Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Normalnie za trzy piatki z chemi przyjade z malym na trening :lol: Taki pamietny trening przed koncem roku, bopotem to juz sweta, i znow nas nie ebdzie zapewne... :roll:

Posted

[quote name='Mokka']W sobotę o godz. 9 grupa początkująca, o 10:30 pozostali.
W niedzielę treningu nie będzie, ponieważ prawie wszyscy jadą do Legionowa.[/quote]
Buuuuuuuuuuuu, a my jedziemy w sobote do Legionowa, eh czyli znowu trening nam przepadnie :( .

Posted

Bo Wy za dużo jeździcie :nono: . Wszystkie tytuły chcecie zgarnąć :wink: .

Ostatnia szansa za tydzień, po później już raczej nie będzie treningów do końca roku, w następny weekend Boże Narodzenie, a tydzień później Sylwester (oczywiście w Ciechocinku :D ).

Posted

[quote name='Mokka']Bo Wy za dużo jeździcie :nono: . Wszystkie tytuły chcecie zgarnąć :wink: .

Ostatnia szansa za tydzień, po później już raczej nie będzie treningów do końca roku, w następny weekend Boże Narodzenie, a tydzień później Sylwester (oczywiście w Ciechocinku :D ).[/quote]
Haha my tym razem towarzysko, bo Bangitos wyrwana i odrasta :D .
Mam nadzieje, ze za tydzien damy rade byc :D .

Zakla ogromne gratki za chemie :drinking: .

Posted

[quote name='betty_labrador'][quote name='Ludek'][quote name='betty_labrador']Lidka a skad to wiesz?[/quote]

Od Eli of course.[/quote]

i wszystko jasne 8)

dzieki !![/quote]

A co myślałaś, że sama sobie te godziny wymyśliłam? :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Cavanowcy :-) ,powiedzcie prosze czy faktycznie treningi dla poczatkujacych ,nowa grupa,zaczynaja sie przelom marca i kwietnia ??
Nie znalazlam info na stronie Cavano .

Posted

[quote name='Romas']Cavanowcy :-) ,powiedzcie prosze czy faktycznie treningi dla poczatkujacych ,nowa grupa,zaczynaja sie przelom marca i kwietnia ??
Nie znalazlam info na stronie Cavano .[/quote]

Info pojawi się wkrótce, stronkę będziemy troszkę aktualizować. Zaczynamy na wiosnę, jeśli pogoda pozwoli, to już w marcu. Im wcześniej, tym lepiej, ale jesteśmy zależni od aury, więc na razie są to wstępne plany.

Posted

Acha, dziekuje za odpowiedz.Bo ja sie tam przmierzam i przymierzam do tych treningow i zawsze cos mam nie po drodze :-)
Moze wreszcie teraz na wiosne zdolam zrealizowac swoje marzenie :-)