PsychoSzczurek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ja sugeruje brak mojego startu:evil_lol: Quote
aga.aksa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='PsychoSzczurek'] my sie nadajemy jak na razie tylko na kibiców:lol: (ale za to najlepszych:diabloti: )[/QUOTE] najlepszych? no nie wiem, nie wiem :shake: w tej dyscyplinie mogę tworzyc konkurencję :evil_lol: [B]Łukasz[/B]- to co Wam w zasadzie wolno i dlaczego tak mało? :lol: a ja stwierdzam że mój pies a)jest goopi - darła się dzisiaj tak, że chyba wolę to przemilczeć ;) b) jest cudowny - jeszcze przed powrotem trochę ją pomęczyłam tarmoszeniem sie na lince i teraz słodko śpi :loveu: Quote
PsychoSzczurek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='aga.aksa']najlepszych? no nie wiem, nie wiem :shake: w tej dyscyplinie mogę tworzyc konkurencję :evil_lol: a ja stwierdzam że mój pies a)jest goopi - darła się dzisiaj tak, że chyba wolę to przemilczeć ;) b) jest cudowny - jeszcze przed powrotem trochę ją pomęczyłam tarmoszeniem sie na lince i teraz słodko śpi :loveu:[/quote] to bedziemy konkurowac:razz: a ja stwierdzam ze moj pies nie spelnia punktu b) zamiast slodko spac, jeczy ze chce zjesc moj obiadek i ze chce na dwor:mad: Quote
aga.aksa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [B]Sylwia[/B], toż to przecie border w typie ONka :evil_lol: Quote
zakla Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Dobra Łukaszeczku:diabloti: Nie no, nie będę AŻ taki cham:evil_lol: Tak więc Łukaszu, zgłoś się proszę, najwyżej będziecie mieli prawie taką klapę jak ja z małym:lol: (jak on tak jak dziś wygląda po jednym treningu wczorajszym, to co będzie na zawodach po tygodniu na obozie??:crazyeye:). Sylwia, nie zabijaj nam Łukasza swoim psem, chyba nie chcesz mieć go na sumieniu??:razz: Quote
PsychoSzczurek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='zakla']Sylwia, nie zabijaj nam Łukasza swoim psem, chyba nie chcesz mieć go na sumieniu??:razz:[/quote] dzisiaj mnie nie chcial zabic(:multi: ), to i Łukasza nie zabije (zreszta on Łukasza za bardzo lubi;) ) Aga, belg nie border, belg!:evil_lol: Quote
aga.aksa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='zakla'] Sylwia, nie zabijaj nam Łukasza swoim psem, chyba nie chcesz mieć go na sumieniu??:razz:[/QUOTE] pozory mylą, jeszcze Szejk bym z tego duetu ze szwankiem wyszedł :evil_lol: Beeeelg?? eeee... to się nie liczy :razz: Quote
ŁukaszK Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 tak napisal darek zeby zachecic do startow: "wystarczy, że piesek będzie chętnie aportował talerzyki wyrzucane w różnych kierunkach, na różne odległości, dobrze jest też mieć w repertuarze co najmniej 2, 3 różne techniki rzutowe, jeśli jeszcze potraficie zrobic over, np przez nogę [B](koniecznie niski)[/B] :angryy: cały czas traktując występ jak dobrą zabawę, 90 sekund minie bardzo szybko (za szybko :evil: ) możecie liczyć na całkiem niezłe oceny sędziów" a tak mi odpisala wendka jak sie spytalem czego nie mozna...: " W YD nie sa dozwolone flipy i vaulty :cool3: Poza tym mozna robic wszystko w granicach bezpieczenstwa psa :lol: Trzeba uwazac tez by skoki nie byly zbyt wysokie.(...) " chodzi o skoki do normalnych rzutow... podsumowujac nie mozna wszystkiego co tygryski lubia najbardziej... :-( jak ktos sie ze mna zglosi to ja tez zaryzykuje... :p P.S. ja sie szejka nie boje... :eviltong: na ktoryms treningu moge nawet jakiegos vaulta z nim zaryzykowac jak chcesz...:diabloti: Quote
PsychoSzczurek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='ŁukaszK'] jak ktos sie ze mna zglosi to ja tez zaryzykuje... :p[/quote] Ele dzisiaj zglaszam, moze byc?:cool3: Quote
ŁukaszK Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']Ele dzisiaj zglaszam, moze byc?:cool3:[/quote] musi byc do youngow... :eviltong: Quote
Ludek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='PsychoSzczurek'] jeczy ze chce zjesc moj obiadek:mad:[/quote] Obiadek :crazyeye: . Quote
PsychoSzczurek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Ludek']Obiadek :crazyeye: .[/quote] no co?:evil_lol: Quote
aga.aksa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='ŁukaszK'] podsumowujac nie mozna wszystkiego co tygryski lubia najbardziej... :-([/QUOTE] nono, nawet z dobry przewodnikiem Aksa by się na coś takiego nie pisała:eviltong: [quote name='ŁukaszK']jak ktos sie ze mna zglosi to ja tez zaryzykuje... :p [/QUOTE] Żaklina się zgłosiła:p nie będziesz sam Quote
PsychoSzczurek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='ŁukaszK']musi byc do youngow... :eviltong:[/quote] no to nie pomoge:eviltong: Quote
zakla Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Łukasz, my nie mamy psów do young tak jakby ;lol: Ale Ula z Asti się zgłasza najprawdopodobniej, chociaż też trzeba ja było długo namawiać:cool3: A ja już zgłoszona, potowarzyszcie mi błaaaagaaaaammmmm :help: Quote
aga.aksa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ej no. czemu Wy macie takie tempo? ja jako spokojny człowiek, musze przemyśleć post, napić się kawy, porozmawiać a Wy bach, bach, bach i mnie normalnie zakrzykujecie :evil_lol: Quote
ŁukaszK Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 no to po najblizszych dwoch treningach (o ile sie odbeda...) cos postanowie... :p a zaklina ty mnie nie strasz ula bo ona juz dluuuuuugo cwiczy... :eviltong: Quote
PsychoSzczurek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='ŁukaszK']no to po najblizszych dwoch treningach (o ile sie odbeda...) cos postanowie... :p [/quote]przemyśl poważnie szejka:eviltong: Quote
aga.aksa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ja go przemyślę jak mi sie życie znudzi, obiecuję:evil_lol: wtedy możesz wybierać zawdoy jakie chcesz ;D IPO, Frisbee co tylko dusza zapragnie :razz: :razz: :razz: Quote
ŁukaszK Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']przemyśl poważnie szejka:eviltong:[/quote] dobra ale jakby co to ty bedziesz oddawac organizatorom dyski po naszym wystepie... :eviltong: Quote
PsychoSzczurek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='aga.aksa']ja go przemyślę jak mi sie życie znudzi, obiecuję:evil_lol: [/quote]dlaczego wszyscy zakladaja najgorsze:shake: 5 lat z nim zyje i zyje:eviltong: a ze ledwo to juz inna historia:evil_lol: Quote
PsychoSzczurek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='ŁukaszK']dobra ale jakby co to ty bedziesz oddawac organizatorom dyski po naszym wystepie... :eviltong:[/quote] :megagrin: ok, musze zobaczyc ich mine:evil_lol: Quote
aga.aksa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Sylwia, ja wcale nie dramatyzuję :lol: no może troszkę :p ale to dlatego że on na mnie nie patrzy ;) a co do miny organizwatorów to a też chętnie popatrzę :crazyeye: przydałby się ktoś Łukaszopodobny do sfocenia tego:diabloti: Quote
PsychoSzczurek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='aga.aksa']Sylwia, ja wcale nie dramatyzuję :lol: no może troszkę :p ale to dlatego że on na mnie nie patrzy ;) [/quote]patrzy, patrzy, tylko on ma zeza i sie wydaje jakby nie patrzyl:evil_lol: (dlatego czasami, bardzo rzadko:cool3: nie trafia w pilke a w reke:diabloti: ) Quote
aga.aksa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']dlatego czasami, bardzo rzadko:cool3: nie trafia w pilke a w reke:diabloti: [/QUOTE] Sylwia...czasami? kogo Ty oszukujesz? :evil_lol: no nie... nie będę juz takim prosiakiem;) [SIZE="1"]Szejk jest cudny [/SIZE] Quote
Recommended Posts