betty_labrador Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 a jak jest w ten weekend? czy i o ktorej jest trening? bo chyba w jeden dzien nie ma? Quote
ogromek Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 hej ja też ponawiam pytanie Beaty na temat zajęć w ten weekend :wink: Quote
Mokka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 W sobotę o godz. 9 grupa początkująca, o 10:30 pozostali. W niedzielę treningu nie będzie, ponieważ prawie wszyscy jadą do Legionowa. Quote
ogromek Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Dzięki Mokka za info i do zobaczenia w sobote :wink: Quote
betty_labrador Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 ufff. to dobrze ze nie mamy na 8 8) HURAA!!!! :drinking: Quote
zakla Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Normalnie za trzy piatki z chemi przyjade z malym na trening :lol: Taki pamietny trening przed koncem roku, bopotem to juz sweta, i znow nas nie ebdzie zapewne... :roll: Quote
Ka-Vanga Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 [quote name='Mokka']W sobotę o godz. 9 grupa początkująca, o 10:30 pozostali. W niedzielę treningu nie będzie, ponieważ prawie wszyscy jadą do Legionowa.[/quote] Buuuuuuuuuuuu, a my jedziemy w sobote do Legionowa, eh czyli znowu trening nam przepadnie :( . Quote
Mokka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Bo Wy za dużo jeździcie :nono: . Wszystkie tytuły chcecie zgarnąć :wink: . Ostatnia szansa za tydzień, po później już raczej nie będzie treningów do końca roku, w następny weekend Boże Narodzenie, a tydzień później Sylwester (oczywiście w Ciechocinku :D ). Quote
Flaire Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 [quote name='zakla']za trzy piatki z chemi [/quote]zakla, gratuluję! :BIG: Tak trzymać! :wink: Quote
zakla Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Hehe, chemia chemia, ale gorzej z matma...:lol: A do tego jeszcze w tym tygodniu jade po klateczke 8) Quote
Ka-Vanga Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 [quote name='Mokka']Bo Wy za dużo jeździcie :nono: . Wszystkie tytuły chcecie zgarnąć :wink: . Ostatnia szansa za tydzień, po później już raczej nie będzie treningów do końca roku, w następny weekend Boże Narodzenie, a tydzień później Sylwester (oczywiście w Ciechocinku :D ).[/quote] Haha my tym razem towarzysko, bo Bangitos wyrwana i odrasta :D . Mam nadzieje, ze za tydzien damy rade byc :D . Zakla ogromne gratki za chemie :drinking: . Quote
Ludek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Treningi w weekend w sobotę i w niedzielę początkujący godz. 9.00, reszta 10.30. Miejmy nadzieję, że pogoda dopisze. Quote
Ludek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Mokka']Obydwa dni tak samo?[/quote] Tak. [quote name='betty_labrador']Lidka a skad to wiesz?[/quote] Od Eli of course. Quote
betty_labrador Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Ludek'][quote name='betty_labrador']Lidka a skad to wiesz?[/quote] Od Eli of course.[/quote] i wszystko jasne 8) dzieki !! Quote
Ludek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='betty_labrador'][quote name='Ludek'][quote name='betty_labrador']Lidka a skad to wiesz?[/quote] Od Eli of course.[/quote] i wszystko jasne 8) dzieki !![/quote] A co myślałaś, że sama sobie te godziny wymyśliłam? :lol: Quote
betty_labrador Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 no w sumie to nie :D ale wiesz zawsze lepiej sie upewnic 8) Quote
ogromek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 ja też sie ciesze ze trening nie wypadnie nam o swicie w ten weekend :wink: a co Beata jednak bedziesz :evilbat: Quote
betty_labrador Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 no nie wiem Jana, to nie jest powiedziane na 100% zalezy.. :wink: :drinking: :lol: Quote
Romas Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Cavanowcy :-) ,powiedzcie prosze czy faktycznie treningi dla poczatkujacych ,nowa grupa,zaczynaja sie przelom marca i kwietnia ?? Nie znalazlam info na stronie Cavano . Quote
Mokka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Romas']Cavanowcy :-) ,powiedzcie prosze czy faktycznie treningi dla poczatkujacych ,nowa grupa,zaczynaja sie przelom marca i kwietnia ?? Nie znalazlam info na stronie Cavano .[/quote] Info pojawi się wkrótce, stronkę będziemy troszkę aktualizować. Zaczynamy na wiosnę, jeśli pogoda pozwoli, to już w marcu. Im wcześniej, tym lepiej, ale jesteśmy zależni od aury, więc na razie są to wstępne plany. Quote
Romas Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Acha, dziekuje za odpowiedz.Bo ja sie tam przmierzam i przymierzam do tych treningow i zawsze cos mam nie po drodze :-) Moze wreszcie teraz na wiosne zdolam zrealizowac swoje marzenie :-) Quote
Recommended Posts