betty_labrador Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Sylwia jest fajna tylko o tym nie wie :lol: musisz ja przekonac :mad: :diabloti: mi tez stronka cavano cos nie dzialala..... a nasz slalom lezy odlogiem, ale Tosca nic a nic nie zapomniala :D ...mam nadzieje :mad: Quote
Ewa Pikulska Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Kobitki bardzo przepraszam - bardzo pilnie potrzebuję telefonu do Flaire - mąż mi kilka miesięcy temu niechcący wykasował wszystkie telefony z komórki. Sprawa pilna bardzo bardzo. Quote
Mokka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Jefka, widziałam na airedalach, że już ją chyba dopadłaś. Ale jeżeli sprawa jest nadal aktualna, to służę pomocą. Quote
Ludek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ja donoszę, że jeśli planowany jest trening w weekend, to my odpadamy. Cały czas za zimno:(. No chyba, że ktoś Grafa przekona do skakania. Dla niego to odpowiednie temperatury:lol: . Quote
Mokka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Jakie, kurde, zimno? :angryy: Elzbieta właśnie sprawdza stan nawierzchni i od niej zależy decyzja. Jakby co, to ja jestem z Leonem :diabloti: Quote
Ludek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 U mnie było rano -18 oC. Milo odmawia dłuższych spacerów przy takiej temp. Choc przyznam, że ja chetnie bym sie wyrwała z domu, bo od tygodnia jest u nas w odwiedzinach mama. Nawet do pracy z radościa rano wstaję:lol: . Quote
Mokka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 To przyjeżdżaj, poganiasz z Leonkiem. :multi: Quote
Mokka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Niestety, treningu nie będzie. Śnieg za głęboki, poza tym jest ślisko. Kicha :placz: Quote
Sajko Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 A ja tylko chciałam poinformować, że strona jest zreanimowana:razz: Quote
Ludek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Sajko']A ja tylko chciałam poinformować, że strona jest zreanimowana:razz:[/quote] Już widziałam :) Quote
ogromek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 nas tez by nie bylo i nie dlatego ze jest za zimno- w naszej parze to ja szybciej bym zamarzla :eviltong: ale wtorkowy egzamin wieje grozzząąąąąą :diabloti: i musze opracowac tylko 70pyt no i sie ich wykuc,:angryy: wiec czasowo bym nie wyrobila z drugiej strony z checia bym poszla ale dylemat zniknął :razz: Quote
Mokka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Dziewczęta, kto tego nie czytał, niech się zapozna. Tak rzadko się widujemy, że nie za bardzo jest czas na omówienie takich spraw. A termin zgłoszeń upływa za 2 tygodnie. [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20781[/url] Quote
betty_labrador Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 ja sie pewnie zglosze, ale jak odsnieza dach tej hali. za kilka dni dam odpowiedz. pozdr. Quote
ogromek Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 ja sie za to zastanawiam :roll: jescze nie wiem ostatnie zawody to widzialysmy w czerwcu a trening ze 2 miesiace temu........think think think :eviltong: Quote
Mokka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Kto chętny na lutowe zawody, niech pisze do mnie, bo Ela ma kłopoty z dostępem do komputera. Quote
zadziorny Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='betty_labrador'] pozdr.[/quote] Co Ty masz w banerku :crazyeye:. Likaony :???: :hmmmm: :niewiem: :roll: Quote
Ka-Vanga Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Oczywiscie zawody musialy wypasc w dniu wystawy championow :roll: :mad: . Bylam w ten weekend na wystawie w Trecinie, po ocenie przenieslismy sie w okolice ringu glownego, przychodzimy a tam akurat pokazy agility to sobie poogladalam:multi: . Skakaly praktycznie same borderki, bylo tez troche pudelkow i jakis belg mlodziutki. Akurat jak ja ogladalam byly ustawione dwa torki kolo siebie i psiaki sie scigaly, fajnie wyszlo bo sie scigali bracia, rodzice z dziecmi (hehe chodzi tu o psie rodziny oczywiscie ;) ) itd. A my powalczylysmy z Bangita i przywiozlysmy CAC, CACIB i BOB, a na grupie bylysmy w finalowej piatce, hehe smiesznie wygladala taka kruszynka posrod molosowatych :cool3: . Quote
Mokka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 No to się nieźle bawiłyście. :lol: Gratulacje dla Bandziorka. Ale niech się trochę za robotę weźmie, a nie tylko udaje Barbie. Uroda to nie wszystko. ;) Quote
Ka-Vanga Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Hehe dzieki Mokka :). Szkoda ze tych zawodow nie zrobia tydzien wczesniej albo tydzien pozniej, bo tego rodzaju wystawa jest raz do roku, a w ogole zimowa pora jest duzo mniej wystaw i mozna bylo pogodzic kilka spraw :eviltong: . No i przypominam, ze ostatnio bylysmy chetne na trening mimo prawie 30 stopniowego mrozu ;) . Quote
Mokka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Hehe dzieki Mokka :). Szkoda ze tych zawodow nie zrobia tydzien wczesniej albo tydzien pozniej, bo tego rodzaju wystawa jest raz do roku, a w ogole zimowa pora jest duzo mniej wystaw i mozna bylo pogodzic kilka spraw :eviltong: . No i przypominam, ze ostatnio bylysmy chetne na trening mimo prawie 30 stopniowego mrozu ;) .[/quote] Jako jedne z nielicznych, to prawda. :lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Mokka, a teraz co tydzien bedziecie przychodzic na sekcje czy to bylo tylko jakies spotkanko? Quote
Mokka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Docelowo w każdy czwartek ma być dyżur przynajmniej jednej osoby z sekcji. Na razie są spotknia organizacyjne. Quote
Ludek Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Mokka, a teraz co tydzien bedziecie przychodzic na sekcje czy to bylo tylko jakies spotkanko?[/quote] Jaka sekcja? Quote
Recommended Posts