Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mokka']W najbliższą sobotę o godz. 15 odbędzie się trening dla obu grup zaawansowanych. Mam nadzieję, że teren się nada :cool3:[/quote]
tak tak tak:loveu:
jestesmy jak najbardziej za:Cool!:
:modla:prosimy ładnie pogode o sloneczko i dobry placyk do smigania:sweetCyb:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosze od mojego potfforka wymizac łowcarka:loveu: I zeby byl zdorwy, bo w koncu do czego Zwirek ma piszczec jak Irdy nie bedzie?!:placz:

PsychoSzczurku- zalatwilas sobie opinie na temat swojego DONka- bede mu ta fotke wypominac po kres jego dni:lol: Zamkniety i opetany kolnierzykiem:cool3:

Posted

[B]Mokka i zakla - [/B]dzieki - mizianie od Cioc z Cavano :evil_lol: no i oczywiscie lekarstwa - chyba pomogly, bo od wczoraj ze sie tak wyraze moj pies sie skichal tylko raz :multi:
Takze wszystko wskazuje ze bedziemy sie mogly w sobote stawic zwarte i gotowe :sweetCyb:

[B]ogromek[/B] - i my sie dolaczamy do prosb o laskawa pogode i dobry placyk :modla:

[B]PsychoSzczurek[/B] - a kiedy Szejk juz bedzie gotowy do treningow ?

Posted

Zakla, co do wrocka i IALu, mogę wziąć kombiaka, wtedy mamut pojedzie z tylu, a Ty z Dragiem i Monią na tylnym fotelu. Jedyny problem, że nocujemy z soboty na niedzielę we wrocku, i wtedy już mamut z dragiem nie mogą być w jednym pokoju, więc musiałabyś nocować gdzieś w pokoju obok albo znaleźć współspacza:cool3: i wracamy w niedzielę po zawodach.

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']Tu macie przykład jakie [B][URL="http://img463.imageshack.us/my.php?image=skanuj9jq.jpg"]chore pieski[/URL][/B] nie chodzą na treningi:lol:[/quote]
biedny Szejk:roll: ale mam nadzieję że szybko pojawi się na zajęciach:loveu: Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!:p

Posted

Coś mi się wydaje, że nie za szybko wróci do trenowania.
ucho jest napuchnięte i boli, jest stan zapalny i w ogóle:shake:
i jeszcze oferma wczoraj poślizgnęła się na ślizgawce (:evil_lol:) i rozwaliła kołnierz...
niech to sie wreszcie zagoi:angryy:

Posted

[quote name='Sajko']Zakla, co do wrocka i IALu, mogę wziąć kombiaka, wtedy mamut pojedzie z tylu, a Ty z Dragiem i Monią na tylnym fotelu. Jedyny problem, że nocujemy z soboty na niedzielę we wrocku, i wtedy już mamut z dragiem nie mogą być w jednym pokoju, więc musiałabyś nocować gdzieś w pokoju obok albo znaleźć współspacza:cool3: i wracamy w niedzielę po zawodach.[/quote] Grejt ajdija:lol:
A gdzie nocujecie? Ja tam zawsze moge malenstwo w kennelu trzymac, chociaz chyba lepiej byloby dla niego, gdybym go w innym pokoju trzymala:lol:
A no i czy kennel V(106x71) wejdzie do Twojego bagaznika?

Posted

Zakla, kennel w sensie stalowa klatka składana? musi się zmieścić z mamutem w bagażniku, więc jak jest składana, to po prostu będzie na niej sobie siedział. A gdzie śpimy jeszcze nie wiemy, będę pewnie w przyszłym tygodniu szukać bo w tym czasu brak....

Posted

[I]Zakla, kennel w sensie stalowa klatka składana? musi się zmieścić z mamutem w bagażniku, więc jak jest składana, to po prostu będzie na niej sobie siedział. A gdzie śpimy jeszcze nie wiemy, będę pewnie w przyszłym tygodniu szukać bo w tym czasu brak....
[/I]Tak, stalowa klatka składana ;) No to jeżeli wejdzie do bagażnika, to nie ma problemu, jakoś to mamut przeżyje:lol: Postaram się w tym czy przyszłym tygodniu zakupić materacyk do klatki to będzie już zupełnie super:eviltong:
Sajko, jeszcze raz wielkie dzięki:Rose:

Posted

ja chce i b ede sie próbowała tam dostać razem z taszą...tylko mam taski mały problem wy chyba jestescie wszyscy pełnoletni a ja nie czy jako niepełnoletni opiekun psa moge uczęszczać na zajęcia czy musze jechać z kims pełnolenim???? czy wszyscy jesteś po18-stce

Posted

[quote name='PsychoSzczurek'] ale wszyscy wiecznie młodzi:cool3:[/quote]
dobrze napisane:p
ja mam nadzieje ze jutro jest nadal aktualne :loveu: bo juz sie psychicznie nastawilam:evil_lol:

Posted

Autobusem, metrem, czy autkiem?
Jak metrem to jedz na stacje Raclawicka, a stamtad to juz dziewczyny musza napisac, go ja tylko pare razy korzystalam ;)
A jak autem to jezeli ejdziesz od Zwirki i Wigury, to skrecasz w Raclawicka, i za swiatlami, tuz za przystankiem pierwsza w prawo, po czym od razu w lewo, taka kiepawa krotka drozka w brame ;) A dalej jedziesz w dol i jestes:lol:

Posted

[FONT=Arial]A no i co do stronki i sukcesow, to z tych zawodow klubowych[SIZE=2] ([/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#000808][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]25.06.05) to mozna u nas dopisac jumping I miejsce i łączna III :p[/SIZE][/FONT]
[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Asher, jak chcesz to możesz sie z nami zabrać, też jedziemy metrem. My dojeżdżamy na stacje racławicka(około 9:35) i potem albo autobusem albo na piechotke.

ps. Szejk jest już bez szwów:multi: jeszcze tylko opuchlizna musi zejść...

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']Asher, jak chcesz to możesz sie z nami zabrać, też jedziemy metrem. My dojeżdżamy na stacje racławicka(około 9:35) i potem albo autobusem albo na piechotke.[/quote]Oooo, super :multi: To umawiamy się na 9.30 na stacji Racławicka, tak? A którymi schodami mam wyjść? Tymi z przodu pociągu, czy tymi z tyłu (pociągu jadącego z Kabat do centrum ;) ).

Posted

[quote name='asher']Oooo, super :multi: To umawiamy się na 9.30 na stacji Racławicka, tak? A którymi schodami mam wyjść? Tymi z przodu pociągu, czy tymi z tyłu (pociągu jadącego z Kabat do centrum ;) ).[/quote]
eee..., a nie może być na peronie?:evil_lol: