Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki dziewczyny :loveu:
jak bede wiedziec cos wiecej to napisze narazie wiem tylko tyle:
badanie krwi wykazalo,
ze NIE ZNALEZIONO bakterii Babesia Canis!
Troche wyzszy od normy jest poziom MCHC, paleczkowatych i limfocytow oraz troche za maly segmentowanych.
ja tez trzymam za Koke kciuki :loveu:

Posted

A ja w środę wyjeżdżam i zobaczymy się dopiero na obozie...:placz:
I proszę Was bardzo bardzo frizbowcy o zdawanie krótkich sprawozdań, a dokładniej jakie nowe rzuty i nowe rzeczy z psem robiliście na treningachm to będę się starałą to samo robić. Będę miała super duży plac do cwicZenia z psem no i psa oczywiście ze sobą:razz:

Posted

heh, no to jest czy nie ma..? musze zaraz lapac autobus bo babcie ide odwiedzic jeszcze wiec musze wiedziec, czy jest, czy niet :):) Ale jednak wydaje mi sie ze bedzie baaasen ...

Posted

Rozmawiaam przed chwilą z Elą. Nad Mokotowem przeszła burza więc raczej basen na terenie.

A kto jest chętny na freesbe. Bo jeśli tylko Łukasz z drugiej strony Wisły, to może tym razem trening w Parku Bródnowskim (dobry dojazd), albo w lasku, tyż dobry dojazd :).

A jak chcecie sobie powspominać to wrzuciłam zdjęcia z Łącka na stronkę. Jak ktoś napisze tekścik to dorzucę. :)

Chwilowo nie pada więc idę z boorkiem na spacer.

Posted

Dostałam SMS, że spotykamy się przy Pomniku Jazdy Polskiej o 18.45. To lecę :). Pewnie się spóźnię, bo nie wiem czy uda mi się dojewchać w niecałą godz.

Posted

A do mnike zadzwoniono pol godziny temu, kiedy wlasnie z psami na spacerze bylam, wlasnie wrocilam i juz nie dojade:placz: Oj, taki minus mienia guru, ktorzy mieszkaja 20 minut od placu boju:-(

Posted

hej! właśnie wróciłam, miałam szanse an trening dojechać ale tat stw, ze nie... miał nosa :)

co się dzialo ciekawego?

i pyt, co sadzicie o mym wyjeździe do Łodzi? kto jedzie?

i tak zaszpanuję :evil_lol: Muff nauczyła sie slalomu :loveu:

Posted

Ja bym chętnie pojechała, tylko, że teraz mam czas żeby sie zapisac do ZKwP a on do 20.08 zamknięty a ja właśnie 20 wyjeżdżam :mad: (znaczy zarząd główny zamknięty- bo tam się zapisuje, prawda?) a jak ie nie zapisze to nie pojadę... chyba żeby ogladać :razz:

a czy jutro o 10 jest trening? Żaklina wybierasz się? bo jak tak to bym romans miała :cool3:

Posted

[quote name='Tusek']Ja bym chętnie pojechała, tylko, że teraz mam czas żeby sie zapisac do ZKwP a on do 20.08 zamknięty a ja właśnie 20 wyjeżdżam :mad: (znaczy zarząd główny zamknięty- bo tam się zapisuje, prawda?) a [/quote]
Zapisać się trzeba nie w Zarządzie Głównym, a w Oddziale Warszawskim.

Posted

[quote name='Tusek'](znaczy zarząd główny zamknięty- bo tam się zapisuje, prawda?) a jak ie nie zapisze to nie pojadę... chyba żeby ogladać :razz:[/quote]
Zapisuj w zwyklym Warszawskim, albo w Legionowskim:lol:
[quote name='Tusek']
a czy jutro o 10 jest trening? Żaklina wybierasz się? bo jak tak to bym romans miała :cool3:[/quote]
Z kim romans?? Bo nie zalapalam:lol: Może się wybiorę, może...