Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

We Worcku :lol:
A ja bym jutro byla, gdyby trening byl :eviltong:
A w takim przypadku to pozostaje nam ogrod i garaz ;)
No i musze Wam sie pochwalic, ze moje sznaucia uczennica oraz jej pani(znacznie ciezszy przypadek niz pies :lol: ) juz zaczynaja opanowywac hustawke i slalom powoli, kolo i hopki juz skacza bez wiekszych problemow:cool1:

Posted

[quote name='Aldra']no nieeee... :crazyeye: wzielyscie z Monia wszystko co bylo do wziecia w mediumach, smigalyscie szybciej niz swiatlo :klacz: [/quote]To było w niedzielę.....

Posted

[quote name='zakla']We Worcku :lol:
A ja bym jutro byla, gdyby trening byl :eviltong:
A w takim przypadku to pozostaje nam ogrod i garaz ;)
No i musze Wam sie pochwalic, ze moje sznaucia uczennica oraz jej pani(znacznie ciezszy przypadek niz pies :lol: ) juz zaczynaja opanowywac hustawke i slalom powoli, kolo i hopki juz skacza bez wiekszych problemow:cool1:[/quote]
Gratuluję!! A jaki sznaucerek mini, średniak, olbrzym??

Posted

Sznacuer sredni p&s, a dokladniej [FONT=Tahoma][SIZE=1][COLOR=#435728][SIZE=2][COLOR=Black] AISHA Szczęśliwa Aura:cool3:[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='zakla']Sznacuer sredni p&s, a dokladniej [FONT=Tahoma][SIZE=1][COLOR=#435728][SIZE=2][COLOR=Black] AISHA Szczęśliwa Aura:cool3:[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Super, że udało Ci się namówić Aishę :multi: :sweetCyb: Pozdrów ją gorąco ode mnie :loveu: Mam nadzieję, że będziemy się widywali na zawodach.

To pisałem ja, Atos :evil_lol:

Posted

[quote name='zakla']Sznacuer sredni p&s, a dokladniej [FONT=Tahoma][SIZE=1][COLOR=#435728][SIZE=2][COLOR=black]AISHA Szczęśliwa Aura:cool3:[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
uhuhuhuhu..Zakla czy Ty nadal się handlingiem zajmujesz?? Tak mi się kiedyś o uszy obiło :cool3:

Posted

Atosie drogi, Aisha zostanie od Ciebie pozdrowiona(jak w poblizu nie bedzie Zwirka:cool3: ). A ja dzisiaj skonstruowalam kladke(troche co prawda deska srodkowa krotka, ale jest ;)), duzo czasu to zajelo, bo niby to taka prowizorka, ale musiala wytrzymac niewyszalalego Zwirka, ktory skakal po niej, biegal itp., no i Matrix juz tez umie kladeczke, teraz jak Magda z Aisha nas odwiedza to zaczniemy sie uczyc ;)

Puenta, no nie wiem czy to mozna nazwac handlingiem:lol: Ja po prostu bardzo chetnie i za free oczywiscie wystawiam psiaki, glownie znajomych, ale nie tylko:p Jak sie ladnie poprosi to i obcego wystawie:cool1: Jak na razie to zdobylismy z psiakami na ringu dwie oceny w.o., cwc, dosk. i bob. I to by bylo na tyle, wiec duzo tego nie ma... Ale kto wie, moze bedzie tego troche wiecej ;)

Posted

[quote name='zakla']
Puenta, no nie wiem czy to mozna nazwac handlingiem:lol: Ja po prostu bardzo chetnie i za free oczywiscie wystawiam psiaki, glownie znajomych, ale nie tylko:p Jak sie ladnie poprosi to i obcego wystawie:cool1: Jak na razie to zdobylismy z psiakami na ringu dwie oceny w.o., cwc, dosk. i bob. I to by bylo na tyle, wiec duzo tego nie ma... Ale kto wie, moze bedzie tego troche wiecej ;)[/quote]
Aaaa rozumiem ;)
Wiecie co, na zajęciach będę was prosic byście zaglądali mojej małej z ząbki oki? Ona strasznie sie boi na ringu jak sędzia je sprawdza i dlatego chce trochę poćwiczyć na obcychm nie ma nic przeciwko? Napewno nie ugryzie ;)

Posted

[quote name='Aldra']:placz: a mysmy sie tak szykowaly na ta niedziele...
mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu aura umozliwi nam bieganie bo jak nie to :angryy:[/quote]
no wlasnie ja tez myslalam ze chociaz jutro posmigamy:cool1: a tu nic z tego:placz: ale ja tez mam nadzieje ze za tydzien bedzie lepiej...musi :p

Posted

[quote name='PUENTA imszar']Aaaa rozumiem ;)
Wiecie co, na zajęciach będę was prosic byście zaglądali mojej małej z ząbki oki? Ona strasznie sie boi na ringu jak sędzia je sprawdza i dlatego chce trochę poćwiczyć na obcychm nie ma nic przeciwko? Napewno nie ugryzie ;)[/quote]
jeżeli chodzi o mnie to ok, ale pod warunkiem że też zajrzysz mojej diablicy :cool3:

Posted

[quote name='talut']jeżeli chodzi o mnie to ok, ale pod warunkiem że też zajrzysz mojej diablicy :cool3:[/quote]
Jasna sprawa :D Super..zastanawiam się czy do NDM ją zglosić, myslisz talut, że w tak krótkim czasie przypomni sobie manierę "nie boję sie sędziego" :D?

Posted

[quote name='talut']nie mam pojęcia ;) ale może warto zaryzykować ;)[/quote]
Rozmyślam, bo mało dni zostało do zgłoszenia psa. A i jeszcze jdno Natalko. Nie myśl, że to będzie takie proste sprawdzić mojemu psu zęby. Na początku musisz pokazać rękę do powąchania a dopiero potem ząbki i dam Ci smakołyka byś ją nagrodziła ;)

Posted

no to wyższa szkoła jazdy z tymi ząbkami :lol: mojej wystarczy po prostu zajrzeć i tyle :p

zgłaszaj-sznaucerki i beagle są w tym samym dniu to Wam pokibicujemy :evil_lol:

Posted

[quote name='talut']no to wyższa szkoła jazdy z tymi ząbkami :lol: mojej wystarczy po prostu zajrzeć i tyle :p

zgłaszaj-sznaucerki i beagle są w tym samym dniu to Wam pokibicujemy :evil_lol:[quote]
Do pierwszej sprawy to właśnie w tym tkwi sęk, czy zglosić czy nie, bo nie wiadomo jak zachowaniem i chciałam jej coś przypomnieć ]:->
Do drugiej sprawy fajnie, że spotkamy się, My też będziemy kibicować ;)

Posted

Czemu Was nie bedzie?:mad: Lidka, musimy sie zmowic w sprawie amu, bo nam juz tylko 8kg zostalo:shake:

A my bedziemy, taka przynajmniej mam nadzieje:lol:
PS.Mokka, jak sadzisz, mozna by Aishe przyciagnac ze soba, nie tyle zeby pocwiczyla, co zeby sprobowala zrobic prawdziwa kladke np.?

Posted

[quote name='zakla']Czemu Was nie bedzie?:mad: Lidka, musimy sie zmowic w sprawie amu, bo nam juz tylko 8kg zostalo:shake:

A my bedziemy, taka przynajmniej mam nadzieje:lol:
PS.Mokka, jak sadzisz, mozna by Aishe przyciagnac ze soba, nie tyle zeby pocwiczyla, co zeby sprobowala zrobic prawdziwa kladke np.?[/quote]

Spytaj Elę. Obawiam się, że jak będą obie grupy na raz, może być trochę tłoczno, a musimy się z treningiem uwinąć przed zmrokiem, więc trzeba się będzie spieszyć. Zresztą, to Ela decyduje, jak się zgodzi, to nie ma sprawy. :lol:

Lidka, a co to za nawalanka?

Posted

[quote name='Mokka']
Lidka, a co to za nawalanka?[/quote]

W niedzielę wystawa i nie wiem czy mnie mąż puści:lol: . A dopiero wróciliśmy z gór, gdzie musiałam go wołami ciągnąć. Nie chcę przeginać:).

[B]Zakla[/B] musisz psy odchudzić:lol: . Najwcześniej do hurtowni pojadę 18.03. Możemy sie wybrać po/przed treningiem.

Posted

Ojoj, to moze byc problem:lol: Zapytam moze ktos inny bedzie jechal to bym wziela te 8kg brakujace nam do 18:eviltong: Albo przynajmniej 3(no bo u nas 1kg dziennie prawie schodzi...), albo cos im sie ugotuje, hmm, biedne mamuty:diabloti:

Mokka, dzienx, pogadam i popytam:p

Posted

[quote name='Mokka']W najbliższą sobotę o godz. 15 odbędzie się trening dla obu grup zaawansowanych. [/quote]

Czyli dla sredniakow tez ? Jesli tak, to my baaardzo chetnie sie pojawimy :lol: - oczywiscie jesli tylko Irda wyzdrowieje... :cool3: Niestety strasznie sie przeziebila i poki co ma zakaz wychodzenia z domu :sad: - na dluzej oczywiscie ;)
Pierwszy raz widze zeby pies tak kichal :shake: - jedna salwa za druga a przy tym mina nie z tej ziemi. Tak czy owak mam nadzieje ze do soboty juz wydobrzeje i bedziemy sie mogly wreszcie wyszalec :shiny:

Posted

Biedna Irda :placz: . Wymiziaj ją za uszkiem i przypomnij, że tylko zdrowe pieski mogą brać udział w treningach. Powinno poskutkować :lol: .