zakla Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 A no zapomnialam- za Miske tez kcuki trzymamy, zeby weygrala z tym piesem;) Quote
Flaire Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 [quote name='zakla']za Miske tez kcuki trzymamy, zeby weygrala z tym piesem;)[/quote]Dzięki wielkie. Ale najpierw musi z tymi wszystkimi suczkami wygrać, to już byłby sukces. :D Quote
Sajko Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Flaire, na pewno będę Was szukać gdzies po tej wystawie (Dragulec pewnie zajęty będzie czarowaniem pań 8) ). Zakla, tylko Dragulec się wystawia, Bari chrapie u rodziców pod kominkiem :lol: Quote
zakla Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Flaire- wygra;) Sajko- tez wygra:P Wiecie, jak z treningami?? Beda normalnie czy tak jak ostatnio?? Quote
betty_labrador Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 ja tez trzymam za was kciuki :) za Sajko i Flaire :) Quote
Mokka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 A ostatnio było coś nienormalnie? Trening będzie jak zwykle uzależniony od pogody. Od piątku ma być odwilż, więc prawdopodobnie dopiero w sobotę okaże się, czy nasz placyk nada się do biegania. Quote
zakla Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Znaczy sie bylo krocej;) Mam nadzieje, ze pogoda bedzie i nie bedzie zbytniego blocka...:/ Quote
Mokka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Niestety, nic się nie da przewidzieć. Inaczej może być w piątek, a inaczej w sobotę. Zwłaszcza, jeżeli w dzień temperatury będą dodatnie, a w nocy ujemnie - wtedy kiszka, na pewno nie da się trenować. Musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać do soboty, nic innego nam nie pozostało. Quote
zakla Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Smutna prawda Mokka...:( Miejmy nadzieje, ze nie bedzie tak jak powiedzialas bo wtedy to nawet chodzic sie nie da, a co dopiero biegac i skakac...:/ JA CHCE WIOSNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( Quote
Wind Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 [b]Flaire,[/b] Hmmm ... czyli ile suk bedziecie mialy w swojej klasie? Tak tylko pytam, bo sama jestem przyzwyczajona do 20 - 30 suk w klasie :lol: Quote
Elka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Na dzień dzisiejszy nie nie powinno być zmian w treningach ale to zależy głownie od pogody... Jeśli chodzi o zawody kwietniowe to niestety nie mam tam klasy A0 ale do nich jeszcze trochę czasu i podyskutujemy jeszcze o nich na którymś treningu. :) Czy jest jeszcze ktoś chętny na seminarium i się do mnie nie zgłosił? termin zgłoszeń tylko do niedzieli... Mokka Ciebie zgłosiłam... :) Quote
Flaire Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 [quote name='Wind'][b]Flaire,[/b] Hmmm ... czyli ile suk bedziecie mialy w swojej klasie?[/quote]Myślę, że będziemy same - ale nie wiem. Ktoś mówił, że może będzie jeszcze jedna. [quote name='Wind'] Tak tylko pytam, bo sama jestem przyzwyczajona do 20 - 30 suk w klasie :lol:[/quote]Ale nie na krajówce i to w klasie Championów!!! Złapałam kilka katalogów - pierwszych-lepszych, słowo honoru, wszystkie z 2003, dwie krajówki i jedna międzynarodowa - i sprawdziłam stawki yorków w klasie championów suk. Wyszło tak: Włocławek: 0 Warszawa: 0 Łódź (międzynarodowa): 0 (!) Tak więc widzisz, że aż takiego tłoku to nawet u Was nie ma. NB, we Włocławku, w klasie pośredniej yorków suk było 3 sztuki, a w otwartej - 6. Na tej samej wystawie w yorkach psach, jedyne zgłoszone były w klasie otwartej - 1 sztuka i w klasie championów - też 1; pozostałe klasy psów nie miały zgłoszeń! Tak to jest z małymi krajówkami, nawet w yorkach. :wink: Quote
Wind Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 [b]Flaire,[/b] Troche lepiej to wyglada z 2004r. ;) Chociaz tez tloku nie ma. ;) Jednak to co dzieje sie w klasie mlodziezy, posredniej i otwartej to istny horror. Dla psow i dla wlascicieli :( I dlatego z zazdroscia (bo nie trzeba tyle czekac w upale, deszczu, wietrze i tloku :)) spogladam na prawie puste ringi innych ras, gdzie rywalizuja w klasie dwa .. w porywach do trzech psy ;) Ale tak to juz jest z popularnymi rasami. Bo przeciez w labradorach, westach, ON-ach tez nie jest lekko :-? [b]Mokka,[/b] Wszystkie dobrego dla Leosia. Przeczytalam, ze jest mu troszke lepiej. Miejmy nadzieje, ze to "lepiej" bedzie juz stalym stanem, czego mocno Wam zyczymy :-) Quote
betty_labrador Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 [quote name='Elka']Na dzień dzisiejszy nie nie powinno być zmian w treningach ale to zależy głownie od pogody... Jeśli chodzi o zawody kwietniowe to niestety nie mam tam klasy A0 ale do nich jeszcze trochę czasu i podyskutujemy jeszcze o nich na którymś treningu. :) Czy jest jeszcze ktoś chętny na seminarium i się do mnie nie zgłosił? termin zgłoszeń tylko do niedzieli... Mokka Ciebie zgłosiłam... :)[/quote] ja bym byla na seminarium agility, ale cena nie ta... :( moze kiedy indziej :) Quote
Mokka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='Wind'] [b]Mokka,[/b] Wszystkie dobrego dla Leosia. Przeczytalam, ze jest mu troszke lepiej. Miejmy nadzieje, ze to "lepiej" bedzie juz stalym stanem, czego mocno Wam zyczymy :-)[/quote] Dziękuję Wind, jeszcze raz dziekuję wszystkim, którzy byli z nami wirtualnie w tych trudnych chwilach. Ja też mam nadzieję, że to "lepiej" będzie stopnio przechodzić w "jeszcze lepiej". :D A jest co poprawiać, bo serduszko wciąż jeszcze nie pracuje prawidłowo, chociaż po psie raczej tego nie widać. Kipi energią i ogarnia go szaleństwo. Cały czas muszę go temperować, bo mu nie wolno tak się zachowywać :evil: Quote
Flaire Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='Wind'][b]Flaire,[/b] Troche lepiej to wyglada z 2004r. ;) [/quote]Ale chyba tylko bardzo "trochę". Warszawa krajowa 2004, yorki suki, klasa championów, stawka: 0 Warszawa międzynarodowa 2004, yorki suki, klasa championów, stawka: 1 Więcej katalogów nie mam, bo w 2004 myśmy dzieci robiły, a nie jeździły po wystawach. Ale jak z tego chyba widać, w championach mało kto wystawia, bo po co? :niewiem: Quote
Ka-Vanga Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Hej my tez bedziemy mocno trzymac kciuki za Flaire i Sajko i nawet osobiscie kibicowac :wink: :D . Moj maluch ma natomiast swoj debiut w klasie szczeniat. Mam nadzieje, ze uda mi sie Was spotkac w niedziele na wystawce :D . Quote
betty_labrador Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 za Ciebie Olu i Bangusie tez trzymamy mocno lapki za wystawe :) Quote
zakla Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Elka- mowi sie trudno... Jak widac nie dane nam zadebiutowac na innych zawodach niz IAL w Alternatywie w czerwcu...:) Kciuki za sznaucerka;) Quote
PATIszon Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 [quote name='Mokka']Wystawa jest w Bydgoszczy, więc nie bardzo po sąsiedzku :wink:[/quote] No jak dla kogo 8) Quote
zakla Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 My jednak zaczekamy do IALów:) A1 to za wysoko jak na debiut...:] POzdrO:) Quote
betty_labrador Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='Elka']Zakla To wcale nie jest powiedziane! ;)[/quote] Ela jest powiedziane, to jest POWIEDZIANE :) Quote
zakla Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Betty- nie sciemniaj, bo to niue powiedziane tylko napisane bylo:D Ale i tak do czerwca czekamy;) POzdrO:) zakla i czerwone psy 8) Quote
betty_labrador Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 jakie czerwone psy, Żaklino???????? Quote
Recommended Posts