tylko, że teraz mam czas żeby sie zapisac do ZKwP a on do 20.08 zamknięty a ja właśnie 20 wyjeżdżam :mad: (znaczy zarząd główny zamknięty- bo tam się zapisuje, prawda?) a jak ie nie zapisze to nie pojadę... chyba żeby ogladać :razz: a czy jutro o 10 jest trening? Żaklina wybierasz się? bo jak tak to bym romans miała :cool3: Quote
Mokka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Tusek']Ja bym chętnie pojechała, tylko, że teraz mam czas żeby sie zapisac do ZKwP a on do 20.08 zamknięty a ja właśnie 20 wyjeżdżam :mad: (znaczy zarząd główny zamknięty- bo tam się zapisuje, prawda?) a [/quote] Zapisać się trzeba nie w Zarządzie Głównym, a w Oddziale Warszawskim. Quote
campanulla Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Tusek'] a czy jutro o 10 jest trening?[/quote] tak. :p trening ma sie odbyc jutro o 10:00. miejmy nadzieje ze nie bedzie padac... :mad: Quote
zakla Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Tusek'](znaczy zarząd główny zamknięty- bo tam się zapisuje, prawda?) a jak ie nie zapisze to nie pojadę... chyba żeby ogladać :razz:[/quote] Zapisuj w zwyklym Warszawskim, albo w Legionowskim:lol: [quote name='Tusek'] a czy jutro o 10 jest trening? Żaklina wybierasz się? bo jak tak to bym romans miała :cool3:[/quote] Z kim romans?? Bo nie zalapalam:lol: Może się wybiorę, może... Quote
Tusek Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 ooo! znaczy, że zarząd główny nie jest mi potrzebny :multi: a nie może padać jutro... ja chce pobiegać... Quote
Recommended Posts