betty_labrador Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='PATIszon']Sek w tym, ze ja nic nie robilam :niewiem: Skopiowalam ino z wlasciwosci adres zdjecia.....[/QUOTE] wiesz-nie wiem, ale takie cos wyslalas, bylo jeszcze otoczone znakami URL i IMG :niewiem: "http://img423.imageshack.us/img423/796/ckaklinazmoni10gd.jpg"]http://img423.imageshack.us/img423/796/ckaklinazmoni10gd.jpg Quote
zakla Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='WŁADCZYNI']Ja chętnie przygarnę tylko na jakie wymiary jest M bo nie wiem czy się zmieszcze:oops:[/quote] Na mnie troche przyluzna:lol: Quote
Flaire Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='PATIszon']Sek w tym, ze ja nic nie robilam :niewiem: Skopiowalam ino z wlasciwosci adres zdjecia.....[/quote]Miałaś spację po adresie a przed [/img] - już poprawiłam. Quote
PATIszon Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [B]Flaire [/B] Nie mam zadnej spacji i dalej nie idzie. NIe wiem nawet czemu od razu adres kopiuje mi sie w formie limka.... [img]http://img222.imageshack.us/img222/6034/ckleon12ka.jpg[/img] Quote
Flaire Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='PATIszon'][B]Flaire [/B] Nie mam zadnej spacji i dalej nie idzie.[/quote]Już znów poprawiłam. :roll: Spacja to chyba nieodpowiednie słowo, ale w każdym razie masz tam jakiś znaczek, bo poprawiam w sposób następujący: ustawiam kursor pomiędzy końcem adresu i [, a potem uderzam w klawisz backspace. Kasuje mi się link i robi się img. Quote
PATIszon Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 A to jest bardzo ciekawe, bo jak chcialam zrobic tak jak Ty piszesz to skasowal mi sie ostatni znak adresu :niewiem: Nie wazne, mnie poprostu komputery nie lubiom, ide spac. Quote
Flaire Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='PATIszon']A to jest bardzo ciekawe, bo jak chcialam zrobic tak jak Ty piszesz to skasowal mi sie ostatni znak adresu :niewiem:[/quote]To może najpierw strzałką w prawo, żeby się upewnić, że jesteś w dobrym miejscu? :niewiem: [quote name='PATIszon']Nie wazne, mnie poprostu komputery nie lubiom[/quote]I psy też nie! ;-) Quote
PATIszon Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Flaire'] I psy też nie! ;-)[/quote] A tu racji nie masz! Psy mnie lubia, jedynie moj wlasny nie...:niewiem: Quote
zakla Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Tak sie czesto robi. I raz wystarczy zorbic to wlasnie backspace, a czasami tzreba skasowac kiolka liter i dopiero je napisac na nowo i jest dobzre:eviltong: PS. Flaire, dlaczego av mi nie dziala(a zreszta nie tylko mi)? Spelnia wymogi rozmiarowe, a i tak sie nie wyswietla...:niewiem: Quote
stereo Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 nie chce się czepiać, ale przenieście się z tą (niewiarygodnie interesującą) dyskusją gdzieś indziej. :cool1: Quote
Flaire Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='stereo']nie chce się czepiać, ale przenieście się z tą (niewiarygodnie interesującą) dyskusją gdzieś indziej. :cool1:[/quote]Tu chodziło o wstawiani Waszych zdjęć... :roll: Quote
asher Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Gratuluję wszystkim :klacz: I niech mniekto dobry oświeci, co to jest agility, a co to jest jumping? :modla: Quote
Flaire Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='asher']I niech mniekto dobry oświeci, co to jest agility, a co to jest jumping? :modla:[/quote]Jumping to jest tor bez strefówek. Często sędziowie ustawiają szybkie torki jumpingu. Quote
asher Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Flaire']Jumping to jest tor bez strefówek. Często sędziowie ustawiają szybkie torki jumpingu.[/quote]Dzięki, jestem mądra dziewczynka, bo tak myslałam :cool1: ;) Quote
stereo Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Mnie te tory przerażają, bo jak patrzę na 10 porozstawianych bezładnie hopek, to się boję o moją zdolność zapamiętywania kolejności. Jak są "duże":lol: przeszkody, to jakos łatwiej to wygląda.:evil_lol: Quote
WŁADCZYNI Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Flaire']Ja mam dwie koszulki Cavano, rozmiar M, z których jedną odstąpię, a drugą chcę na pamiątkę zatrzymać. :-)[/quote] To ja bardzo chętnie, obiecuje godnie reprezentować :loveu: Cavano:loveu: Quote
Flaire Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='stereo']Mnie te tory przerażają, bo jak patrzę na 10 porozstawianych bezładnie hopek, to się boję o moją zdolność zapamiętywania kolejności. Jak są "duże":lol: przeszkody, to jakos łatwiej to wygląda.:evil_lol:[/quote]Hej, no w jumpingu masz jeszcze tunele, koło, skok w dal, slalom... Tak że nie jest tak jednolicie, jak by się mogło wydawać. Mnie w ogóle długie tory przerażają, bo nie mam doświadczenia w ich zapamiętywaniu. Gdy zaczynałam, nie wyobrażałam sobie, że kiedykolwiek moja skleroza pozwoli mi zpamiętać więcej jak 6-7-8 przeszkód. Ale z czasem stało się to przystępniejsze. Niemniej gdy wyszłam uczyć się toru agility w Łącku, przeraziłam się, bo on miał 20 przeszkód! :-o (tory zerówek zazwyczacj mają o wiele mniej...) Potem się okazało, że to był ten sam torek, co A1, tylko slalom był zastąpiony przez dodatkowy tunel... :roll: W każdym razie niezbyt dobrze go zapamiętałam i w czasie przebiegu trochę się zgubiłam.... Ale podobno nie było można poznać - a ja spojrzałam na numerki i się znalazłam... :oops: Quote
asher Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Ale na zawodach chyba sa ponumerowane ;) A ja nie wiem, czy będę na treningu w tym tygodniu... Babcię mam w szpitalu :-( Quote
stereo Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Flaire']Hej, no w jumpingu masz jeszcze tunele, koło, skok w dal, slalom... Tak że nie jest tak jednolicie, jak by się mogło wydawać. ja spojrzałam na numerki i się znalazłam... :oops:[/quote] slalomu i skoku w zerówkach nie ma (z tego co ja wiem). Ja nie za bardzo mogę polegać na numerkach, bo jestem ślepa i z odległości nie odróżniam 6 od 8... Ale będzie dobrze, nasze najbliższe zawody dopiero na jesieni, wiec do tego czasu bedzie lepiej. :razz: [B]asher [/B]to nie dobrze :-(. Jeśli to coś zmienia, to możemy trening przełożyć. Na pewno znajdzie się dla nas jakis inny termin. Quote
Flaire Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='stereo']slalomu i skoku w zerówkach nie ma (z tego co ja wiem).[/quote]Oj, skok jak najbardziej jest... Poza slalomem nie ma koła. Quote
asher Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Karolajna, nie będzie tak źle z tymi przeszkodami, myśmy przecież na ostatnim treningu latały po torze złożonym z 15 w sumie przeszkód. I nie było tak źle :cool3: A terminu nie przekładajcie ;) Quote
asher Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Flaire']Oj, skok jak najbardziej jest... Poza slalomem nie ma koła.[/quote]I huśtawki chyba nie ma? Ale slalom to raczej jest? ps. czy mnie się wydaje, cyz na zawodach podejscie na i zejście z kładki jest bardziej strome niż na treningu u nas? :hmmmm: Quote
Flaire Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='asher']I huśtawki chyba nie ma? [/quote]Huśtawka to strefówka, więc w jumpingu jej nie ma. [quote name='asher']Ale slalom to raczej jest?[/quote]Slalom jest w jumpingu (koło też), ale nie w jumpingu zerówkowym. [quote name='asher']ps. czy mnie się wydaje, cyz na zawodach podejscie na i zejście z kładki jest bardziej strome niż na treningu u nas? :hmmmm:[/quote] Regulamin wyznacza, jakie wymiary może mieć każda przeszkoda, ale jest to podane z pewnym marginesem, tak więc jest całkiem możliwe, że płocka kładka jest stromsza od Waszej (płocka huśtawka jest niewątpliwie dłuższa od fortowej). Quote
Aldra Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Flaire'] Niemniej gdy wyszłam uczyć się toru agility w Łącku, przeraziłam się, bo on miał 20 przeszkód! :-o (tory zerówek zazwyczacj mają o wiele mniej...) Potem się okazało, że to był ten sam torek, co A1, tylko slalom był zastąpiony przez dodatkowy tunel... :roll: [/quote] No wlasnie ! Mnie tez niezly strach oblecial jak zobaczylam ten tor. Dodam, ze to byl ten sam tor co A1 w dodatku w egzaminach na A2 !!! Na szczescie (dla Flaire i dla mnie ;) ) wszystko sie dobrze skonczylo :cool1: Tylko nadal mnie zastanawia co kierowalo osoba ustawiajaca tor (zdaje sie ze to sedzia) ze miedzy A0 a A1 nie bylo prawie roznicy... No i jedyne co mi na chwile obecna przychodzi do glowy - to... brak pomyslow :roll: - potem wystarczylo zamienic jeden tunel na slalom i A1 gotowe - prawda ze sprytne :razz: No chyba ze sie myle - wtedy poprawcie :lol: Quote
stereo Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='asher']Karolajna, nie będzie tak źle z tymi przeszkodami, myśmy przecież na ostatnim treningu latały po torze złożonym z 15 w sumie przeszkód. I nie było tak źle ;)[/quote] Tylko przez ten upał mój pies się wyłamywał po 9. i przed tunelem (13.) kończył. A poza tym u nas te przeszkody są ustawione po kolei, równolege do siebie (pomijając te piruety na hopkach), a na zawodach to się po całym biega. Jak przeglądałam bank torów z Alternatywy, to nie doszukałam sie tam żadnego sensu. Chyba muszę postudiować jakis regulamin zawodów i zapoznać się z wymaganiami do zerówek (i debiutów).:roll: Quote
Recommended Posts