WŁADCZYNI Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Z ostatniej chwili-> wiem że Ela wygrała slalom! Spotkałam ją jak wracała do domu;) Quote
campanulla Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='zakla']Kochane moje pociągowe sierotki, jak będziecie już w domku to się zameldować proszę:loveu: No i oczywiście daję Łukaszowi dni kilka na wstawienie zdjęć(oby do weekendu pliz!:razz:). I zobaczę, może nawet uda mi się kilka filmikow wstawić?:lol:[/quote] juz byc. :p wstawiaj filmiki koniecznie bo chce je zobaczyc! :eviltong: Quote
campanulla Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='#Vera#']Buuu :-( Niestety nie mogę wystartować w zawodach 2. lipca... Jutro wyjeżdżam na obóz i wracam dopiero za 2 tygodnie... :sad: Kurde no, a fajnie by było spróbować z Nutką...[/quote] male sprostowanie bo widze ze Wam sie juz w glowkach pomieszalo.. :diabloti: grupa sobotnia (tzw poczatkujaco poczatkujaca ;)) nie ma zawodow w niedziele!! Wy jeszcze nie konczycie tego kursu. przypuszczam ze bedziecie miec swoje wlasne zawody, przynajmniej tak mi Ela mowila ja rozmawialam z nia na ten temat. :p Quote
Aldra Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Hej Aniu :lol: Napisz szybciutko jak zajechalyscie no i co stracilam drugiego dnia...:shake: Jak wyniki, kto zgarnal najwiecej nagrod ? :diabloti: Piszcie piszcie z czym wracacie :loveu: Quote
PsychoSzczurek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 my wracamy z czerwoną opalenizną:evil_lol: jak dla nas zawody super, podróż super, spanie w namiocie super(tu żartuje:razz: [SIZE=1]że żartuje[/SIZE] ) mogłybyśmy jeszcze nie wracać:p ps. Szejki już tęskni za naszą ekipą:lol: s. Quote
WŁADCZYNI Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ania ale Mokka zaprosiła sobotnie początki:) nie wiem czy jako zawodników czy widownię:) Quote
betty_labrador Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 slyszalam, ze Cavano wygralo mikrofale, MP3, worki karmy i inne :cool3: ciesze sie ze Wam super poszlo-czekam rowniez na relacje i fotki :razz: No i Koka poradzila sobie ze slalomem 60 tyczkowym! a ja sie ucze.... jutro dwa egzaminy-nieco sie wciagnelam w nauke, i mam jutro nadzieje wielka zaliczyc egzamin z zywienia i rozrodu, trzymajcie za mnie kciuki!!!! Quote
ogromek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']my wracamy z czerwoną opalenizną:evil_lol: jak dla nas zawody super, podróż super, spanie w namiocie super(tu żartuje:razz: [SIZE=1]że żartuje[/SIZE] ) mogłybyśmy jeszcze nie wracać:p ps. Szejki już tęskni za naszą ekipą:lol: s.[/quote] Sylwia, A CO cI SIE NIE PODOBALO W SPANIU WA NAMIOCIE :cool3:?????? [B]bylo super, super i jeszcze raz super[/B], aby wiecej takich zawodow :loveu: :loveu: :loveu: PS Zakla pociagowe sierotki maja sie dobrze, nie ma jak podróz w wagonie rowerowym :lol: [B]Beata[/B], a spróbuj nie zaliczyć !!!!!!!!! Quote
campanulla Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='WŁADCZYNI']Ania ale Mokka zaprosiła sobotnie początki:) nie wiem czy jako zawodników czy widownię:)[/quote] alez oczywiscie ze zapraszamy [B]wszystkich[/B] tylko ze jako widownie!! oni jeszcze nie biegaja wszystkiego np palisady czy slalomu! ;) Quote
campanulla Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Aldra']Hej Aniu :lol: Napisz szybciutko jak zajechalyscie no i co stracilam drugiego dnia...:shake: Jak wyniki, kto zgarnal najwiecej nagrod ? :diabloti: Piszcie piszcie z czym wracacie :loveu:[/quote] wszystko sie udalo jak nalezy! :p stracilas hmm... wspaniala zabawe i jeszcze wiecej goraca niz dnia poprzedniego! ;) a tak poza tym bylo super super super! :lol: wg mnie najwiecej zgarnela Tusia z Muflonem i Mokka ze swoimi blyskawicami (mikrofala karma mp3... i td)! :diabloti: Quote
Aldra Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='campanulla']wszystko sie udalo jak nalezy! :p stracilas hmm... wspaniala zabawe i jeszcze wiecej goraca niz dnia poprzedniego! ;) a tak poza tym bylo super super super! :lol: wg mnie najwiecej zgarnela Tusia z Muflonem i Mokka ze swoimi blyskawicami (mikrofala karma mp3... i td)! :diabloti:[/quote] W takim razie [B]Tusek - Mokka[/B] WIELKIE GRATULACJE :klacz: :lol: Nie wiem komu jeszcze bo nigdzie nie ma wynikow (albo ja nie moge znalezc :evil_lol:) [B]Ania - Lukasz[/B] kiedy pojawia sie pierwsze zdjecia ? (wiem wiem na pewno padacie ze zmeczenia ale nie moge sie doczekac ;) ) Quote
Tusek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Muflon, v-ce Muflon już w domu! Muff padła już w samochodzie :cool1: teraz nawet nie iwem gdzie jest. jestem super, strasznie, mega dumna z mojego Prawie belga :razz: a następnym razem już w openach :razz:) wygramy tę cholerna mikrofalę ;) i telefon oraz mp3! a co! a najwięcej to chybga jednak Mokka, przynajmniej objętosciowo (chociaż Ela 15kg karmy...) Quote
Tusek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ola! wielke dzięki!!!! :loveu: i czekamy z niecierpliwościa na zdjecia i filmiki (wimy o kogo chodzi prawda :razz:) _____________ nie ma to jak "cavano" w wagonie rowerowym :lol: Quote
PsychoSzczurek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='ogromek']Sylwia, A CO cI SIE NIE PODOBALO W SPANIU [B]WA [/B]NAMIOCIE :cool3:?????? [/quote] wa namiocie bycia fajnie:eviltong: ta wspaniala Kokowa akustyka, i depczacy po wszystkim Szejk, miodzio:diabloti: ja chce na zawody!!! Quote
PsychoSzczurek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 no i chce zdjecia i filmy:evil_lol: ps. Tusek, jeszcze sie smiejesz(tu powinien byc znak zapytania ale klawiatura mi siadla i znaczki sie poprzemieszczaly, nie moge polowz znalezc:placz: :mad: ) Quote
Aldra Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']wa namiocie bycia fajnie:eviltong: ta wspaniala Kokowa akustyka, i depczacy po wszystkim Szejk, miodzio:diabloti: ja chce na zawody!!![/quote] hehe zaczynam sobie to wyobrazac :diabloti: wiecej szczegolow - wiecej szczegolow ;) Quote
PsychoSzczurek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Aldra']hehe zaczynam sobie to wyobrazac :diabloti: wiecej szczegolow - wiecej szczegolow ;)[/quote] łoj, to by trzeba książkę napisać:eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']no i chce zdjecia i filmy:evil_lol: ps. Tusek, jeszcze sie smiejesz(tu powinien byc znak zapytania ale klawiatura mi siadla i znaczki sie poprzemieszczaly, nie moge polowz znalezc:placz: :mad: )[/QUOTE] klawiature mozna latwo odblokowac- naciskajac taka kombinacje klawiszy Ctrl+Shift :cool3: Quote
Aldra Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']łoj, to by trzeba książkę napisać:eviltong:[/quote] Tiaaa no rozumiem - Nikt sie nie bedzie bral za pisanie ksiazki jak licka trzeba naskrobac :placz: Quote
PsychoSzczurek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 taa, miałam pisać przez te dwa dni, ale jakoś nie wyszło:evil_lol: mogłabym napisać tę książkę, ale nie mam daru ładnego opowiadania niestety[SIZE=1](za to wygrywam w karty:evil_lol: )[/SIZE] (klawiatura już działa, sama sie odblokowała) s. Quote
betty_labrador Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']nie mam daru ładnego opowiadania niestety[SIZE=1](za to wygrywam w karty:evil_lol: )[/SIZE] s.[/QUOTE] a co z miloscia? pewnie przez to ze wygrywasz w karty, nie masz szczescia w milosci :cool1: [SIZE="1"](zart)[/SIZE] Quote
Aldra Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='betty_labrador']a co z miloscia? pewnie przez to ze wygrywasz w karty, nie masz szczescia w milosci :cool1: [SIZE=1](zart)[/SIZE][/quote] Betty :mad: Oczywiscie ze ma !!! A co Ty chocby Szejka nie widzialas jaki wpatrzony i rozmilowany :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Aldra'] Szejka nie widzialas jaki wpatrzony i rozmilowany :loveu:[/QUOTE] w pilke? :razz: :diabloti: Quote
Aldra Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='betty_labrador']w pilke? :razz: :diabloti:[/quote] No ja na mysli mialam konkretna Osobe, ale skoro juz o materii nieozywionej mowisz to ostatnio predzej butelka niz pilka :evil_lol: Quote
ajcka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 foteczki z pociagu: [IMG]http://images1.fotosik.pl/92/95de5f1349168764med.jpg[/IMG], [IMG]http://images3.fotosik.pl/92/f6c523bfe6a2b7a4.jpg[/IMG], [IMG]http://images3.fotosik.pl/92/6212d1206f88b886.jpg[/IMG], [IMG]http://images1.fotosik.pl/92/db604ebfc182076amed.jpg[/IMG]. Quote
Recommended Posts