Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja donoszę, że jeśli planowany jest trening w weekend, to my odpadamy. Cały czas za zimno:(.

No chyba, że ktoś Grafa przekona do skakania. Dla niego to odpowiednie temperatury:lol: .

Posted

U mnie było rano -18 oC. Milo odmawia dłuższych spacerów przy takiej temp.

Choc przyznam, że ja chetnie bym sie wyrwała z domu, bo od tygodnia jest u nas w odwiedzinach mama. Nawet do pracy z radościa rano wstaję:lol: .

Posted

nas tez by nie bylo i nie dlatego ze jest za zimno- w naszej parze to ja szybciej bym zamarzla :eviltong: ale wtorkowy egzamin wieje grozzząąąąąą :diabloti: i musze opracowac tylko 70pyt no i sie ich wykuc,:angryy: wiec czasowo bym nie wyrobila
z drugiej strony z checia bym poszla ale dylemat zniknął :razz:

Posted

Dziewczęta, kto tego nie czytał, niech się zapozna. Tak rzadko się widujemy, że nie za bardzo jest czas na omówienie takich spraw. A termin zgłoszeń upływa za 2 tygodnie.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20781[/url]

Posted

Oczywiscie zawody musialy wypasc w dniu wystawy championow :roll: :mad: .

Bylam w ten weekend na wystawie w Trecinie, po ocenie przenieslismy sie w okolice ringu glownego, przychodzimy a tam akurat pokazy agility to sobie poogladalam:multi: . Skakaly praktycznie same borderki, bylo tez troche pudelkow i jakis belg mlodziutki. Akurat jak ja ogladalam byly ustawione dwa torki kolo siebie i psiaki sie scigaly, fajnie wyszlo bo sie scigali bracia, rodzice z dziecmi (hehe chodzi tu o psie rodziny oczywiscie ;) ) itd.

A my powalczylysmy z Bangita i przywiozlysmy CAC, CACIB i BOB, a na grupie bylysmy w finalowej piatce, hehe smiesznie wygladala taka kruszynka posrod molosowatych :cool3: .

Posted

No to się nieźle bawiłyście. :lol: Gratulacje dla Bandziorka.
Ale niech się trochę za robotę weźmie, a nie tylko udaje Barbie. Uroda to nie wszystko. ;)

Posted

Hehe dzieki Mokka :).
Szkoda ze tych zawodow nie zrobia tydzien wczesniej albo tydzien pozniej, bo tego rodzaju wystawa jest raz do roku, a w ogole zimowa pora jest duzo mniej wystaw i mozna bylo pogodzic kilka spraw :eviltong: .

No i przypominam, ze ostatnio bylysmy chetne na trening mimo prawie 30 stopniowego mrozu ;) .

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Hehe dzieki Mokka :).
Szkoda ze tych zawodow nie zrobia tydzien wczesniej albo tydzien pozniej, bo tego rodzaju wystawa jest raz do roku, a w ogole zimowa pora jest duzo mniej wystaw i mozna bylo pogodzic kilka spraw :eviltong: .

No i przypominam, ze ostatnio bylysmy chetne na trening mimo prawie 30 stopniowego mrozu ;) .[/quote]

Jako jedne z nielicznych, to prawda. :lol: