MAKAron Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='betty_labrador']zawsze mozesz zrobic jej tatuaz henna ;)[/quote] To by bylo podle.. ale tak serio... gdzie sie robi takie tatuaze... wiem tylko ze gdzies w uchu, ale gdzie dokładnie? :P I na którym, jezeli to ma jakas roznice? :P Quote
campanulla Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 tatuaze robi sie zazwyczaj w uchu (moja ma w lewym-chyba) albo w pachwinie... ;) co mam zrobic z napisanym przez siebie sprawozdaniem z Bialegostoku? chcialam go zamienic w linka i tu wstawic zeby kazdy mogl skontrolowac ale po pierwsze nie wiem jak to sie robi... :oops: a po drugie nie wiem czy to w ogole ma sens... wyslac Lidce? P.S. nie mam tylko wynikow wpisanych... Quote
Aldra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='MAKAron']To by bylo podle.. ale tak serio... gdzie sie robi takie tatuaze... wiem tylko ze gdzies w uchu, ale gdzie dokładnie? :P I na którym, jezeli to ma jakas roznice? :P[/quote] Poszukaj w uszach (wewnetrzna strona) lub w pachwinach. Jednak pamietaj ze tatuaze maja nie tylko psy rodowodowe, ale i tez np zwierzeta ze schronisk (o tym pisalysmy wyzej z Mokka) :lol: Quote
MAKAron Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Niestety nie ma, albo nie widze, bo Maka jest czarna i to tak jak szukanie igły w stogu siana... ;/ Quote
Musiałek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='stereo'] Gratuluję :multi:[/quote] Dziękuję :lol: nas też teraz przez 3 tygodnie nie będzie :(( teras puszcza Kozienicka i konie a potem nasze morze :lol: Quote
Ludek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='campanulla']tatuaze robi sie zazwyczaj w uchu (moja ma w lewym-chyba) albo w pachwinie... ;) co mam zrobic z napisanym przez siebie sprawozdaniem z Bialegostoku? chcialam go zamienic w linka i tu wstawic zeby kazdy mogl skontrolowac ale po pierwsze nie wiem jak to sie robi... :oops: a po drugie nie wiem czy to w ogole ma sens... wyslac Lidce? P.S. nie mam tylko wynikow wpisanych...[/quote] Uzupełniaj wyniki i wysyłaj, to wrzucę. Zawsze bedzie mozna jeszcze poprawic, jak coś bedzie nie tak. Tylko nie mam zdjęć z Bialego. Quote
campanulla Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 kiedy ja nie mam wynikow... a na tej stronie ktora byla juz gdzies podawana niestety chyba nie ma wszystkich... :-( moze po prostu wyniki sie doda potem? wazne zeby w ogole cos bylo... powiem Łukaszowi o zdjeciach i cos wybierzemy... :p na ktory mail Ci to sprawozdanie wyslac? Quote
Ka-Vanga Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Nio to i ja napisze jak nam poszlo w Lacku :cool3: , Bangitek spisal sie calkiem niezle i w sobote w SA1 uzyskala 2 lokate, a w niedziele 1 i dwa wpisiki, tym samym w niecaly miesiac przeszla do A2 :cool3: . W sobote nie zalapala sie do klasyfikacji lacznej bo na jumpingu zlapala detke :evil_lol: , a w niedziele byla 3 :). Acha i dostala tytul 2 v-ce Mistrz Agility :lol: . Beatko WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE dla Ciebie :multi: :multi: :multi: i super, ze suczka bedzie mieszkala bliziutko :multi: . Biedna Negrusia - DUZO zdrowka dla niej!!!!!!!!! Quote
Ka-Vanga Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Acha dla WSZYSTKICH jeszcze raz ogromne gratki, bo mimo tego upalu psiaki spisaly sie swietnie!!!!!!!! Nio i OGROMNIASTE podziekowania dla Mokki za superanckie zdjecia :))))). Quote
Mokka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='campanulla']kiedy ja nie mam wynikow... a na tej stronie ktora byla juz gdzies podawana niestety chyba nie ma wszystkich... :-( moze po prostu wyniki sie doda potem? wazne zeby w ogole cos bylo... powiem Łukaszowi o zdjeciach i cos wybierzemy... :p na ktory mail Ci to sprawozdanie wyslac?[/quote] Czekajcie, bo ja się trochę pogubiłam, o jakich wynikach Ania mówi? Bo wydaje mi się, że poza Warszawą, wszystkie wyniki były dostępne w necie. Quote
campanulla Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Nio to i ja napisze jak nam poszlo w Lacku :cool3: , Bangitek spisal sie calkiem niezle i w sobote w SA1 uzyskala 2 lokate, a w niedziele 1 i dwa wpisiki, tym samym w niecaly miesiac przeszla do A2 :cool3: . W sobote nie zalapala sie do klasyfikacji lacznej bo na jumpingu zlapala detke :evil_lol: , a w niedziele byla 3 :). Acha i dostala tytul 2 v-ce Mistrz Agility :lol:[/quote] juz Wam gratulowalam ale tego nigdy nie za wiele wiec jeszcze raz WIELKIE WIELKIE GRATKI!! :loveu::klacz::klacz::klacz::laugh2_2: Quote
campanulla Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='Mokka']Czekajcie, bo ja się trochę pogubiłam, o jakich wynikach Ania mówi? Bo wydaje mi się, że poza Warszawą, wszystkie wyniki były dostępne w necie.[/quote] o wynikach z Bialego... wiem ze sa dostepne ale na tej stronie ([url]http://alpi.piasta.pl/widok.php[/url]) sa tylko wyniki agility a nie ma jumpingu chyba... :oops: Quote
Ka-Vanga Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='campanulla']juz Wam gratulowalam ale tego nigdy nie za wiele wiec jeszcze raz WIELKIE WIELKIE GRATKI!! :loveu::klacz::klacz::klacz::laugh2_2:[/quote] Dzieki KOCHANA :loveu: :buzi: :cool3: . Quote
Ludek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='campanulla']kiedy ja nie mam wynikow... a na tej stronie ktora byla juz gdzies podawana niestety chyba nie ma wszystkich... :-( moze po prostu wyniki sie doda potem? wazne zeby w ogole cos bylo... powiem Łukaszowi o zdjeciach i cos wybierzemy... :p na ktory mail Ci to sprawozdanie wyslac?[/quote] Właśnie mnie olśniło, że zdjęcia z Białego, to Łukasz mi mailem wysyłał więc zaraz ich poszukam:). A relację to obojetnie na którego maila. I tak wrzuce dopiero w przyszłym tygodniu, bo zaraz po pracy jadę odwiedzić dziecię i nie bedę mieć dostępu do netu. :( Quote
Ludek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 To niech każdy się pochwali wynikami z Białego, to uzupełnię. Tylko bardzo proszę na maila najlepiej do Ani. A Ania jak zbierze, to całość mi przyśle:shiny: . Quote
Mokka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='campanulla']o wynikach z Bialego... wiem ze sa dostepne ale na tej stronie ([URL="http://alpi.piasta.pl/widok.php"]http://alpi.piasta.pl/widok.php[/URL]) sa tylko wyniki agility a nie ma jumpingu chyba... :oops:[/quote] Może dlatego, że te najważniejsze biegi do klasyfikacji 2-dniowej były agilitowe? No to niech teraz każdy sobie przypomni swoje wyniki w jumpingu :wallbash: . Ja już mam problem :placz: . Quote
Mokka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='campanulla']o wynikach z Bialego... wiem ze sa dostepne ale na tej stronie ([URL="http://alpi.piasta.pl/widok.php"]http://alpi.piasta.pl/widok.php[/URL]) sa tylko wyniki agility a nie ma jumpingu chyba... :oops:[/quote] To jest trochę pomieszane, ale trzeba wejść w te wyniki, tam są jakieś jumpingi, wbrew temu, co mówi tytuł ;) . Quote
PsychoSzczurek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 najpierw jumpingi, potem agility:cool1: Quote
campanulla Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [B]Mokka:[/B] Twoje wyniki to ja mam bo mi kiedys wysylalas i jumping i agility Moni Leona i Dragulca. :p ale skoro tam sa wszystkie wyniki to ok. [B]Lidka [/B]ja Tobie to juz wyslalam niecala godzine temu ale skoro teraz sa wyniki to wysle pozniej jeszcze raz. :p Quote
Mokka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='campanulla'][B]Mokka:[/B] Twoje wyniki to ja mam bo mi kiedys wysylalas i jumping i agility Moni Leona i Dragulca. :p [/quote] Normalnie nie mogę, jaka ja jestem przewidująca. Brawo, brawo dla mnie :loveu: . Quote
campanulla Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='Mokka']Normalnie nie mogę, jaka ja jestem przewidująca. Brawo, brawo dla mnie :loveu: .[/quote] dokladnie 7.07.2006 o godzinie 12.21 wszystko mi napisalas [quote name='Mokka']MONIA - open M sobota: - jumping Im. - agility IVm. niedziela: -jumping IIm. (?) - nie pamiętam :wallbash: -agility IIm. klas. łączna agility s+n - IIm. LEON - LA0 sobota: - jumping IIm. - agility Im. niedziela: - jumping Xm. - agility Vm. klas. łączna agility s+n - Im. DRAGO - MA0 sobota: - jumping IIIm. - agility IIm. niedziela: - jumping dis. - agility IIIm. klas. łączna agility s+n - IIm.[/quote] brawo brawo brawo!! :klacz::klacz::klacz: Quote
Ludek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='Mokka']Normalnie nie mogę, jaka ja jestem przewidująca. Brawo, brawo dla mnie :loveu: .[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Brawo dla tej Pani. Aniu to przysyłaj. I tak w weekend nic nie wrzucę. Znalazłam forki z Białego. Wstyd sie przyznać, ale dopiero teraz je obejrzałam. W czywm wyście bigały:lol: . i kto biegał z Bezą? Mam nadzieję, że dobrze odróżniłam ja od Happy:oops: . Quote
campanulla Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='Ludek']i kto biegał z Bezą? Mam nadzieję, że dobrze odróżniłam ja od Happy:oops: .[/quote] z Bezą biegała Ula. :p Quote
Mokka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='Ludek'] Znalazłam forki z Białego. Wstyd sie przyznać, ale dopiero teraz je obejrzałam. W czywm wyście bigały:lol: .[/quote] Jakieś zastrzeżenia co do uniformów? :mad: Coś się nie podoba? Quote
Recommended Posts