Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='betty_labrador']zawsze mozesz zrobic jej tatuaz henna ;)[/quote]
To by bylo podle.. ale tak serio... gdzie sie robi takie tatuaze... wiem tylko ze gdzies w uchu, ale gdzie dokładnie? :P I na którym, jezeli to ma jakas roznice? :P

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tatuaze robi sie zazwyczaj w uchu (moja ma w lewym-chyba) albo w pachwinie... ;)

co mam zrobic z napisanym przez siebie sprawozdaniem z Bialegostoku? chcialam go zamienic w linka i tu wstawic zeby kazdy mogl skontrolowac ale po pierwsze nie wiem jak to sie robi... :oops: a po drugie nie wiem czy to w ogole ma sens... wyslac Lidce?
P.S. nie mam tylko wynikow wpisanych...

Posted

[quote name='MAKAron']To by bylo podle.. ale tak serio... gdzie sie robi takie tatuaze... wiem tylko ze gdzies w uchu, ale gdzie dokładnie? :P I na którym, jezeli to ma jakas roznice? :P[/quote]

Poszukaj w uszach (wewnetrzna strona) lub w pachwinach.
Jednak pamietaj ze tatuaze maja nie tylko psy rodowodowe, ale i tez np zwierzeta ze schronisk (o tym pisalysmy wyzej z Mokka) :lol:

Posted

[quote name='campanulla']tatuaze robi sie zazwyczaj w uchu (moja ma w lewym-chyba) albo w pachwinie... ;)

co mam zrobic z napisanym przez siebie sprawozdaniem z Bialegostoku? chcialam go zamienic w linka i tu wstawic zeby kazdy mogl skontrolowac ale po pierwsze nie wiem jak to sie robi... :oops: a po drugie nie wiem czy to w ogole ma sens... wyslac Lidce?
P.S. nie mam tylko wynikow wpisanych...[/quote]

Uzupełniaj wyniki i wysyłaj, to wrzucę. Zawsze bedzie mozna jeszcze poprawic, jak coś bedzie nie tak.
Tylko nie mam zdjęć z Bialego.

Posted

kiedy ja nie mam wynikow... a na tej stronie ktora byla juz gdzies podawana niestety chyba nie ma wszystkich... :-( moze po prostu wyniki sie doda potem? wazne zeby w ogole cos bylo... powiem Łukaszowi o zdjeciach i cos wybierzemy... :p na ktory mail Ci to sprawozdanie wyslac?

Posted

Nio to i ja napisze jak nam poszlo w Lacku :cool3: , Bangitek spisal sie calkiem niezle i w sobote w SA1 uzyskala 2 lokate, a w niedziele 1 i dwa wpisiki, tym samym w niecaly miesiac przeszla do A2 :cool3: . W sobote nie zalapala sie do klasyfikacji lacznej bo na jumpingu zlapala detke :evil_lol: , a w niedziele byla 3 :). Acha i dostala tytul 2 v-ce Mistrz Agility :lol: .

Beatko WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE dla Ciebie :multi: :multi: :multi: i super, ze suczka bedzie mieszkala bliziutko :multi: .

Biedna Negrusia - DUZO zdrowka dla niej!!!!!!!!!

Posted

Acha dla WSZYSTKICH jeszcze raz ogromne gratki, bo mimo tego upalu psiaki spisaly sie swietnie!!!!!!!!

Nio i OGROMNIASTE podziekowania dla Mokki za superanckie zdjecia :))))).

Posted

[quote name='campanulla']kiedy ja nie mam wynikow... a na tej stronie ktora byla juz gdzies podawana niestety chyba nie ma wszystkich... :-( moze po prostu wyniki sie doda potem? wazne zeby w ogole cos bylo... powiem Łukaszowi o zdjeciach i cos wybierzemy... :p na ktory mail Ci to sprawozdanie wyslac?[/quote]

Czekajcie, bo ja się trochę pogubiłam, o jakich wynikach Ania mówi? Bo wydaje mi się, że poza Warszawą, wszystkie wyniki były dostępne w necie.

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Nio to i ja napisze jak nam poszlo w Lacku :cool3: , Bangitek spisal sie calkiem niezle i w sobote w SA1 uzyskala 2 lokate, a w niedziele 1 i dwa wpisiki, tym samym w niecaly miesiac przeszla do A2 :cool3: . W sobote nie zalapala sie do klasyfikacji lacznej bo na jumpingu zlapala detke :evil_lol: , a w niedziele byla 3 :). Acha i dostala tytul 2 v-ce Mistrz Agility :lol:[/quote]

juz Wam gratulowalam ale tego nigdy nie za wiele wiec jeszcze raz WIELKIE WIELKIE GRATKI!! :loveu::klacz::klacz::klacz::laugh2_2:

Posted

[quote name='Mokka']Czekajcie, bo ja się trochę pogubiłam, o jakich wynikach Ania mówi? Bo wydaje mi się, że poza Warszawą, wszystkie wyniki były dostępne w necie.[/quote]
o wynikach z Bialego... wiem ze sa dostepne ale na tej stronie ([url]http://alpi.piasta.pl/widok.php[/url]) sa tylko wyniki agility a nie ma jumpingu chyba... :oops:

Posted

[quote name='campanulla']juz Wam gratulowalam ale tego nigdy nie za wiele wiec jeszcze raz WIELKIE WIELKIE GRATKI!! :loveu::klacz::klacz::klacz::laugh2_2:[/quote]
Dzieki KOCHANA :loveu: :buzi: :cool3: .

Posted

[quote name='campanulla']kiedy ja nie mam wynikow... a na tej stronie ktora byla juz gdzies podawana niestety chyba nie ma wszystkich... :-( moze po prostu wyniki sie doda potem? wazne zeby w ogole cos bylo... powiem Łukaszowi o zdjeciach i cos wybierzemy... :p na ktory mail Ci to sprawozdanie wyslac?[/quote]

Właśnie mnie olśniło, że zdjęcia z Białego, to Łukasz mi mailem wysyłał więc zaraz ich poszukam:).
A relację to obojetnie na którego maila. I tak wrzuce dopiero w przyszłym tygodniu, bo zaraz po pracy jadę odwiedzić dziecię i nie bedę mieć dostępu do netu. :(

Posted

To niech każdy się pochwali wynikami z Białego, to uzupełnię. Tylko bardzo proszę na maila najlepiej do Ani. A Ania jak zbierze, to całość mi przyśle:shiny: .

Posted

[quote name='campanulla']o wynikach z Bialego... wiem ze sa dostepne ale na tej stronie ([URL="http://alpi.piasta.pl/widok.php"]http://alpi.piasta.pl/widok.php[/URL]) sa tylko wyniki agility a nie ma jumpingu chyba... :oops:[/quote]
Może dlatego, że te najważniejsze biegi do klasyfikacji 2-dniowej były agilitowe?
No to niech teraz każdy sobie przypomni swoje wyniki w jumpingu :wallbash: .
Ja już mam problem :placz: .

Posted

[quote name='campanulla']o wynikach z Bialego... wiem ze sa dostepne ale na tej stronie ([URL="http://alpi.piasta.pl/widok.php"]http://alpi.piasta.pl/widok.php[/URL]) sa tylko wyniki agility a nie ma jumpingu chyba... :oops:[/quote]
To jest trochę pomieszane, ale trzeba wejść w te wyniki, tam są jakieś jumpingi, wbrew temu, co mówi tytuł ;) .

Posted

[B]Mokka:[/B] Twoje wyniki to ja mam bo mi kiedys wysylalas i jumping i agility Moni Leona i Dragulca. :p

ale skoro tam sa wszystkie wyniki to ok. [B]Lidka [/B]ja Tobie to juz wyslalam niecala godzine temu ale skoro teraz sa wyniki to wysle pozniej jeszcze raz. :p

Posted

[quote name='campanulla'][B]Mokka:[/B] Twoje wyniki to ja mam bo mi kiedys wysylalas i jumping i agility Moni Leona i Dragulca. :p
[/quote]
Normalnie nie mogę, jaka ja jestem przewidująca. Brawo, brawo dla mnie :loveu: .

Posted

[quote name='Mokka']Normalnie nie mogę, jaka ja jestem przewidująca. Brawo, brawo dla mnie :loveu: .[/quote]
dokladnie 7.07.2006 o godzinie 12.21 wszystko mi napisalas

[quote name='Mokka']MONIA - open M
sobota:
- jumping Im.
- agility IVm.

niedziela:
-jumping IIm. (?) - nie pamiętam :wallbash:
-agility IIm.
klas. łączna agility s+n - IIm.

LEON - LA0
sobota:
- jumping IIm.
- agility Im.

niedziela:
- jumping Xm.
- agility Vm.
klas. łączna agility s+n - Im.

DRAGO - MA0
sobota:
- jumping IIIm.
- agility IIm.

niedziela:
- jumping dis.
- agility IIIm.
klas. łączna agility s+n - IIm.[/quote]
brawo brawo brawo!! :klacz::klacz::klacz:

Posted

[quote name='Mokka']Normalnie nie mogę, jaka ja jestem przewidująca. Brawo, brawo dla mnie :loveu: .[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Brawo dla tej Pani.

Aniu to przysyłaj. I tak w weekend nic nie wrzucę. Znalazłam forki z Białego. Wstyd sie przyznać, ale dopiero teraz je obejrzałam. W czywm wyście bigały:lol: . i kto biegał z Bezą? Mam nadzieję, że dobrze odróżniłam ja od Happy:oops: .

Posted

[quote name='Ludek']
Znalazłam forki z Białego. Wstyd sie przyznać, ale dopiero teraz je obejrzałam. W czywm wyście bigały:lol: .[/quote]

Jakieś zastrzeżenia co do uniformów? :mad: Coś się nie podoba?