Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Flaire my rowniez gratulujemy :angel: .

Ja z Bangitka rowniez dziekujemy za kciuki, baaaaaaardzo sie przydaly, gdyz moja mala sznaucerka byla 3 na BISie Szczeniat!!!!!!!!!! HURRRAAAAAAAAA. Jestem z niej bardzo dumna :D .[/quote]

Gratulacje.

Posted

Dziekujemy bardzo za gratulacje, a Sajko jestesmy bardzo wdzieczne za sliczna fotke :angel: :angel: :angel: :angel: :calus: . Chociaz Bangi pod koniec to juz praktycznie nie bardzo chciala sie ustawic, bo biedulka byla juz wymeczona (w koncu to byl jej debiut wystawowy :D ), ale jestem z niej bardzo dumna :wink: :D .

Posted

[quote name='zakla']Wie ktos cos na temat treningu?? Odbedzie sie przy takiej pogodzie??

POzdrO:)[/quote]
Dzieci kochane.
Pogoda jaka jest, każdy widzi. Trudno dzisiaj ocenić, czy w sobotę nasz placyk będzie się nadawał do biegania. Niestety, nic się nie da zrobić, jesteśmy uzależnieni od aury, trzeba poczekać do soboty i dopiero wtedy będzie można podjąć decyzję.

Posted

Powiem Wam szczerze ze zupelnie nie wiem co z treningiem... Sniegu ciagle przybywa i bardzo ciezko sie biega... jeszcze duze sobie jakos radza ale male wymiekaja... wczoraj bylam na polach na spaecerze i na niechodzonych miejscach naprawde nie jest fajnie... A jakie jest Waszw zdanie? Ja uwazam ze lepiej sie wstrzymac i poczekac az aura bedzie bardziej przyjaznie nastawiona... to juz druga polowa lutego i niedlugo napewno przyjdzie wiosna!! :)

Posted

[quote name='Elka']i na niechodzonych miejscach naprawde nie jest fajnie... [/quote]

To ja proponuje pół godzinki wcześniej udeptujemy :wink:

Ja oczywiście bardzo bym chciała, żeby trening się odbył, no ale z pogodą nie wygramy. :evil:

Ja w tym tyg. nadal mogę, bo moja wyprawa po psiaka ciągle się przesuwa w czasie. Znając moje szczęście pojadę wtedy jak będzie trening.

Posted

Nas nie będzie, ale ja uważam, że nie powinno być treningu. Jest śnieg, ale jest też bardzo ślisko, małe zmarzną i się przeziębią, bo przemokną, a duże są zagrożone kontuzjami przez ślizgawicę :-? zima to nas chyba postanowiła wynagrodzić za te misiące co jej nie było 8)

Posted

Jadę, ale takie 'badziewie' na drodze :-? , że chyba pociągiem w niedzielę rano pojadę... przed nami i tak asty i bulle, więc mam nadzieję zdążyć. A Wy jak jedziecie?

Posted

[quote name='Sajko']Jadę, ale takie 'badziewie' na drodze :-? , że chyba pociągiem w niedzielę rano pojadę... przed nami i tak asty i bulle, więc mam nadzieję zdążyć. A Wy jak jedziecie?[/quote]No miałam jechać samochodem w sobotę z kuzynem, ale kuzyn się wykruszył :( . Samej nie bardzo... Nie wiem. Może byś się razem zabrała?

A skąd znasz plan sędziowania?

Posted

Ze stronki ZK, ale masz pecha :( otwieracie ring, a pociąg jest w Gdańsku 10.09... ja nie mam ochoty jechać samochodem na takie warunki, powrót może być masakrą, a do tego mam letnie opony :-?

Posted

Powiedz mi jeszcze, jak z pociągu na halę się dostajesz? Bo może ja bym pociągiem się machnęła w sobotę? Tyle że z tą klatką Misi to straszne zawracanie głowy, a bez się nie da, bo to mój stół trymerski...

Chyba żeby klatkę złożyć i dać komuś, kto jedzie autem (pszym...) Hmmmm....