zakla Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Łukasz, czy będziesz miał jakieś nasze foto na swojej stronie??:razz: Quote
talut Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 e tam, sędzia się nie znał :eviltong: tak samo zresztą jak u nas :diabloti: a właśnie, zbieg okoliczności-my też byłyśmy 4/4 i dosk, ale sędzia się nas czepiał i stwierdził, że Mona nosi nisko ogon (taaaa, a ja jestem facetem :razz:) Quote
betty_labrador Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 [quote name='talut']e tam, sędzia się nie znał :eviltong: tak samo zresztą jak u nas :diabloti: a właśnie, zbieg okoliczności-my też byłyśmy 4/4 i dosk, ale sędzia się nas czepiał i stwierdził, że Mona nosi nisko ogon (taaaa, a ja jestem facetem :razz:)[/QUOTE] tez mi sie tak zdaje ze niektorzy nie wiedza o co chodzi w danej rasie :-o i daja takie oceny... mi na wystawie w Lublinie stwierdzono dwukrotnie ze Tosca nosi wysoko ogon, ale to prawda-no nie Zakla? Quote
talut Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 [quote name='betty_labrador']mi na wystawie w Lublinie stwierdzono dwukrotnie ze Tosca nosi wysoko ogon, ale to prawda-no nie Zakla?[/quote] tyle, że Monulec nosił najwyżej z całej stawki :razz: i jeszcze machała :cool3: mam to nawet na filmie :evil_lol: Quote
zakla Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Prawda, Tosca wysoko nosi ogon i ma wysoko zad, a ten sedzia z tego co wyczytalam nie zwrocil na to najmniejszej uwagi. Cfaniak i zen goopi:eviltong: Quote
betty_labrador Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 [quote name='talut']tyle, że Monulec nosił najwyżej z całej stawki :razz: i jeszcze machała :cool3: mam to nawet na filmie :evil_lol:[/QUOTE] to pewnie sedzia mial omamy z goraca :eviltong: Quote
betty_labrador Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 [quote name='zakla']Prawda, Tosca wysoko nosi ogon i ma wysoko zad, a ten sedzia z tego co wyczytalam nie zwrocil na to najmniejszej uwagi. Cfaniak i zen goopi:eviltong:[/QUOTE] ta on nawet nie mial kiedy zwrocic uwagi na ogon i zadek... bo przeciez prawie nas nie widzial w ruchu, co mozna zobaczyc po 3 okrazeniach dwoch psow naraz? chyba malo...albo ogladal dziewczyny zamiast psow w ruchu? :shake: Quote
Ludek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Łukasz dziękuję za śliczne zdjęcia i za płytkę :). Na wystawie byłam trochę zakręcona i nie zdążyłam podziękować. [quote name='ŁukaszK'][B]tak sie wystawiala happy:[/B] [B][IMG]http://img375.imageshack.us/img375/4808/g0148op.jpg[/IMG][/B] [/quote] Gorąco było, to co się Happy miała męczyć:evil_lol: . [quote name='ŁukaszK'] [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/2447/g0422we.jpg[/IMG] [/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Milo zdobył 1 m. i dostał CWC :). W porównaniu przegrał z bratem. Quote
zakla Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ehh, lecę. Za trzy godzinki kogutka i w drogę:flaming:. I znowu przez dwa tygodnie bez neta. Wracam dopiero 21 :( I wyjezdzam 23 do 3...:cry: Ehh, mam nadzieje, ze 22 bede na treningu. Papapa:buzi: Quote
betty_labrador Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 [quote name='zakla']Ehh, lecę. Za trzy godzinki kogutka i w drogę:flaming:. I znowu przez dwa tygodnie bez neta. Wracam dopiero 21 :( I wyjezdzam 23 do 3...:cry: Ehh, mam nadzieje, ze 22 bede na treningu. Papapa:buzi:[/QUOTE] Nie placz Zakla, 2 tyg zleca jak z bicza trzasnal. Widze ze jestes rozdarta miedzy dwoma miejscami, no ale sie nie rozdwoisz. Ja o Tobie z Tosca pamietam :p i zycze Wam milej podrozy i pobytu tam, a jednoczesnie szybkiego powrotu do naszego agilitowego swiata. papa ;) trzymaj sie cieplo. Quote
Aldra Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ja tez chcialam pogratulowac wszystkim ktorzy byli na tyle dzielni by wystartowac w te upaly, a szczegolnie tym, ktorzy staneli na podium :lol: Milo bylo zobaczyc tyle ludziskow z Cavano na pudle :multi: (oczywiscie jesli o mnie chodzi to widzialam Was tylko na zdjeciach niestety) ale zawsze cos ;) Czy ja kurcze dobrze zrozumialam - Zaklina sie nie wybiera do Lacka ?:mad: ([COLOR=red]niech ktos powie ze sie myle, niech ktos powie ze sie myle...[/COLOR]) Quote
ajcka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Łukasz DZIEKUJEMY 100 krotnie. To nasze pierwsze takie ładne fotki z wystawiania się.:lol: Quote
Mokka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='Aldra']Ja tez chcialam pogratulowac wszystkim ktorzy byli na tyle dzielni by wystartowac w te upaly, a szczegolnie tym, ktorzy staneli na podium :lol: Milo bylo zobaczyc tyle ludziskow z Cavano na pudle :multi: (oczywiscie jesli o mnie chodzi to widzialam Was tylko na zdjeciach niestety) ale zawsze cos ;) [/quote] No, udało się :lol: . Startowały 4 psy i każdy był na pudle. Najlepiej poszło Happy i Bangi. Hapcia ma punkty w PP, a Bangi pierwszy wpis do A2 :lol: (a Monia nie zaliczyła strefy na palisadzie :mad: ). Całkiem nieźle nam poszło, wszyscy mają pucharki za te zawody :multi: . Quote
Aldra Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='Mokka']Całkiem nieźle nam poszło, wszyscy mają pucharki za te zawody :multi: .[/quote] ... i to jakie ladne te pucharki :evil_lol: ( tez na zdjeciach widzialam ;) ) Quote
Sajko Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 No ja tam nie czuję się gorsza mimo braku wpisu do A2, bo wygralismy kwalifikacje MA1 i zapiszę to złotymi zgłoskami- wygrywając z samą Happy, a jeden z biegó do PPA wygralismy z Duchess:multi: i sędzia nam powiedział, że 'super' bylismy:multi: Quote
Ludek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='Sajko']No ja tam nie czuję się gorsza mimo braku wpisu do A2, bo wygralismy kwalifikacje MA1 i zapiszę to złotymi zgłoskami- wygrywając z samą Happy, a jeden z biegó do PPA wygralismy z Duchess:multi: i sędzia nam powiedział, że 'super' bylismy:multi:[/quote] Bo jesteście super. Nie wiedziliście o tym:evil_lol: . Jaki inny pies znosiłby ze spokojem ciągłe ataki Milo. (To juz tak poza konkursem.) Quote
aga.aksa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [B]STEREO [/B]- to ja Twojego Achillesa podziwiałam na ringu :loveu: :loveu: cudeńko. nawet później miałam okazję pomiziać jak zszedł :loveu: :loveu: mam małą prośbę... cz ktoś mógłby mi powiedzieć oficjalnie, jaK to jest z podglądaniem Waszych treningów? czy można, kiedy i gdzie? :razz: Quote
stereo Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='aga.aksa'][B]STEREO [/B]- to ja Twojego Achillesa podziwiałam na ringu :loveu: mam małą prośbę... cz ktoś mógłby mi powiedzieć oficjalnie, jaK to jest z podglądaniem Waszych treningów? czy można, kiedy i gdzie? :razz:[/quote] W ramach sprostowania: Achilles nie jest mój. Widziałam go ze trzy razy w życiu, a w Wilanowie spotkaliśmy sie przypadkiem. Co do treningów, to zapytaj Mokki. Ona jest najbardziej zorientowana. My (a przynajmniej ja) też nie wiemy, jak będzie z wakacyjnymi treningami. Quote
aga.aksa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 już myślalam.... ale to nie odbiera mu uroku :loveu: w takim razie czekam na Mokkę. Ja chcę hooopac :diabloti: Quote
#Vera# Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Przyłączam się do gratulacji :lol: Podziwiam was za wytrwałość w tym upale... Kiedy to się skończy?! A Nutka skończyła dzisiaj 2 lata :) Taka stara już jest ;) Quote
Sajko Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 A ja tylko napiszę, że zrezygnowałam bez żalu z wystawy i jedziemy z bombowcem do Łącka:lol: Quote
PsychoSzczurek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='#Vera#']Przyłączam się do gratulacji :lol: Podziwiam was za wytrwałość w tym upale... Kiedy to się skończy?! A Nutka skończyła dzisiaj 2 lata :) Taka stara już jest ;)[/quote] (późne;)) 100 lat!!:santagri: Quote
Mokka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='Sajko']A ja tylko napiszę, że zrezygnowałam bez żalu z wystawy i jedziemy z bombowcem do Łącka:lol:[/quote] Tak trzymać :thumbs: . My też jedziemy :lol: . Treningi oczywiście będą, dziś wieczorem mam spotkanie z Elą, więc coś się pewnie ustali. A podglądać zawsze można, zapraszamy :lol: . Quote
talut Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Mokka, dostałaś PW? ;) [QUOTE] Treningi oczywiście będą, dziś wieczorem mam spotkanie z Elą, więc coś się pewnie ustali. [/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts