Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']
my sie nadajemy jak na razie tylko na kibiców:lol: (ale za to najlepszych:diabloti: )[/QUOTE]

najlepszych? no nie wiem, nie wiem :shake: w tej dyscyplinie mogę tworzyc konkurencję :evil_lol:

[B]Łukasz[/B]- to co Wam w zasadzie wolno i dlaczego tak mało? :lol:

a ja stwierdzam że mój pies
a)jest goopi - darła się dzisiaj tak, że chyba wolę to przemilczeć ;)
b) jest cudowny - jeszcze przed powrotem trochę ją pomęczyłam tarmoszeniem sie na lince i teraz słodko śpi :loveu:

Posted

[quote name='aga.aksa']najlepszych? no nie wiem, nie wiem :shake: w tej dyscyplinie mogę tworzyc konkurencję :evil_lol:

a ja stwierdzam że mój pies
a)jest goopi - darła się dzisiaj tak, że chyba wolę to przemilczeć ;)
b) jest cudowny - jeszcze przed powrotem trochę ją pomęczyłam tarmoszeniem sie na lince i teraz słodko śpi :loveu:[/quote]
to bedziemy konkurowac:razz:
a ja stwierdzam ze moj pies nie spelnia punktu b)
zamiast slodko spac, jeczy ze chce zjesc moj obiadek i ze chce na dwor:mad:

Posted

Dobra Łukaszeczku:diabloti: Nie no, nie będę AŻ taki cham:evil_lol:
Tak więc Łukaszu, zgłoś się proszę, najwyżej będziecie mieli prawie taką klapę jak ja z małym:lol: (jak on tak jak dziś wygląda po jednym treningu wczorajszym, to co będzie na zawodach po tygodniu na obozie??:crazyeye:).
Sylwia, nie zabijaj nam Łukasza swoim psem, chyba nie chcesz mieć go na sumieniu??:razz:

Posted

[quote name='zakla']Sylwia, nie zabijaj nam Łukasza swoim psem, chyba nie chcesz mieć go na sumieniu??:razz:[/quote]
dzisiaj mnie nie chcial zabic(:multi: ), to i Łukasza nie zabije (zreszta on Łukasza za bardzo lubi;) )

Aga, belg nie border, belg!:evil_lol:

Posted

[quote name='zakla']
Sylwia, nie zabijaj nam Łukasza swoim psem, chyba nie chcesz mieć go na sumieniu??:razz:[/QUOTE]

pozory mylą, jeszcze Szejk bym z tego duetu ze szwankiem wyszedł :evil_lol:

Beeeelg?? eeee... to się nie liczy :razz:

Posted

tak napisal darek zeby zachecic do startow:
"wystarczy, że piesek będzie chętnie aportował talerzyki wyrzucane w różnych kierunkach, na różne odległości, dobrze jest też mieć w repertuarze co najmniej 2, 3 różne techniki rzutowe, jeśli jeszcze potraficie zrobic over, np przez nogę [B](koniecznie niski)[/B] :angryy: cały czas traktując występ jak dobrą zabawę, 90 sekund minie bardzo szybko (za szybko :evil: ) możecie liczyć na całkiem niezłe oceny sędziów"

a tak mi odpisala wendka jak sie spytalem czego nie mozna...:
" W YD nie sa dozwolone flipy i vaulty :cool3: Poza tym mozna robic wszystko w granicach bezpieczenstwa psa :lol: Trzeba uwazac tez by skoki nie byly zbyt wysokie.(...) " chodzi o skoki do normalnych rzutow...

podsumowujac nie mozna wszystkiego co tygryski lubia najbardziej... :-(

jak ktos sie ze mna zglosi to ja tez zaryzykuje... :p

P.S. ja sie szejka nie boje... :eviltong: na ktoryms treningu moge nawet jakiegos vaulta z nim zaryzykowac jak chcesz...:diabloti:

Posted

[quote name='ŁukaszK']
podsumowujac nie mozna wszystkiego co tygryski lubia najbardziej... :-([/QUOTE]

nono, nawet z dobry przewodnikiem Aksa by się na coś takiego nie pisała:eviltong:

[quote name='ŁukaszK']jak ktos sie ze mna zglosi to ja tez zaryzykuje... :p

[/QUOTE]

Żaklina się zgłosiła:p nie będziesz sam

Posted

Łukasz, my nie mamy psów do young tak jakby ;lol: Ale Ula z Asti się zgłasza najprawdopodobniej, chociaż też trzeba ja było długo namawiać:cool3:
A ja już zgłoszona, potowarzyszcie mi błaaaagaaaaammmmm :help:

Posted

ej no. czemu Wy macie takie tempo?

ja jako spokojny człowiek, musze przemyśleć post, napić się kawy, porozmawiać a Wy bach, bach, bach i mnie normalnie zakrzykujecie :evil_lol:

Posted

Sylwia, ja wcale nie dramatyzuję :lol: no może troszkę :p

ale to dlatego że on na mnie nie patrzy ;)

a co do miny organizwatorów to a też chętnie popatrzę :crazyeye:

przydałby się ktoś Łukaszopodobny do sfocenia tego:diabloti:

Posted

[quote name='aga.aksa']Sylwia, ja wcale nie dramatyzuję :lol: no może troszkę :p

ale to dlatego że on na mnie nie patrzy ;)
[/quote]patrzy, patrzy, tylko on ma zeza i sie wydaje jakby nie patrzyl:evil_lol: (dlatego czasami, bardzo rzadko:cool3: nie trafia w pilke a w reke:diabloti: )

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']dlatego czasami, bardzo rzadko:cool3: nie trafia w pilke a w reke:diabloti: [/QUOTE]

Sylwia...czasami? kogo Ty oszukujesz? :evil_lol:

no nie... nie będę juz takim prosiakiem;)

[SIZE="1"]Szejk jest cudny
[/SIZE]