Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']nas to i tak nie urządza, bo nasza tłusta owłosiona krowa (czyt. Szejk) sie i tak nie zmieści do samochodu, chyba, że by go na pół pokroić...;)[/quote]

nie pozwalam kroic mojego piesa!! :mad: a poza tym Szejk musi jechac pociagiem bo kto nas bedzie bronil? :eviltong:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja i tak chcę jechać! I Ty, Aniu masz jechać ze mną pociągiem! :eviltong: Jeśli chodzi o bieganie to myślę nad tym, ale jak znam życie to nic mądrego nie wymyślę... :shake:

Posted

[quote name='campanulla']nic dodac nic ujac! :p Mokka (jak zawsze) ma racje! :lol:[/quote]
Czy Ty masz do mnie jakiś interes, Dziecko Drogie? :evil_lol:

[quote name='Tess']Jeśli chodzi o bieganie to myślę nad tym, ale jak znam życie to nic mądrego nie wymyślę... :shake:[/quote]
:wallbash:

Posted

[quote name='Tess']Jeśli chodzi o bieganie to myślę nad tym, ale jak znam życie to nic mądrego nie wymyślę... :shake:[/quote]

pomoc Ci?? :diabloti:

[quote name='Tess']Ja i tak chcę jechać! I Ty, Aniu masz jechać ze mną pociągiem! :eviltong:[/quote]

no to juz prawdopodobnie jestesmy we trojke + 2 piesy ale to wciaz malo... kto jeszcze? :razz:

Posted

[quote name='campanulla']nic dodac nic ujac! :p Mokka (jak zawsze) ma racje! :lol:[/QUOTE]

To nie żadna nowość, że zawsze masz rację!! Popieram Anię!:multi: :eviltong:

Posted

[quote name='campanulla']
no to juz prawdopodobnie jestesmy we trojke + 2 piesy ale to wciaz malo... kto jeszcze? :razz:[/quote]
A ja myslałam, że jest Was co najmniej 4-5 osób plus 3 psy :roll: (albo nawet 4)

Posted

Aniu, dzięki za propozycję, ale obawiam się, że mogłabym Twojej pomocy nie przeżyć! :evil_lol: Jesteś przerażająca i mnie zbijesz... :nerwy:

Posted

Właśnie ponagrywałam zdjęcia i na najbliższy trening proszę o przyniesienie płytek następujące osoby:

Ania
Jana
Beata
Żaklina

Mam też kilka zdjęć Bezy, ale niezbyt wiele, więc niech Natalia zdecyduje, czy chce je na płytę czy wysłać emalią.

Posted

[quote name='Mokka']A ja myslałam, że jest Was co najmniej 4-5 osób plus 3 psy :roll: (albo nawet 4)[/quote]

Jana sie jeszcze nie odezwala a Ula z Sylwia sie zastanawiaja... Beata napisala wczesniej ze chyba nic z tego nie bedzie... wiec nas malutko...:shake: nie wiem jak Ela chce jechac ale ona cos wspominala ze zaprosili ja do frisbee wiec pewnie pojedzie wczesniej... :-(

Posted

[quote name='Tess']Aniu, dzięki za propozycję, ale obawiam się, że mogłabym Twojej pomocy nie przeżyć! :evil_lol: Jesteś przerażająca i mnie zbijesz... :nerwy:[/quote]

:roll::oops::shake: :-( :placz: :eviltong:

Posted

No to niech się Ula z Sylwią nie zastanawiają tylko niech się decydują. Bierzcie namioty i w drogę. Osoby zmotoryzowane można uszczęśliwić transportem bagaży (przynajmniej namioty i karimaty można zabrać autkami), Wam będzie lżej.

Posted

Ale jak Ula i Sylwia pojadą to nie będzie źle... :cool3: A Twój brat, Aniu nas obroni w razie co mam nadziję:diabloti:

Jeśli chodzi o zdjęcia Bzu to ja bardzo chętnie płytkę przyniosę:loveu: A co to w ogóle za zdjęcia? Z Pęcic?? :p

Posted

[quote name='campanulla']nie pozwalam kroic mojego piesa!! :mad: a poza tym Szejk musi jechac pociagiem bo kto nas bedzie bronil? :eviltong:[/quote]
żartujesz prawda? :razz: Szejk i bronienie... już raz go broniłam, więc lepiej napisz: Sylwia musi jechać:diabloti:
wszystko teraz zależy czy sie wyrobie z pracą i kiedy będzie obrona:roll:

Posted

[quote name='campanulla']no to juz prawdopodobnie jestesmy we trojke + 2 piesy ale to wciaz malo... kto jeszcze? :razz:[/quote]Jak Was za mało, to mogę użyczyć psa. Na pewno obroni :roflt:, a Mokka będzie szczęśliwa, że ma jeszcze jednego psa do biegania i wygra mi nową komórkę. :-)

Posted

[quote name='Ludek']Ja Wam mogę duży namiot pożyczyć. Ale do pociągu to on się nie nadaje, bo z 15 kg waży:evil_lol: .[/quote]

a ile osob sie w nim miesci?? :razz: nie wazne ile wazy (co to dla nas 15kg :evil_lol: ) wazne ze w ogole jest!! :loveu:
[B]Ula Sylwia i reszta: [/B]skoro bedzie gdzie spac, jedziecie prawda!! :roll:
[B]Lidka jestes wielka!![/B] :buzi:

Posted

[I]Właśnie ponagrywałam zdjęcia i na najbliższy trening proszę o przyniesienie płytek następujące osoby:

Ania
Jana
Beata
[B] Żaklina

[/B][/I]Kiedy nas nie ma w ten weekend:shake:

Pies mi ropieje i bedziemy jechac na antybiotyk. I gratisowo odgryzl sobie supelek, a rano ze spaceru wrocil na poczatku juz, bo nie mogl chodzic....:placz: Do tego nadal wacha sucze siuski, Matrix sie do niego zaleca, a on mu daje wpierd*l... Nic tylko sie zalamac...:-(

Posted

[quote name='campanulla']
[/QUOTE]

odzywam sie jako ta [b]reszta[/b]...:roll: ja bym pojechala, ale gdybym wiedziala co i jak... a nie w chybil trafil zglaszac sie ;) jesli bylby zapewniony nocleg-nawet w namiocie-ok, oraz ustalone co do podrozy-tylko ze 3 w nocy :razz: no ale to jest do przejscia.... oraz powrot-ale to jak Mokka napisala ze jest dogodny pociag o 19 to ok.

Mokka, ja plytke przyniose ale nie w ten weekend-jadziemy do Lublina ;)

Posted

[quote name='campanulla']a ile osob sie w nim miesci?? :razz: nie wazne ile wazy (co to dla nas 15kg :evil_lol: ) wazne ze w ogole jest!! :loveu:
[B]Lidka jestes wielka!![/B] :buzi:[/quote]

Dużo:evil_lol: . Teoretycznie jest 6 -cio osobowy, ale ma duuuży przedsionek. Zaraz wrzucę zdjęcia.
Mam też 2 materace 2-osobowe i pomke do nich. I w ogóle prawie cały sprzęt turystyczny:lol: , typu butla gazowa, lodówka turystyczna itp.:)

Posted

Tu są zdjęcia :)

W całej okazałości:)
[IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/211323.jpg[/IMG]

A tu widać 2 sypialnie. Dzieciaki nie są w komplecie:lol: .
[IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/211324.jpg[/IMG]

Tu z wnętrza.
[IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/211325.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ludek']
Tu z wnętrza.
[IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/211325.jpg[/IMG][/QUOTE]

o! rodzinny krolik w klatce :evil_lol:

Aniu- mysle ze moglabym pojechac, gdybyscie mnie przygarneli do namiotu :razz: