Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam Wasze privy, odpowiem wszystkim, ale po kolei, bom zarobiona okrutnie. Wy macie wakacje, a ja siedzę w pracy i wcale mi się to nie podoba :angryy: .

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja Ci współczuję. W taki upał siedzieć w biurze... :shake:

A teraz kilka fotek z serii:"Jak czarne laby radzą sobie z upałem"
[IMG]http://img84.imageshack.us/img84/5971/dsc035742yw.jpg[/IMG]

[IMG]http://img91.imageshack.us/img91/5764/dsc035755hg.jpg[/IMG]

[IMG]http://img91.imageshack.us/img91/1884/dsc035765zx.jpg[/IMG]

Posted

Moja na słowo "spacerek" wstaje i zaczyna dyszeć (tak samo jak po długim spacerze). Chyba ma nadzieję, że się nad nią zlituję i pozwolę spać dalej. :evil_lol:

Posted

A Szwejkowi odbija na stare lata, ja ledwo żyje, Ula ledwo żyje, Crazy ledwo żyje, a ten to by coś z plecaka ukradł, albo butelką sie pobawił, albo pobiegał, albo coś jeszcze zmalował:stupid: Jakby mu sie podobały te upały:splat:

s.:roll:

Posted

[quote name='stereo']Ja Ci współczuję. W taki upał siedzieć w biurze... :shake:
[/quote]
A ja tam wcale nie narzaekam. Klima jest. Szkoda tylko, że pracować trzeba.:evil_lol:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']A Szwejkowi odbija na stare lata, ja ledwo żyje, Ula ledwo żyje, Crazy ledwo żyje, a ten to by coś z plecaka ukradł, albo butelką sie pobawił, albo pobiegał, albo coś jeszcze zmalował:stupid: Jakby mu sie podobały te upały:splat:

s.:roll:[/quote]
Buahahaha jakbym widziala moja Nafke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , ona jeszcze mi pilki wtyka :lol: .

Posted

[quote name='stereo']A Negra rozbiera piłeczki na takie malutkie elementy, które potem są wszędzie. Dlatego piłkę do zabawy własnej dostaje bardzo rzadko. :cool1:[/quote]
No to uważaj, bo Leon połyka te "elementy" :cool3: i już był operowany z tego powodu :mad: .

Posted

od nas tez wszystkiego naj naj najlepszego dla Bandziorka!! :BIG::x-mas::BIG::new-bday::bday::tort::santagri::tree1::laola: niech ladnie biega i zdobywa jak najwyzsze oceny na wystawach! :p

Ania Bella, Wiewiór i Owoc Morza!! :evil_lol:

Posted

[quote name='Mokka']No to uważaj, bo Leon połyka te "elementy" :cool3: i już był operowany z tego powodu :mad: .[/quote] Ona nie połyka, obserwowałam. Wypluwa każdy, nawet najmniejszy kawałek. Ale jak już pisałam nie dostaje zabawek do zabawy własnej, więc nie ma problemu. Dla niej większym zagrożeniem jest jedzenie na ulicach i sucha karma, przez które miała już płukanie żołądka:mad:. No bo po co gryźć chrupki jak można wchłonąć całą michę w trzech kęsach? :shake:

Wszystkiego najlepszego dla Bangi!!! :new-bday: :laola: :BIG:

[B]aga.aksa[/B] Ja nie Mokka, ale mogę napisać. Ćwiczymy na rogu Racławickiej i Płatowcowej (przynajmniej tak twierdzi nasza strona internetowa :lol:). To jest 15 min spacerkiem od metra Racławicka albo trzy przystanki autobusem.
Ćwiczymy w weekendy. Do tej pory w soboty po południu i niedzielę rano.