Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SLuchajcie a tak orientacyjnie ile takie badanie kosztuje i ile trzeba czekac na wizyte u kardiologa w Elwecie , moze jednak warto chuchac na zimne moja to chetnie biega szaleje ciagnie rozne rzeczy i plywa (nawet w zime) wiec wypadaloby jej cos takiego zrobic nio i pewnie pobranie krwi tez ale to kontrolnie

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Flaire']No Leon też zasłabł ganiając się z Misią, a nie podczas agility czy choćby obrony... :niewiem:[/quote]
Miśka wykończyła Leona :evil:

Posted

Dziekuje bardzo za informacje :D , w takim razie ja tez musze zbadac serduszko mojemu malcowi. Hmmmm tylko teraz pytanie czy w tak mlodym wieku (6 miesiecy) robi sie takie badanie, czy np poczekac az troche podrosnie :hmmmm: .

Posted

Cześć Cavano
myślimy z Magdą z Fortu nad zorganizowaniem transportu do Wrocławia - busikiem
mamy 5 osób, niestety potrzebnych jest ok 12 :-(

może skusicie się na wspólną wyprawę?

jeśli tak to dajcie znać Magdzie

przy okazji zapraszam na Polski Portal Agility
[url]http://dns.promar.edu.pl/agility/[/url]

pozdrowienia z Alternatywy
Ola i psiaki

Posted

Leon z dnia na dzień czuje się lepiej i mam nadzieję, że ta progresja się utrzyma. Niestety, to lepsze samopoczucie natychmiast przekłada się na nieodpowiedzialne zachowanie. Wypuszczam go do ogródka, aby zrobił siusiu (na razie nie wolno mu jeszcze chodzić na spacery,a bieganie jest całkiem zakazane), a on galopy sobie urządza :evil: Musiałam usunąć z ogródka przeszkodę, bo już ją sobie skakał :evilbat: Najbardziej martwi mnie świadomość, że ten atak był tak nagły i niespodziewany, że właściwie może się powtórzyć w każdej chwili. Znałam kilka psów chorych na serce, ale żaden z nich nie miał zawału. Dziś idziemy do doktora. Poskarżę mu, co Leon wyczynia i zobaczymy, jakie będą prognozy.

Posted

[quote name='Ola&A&B']Cześć Cavano
myślimy z Magdą z Fortu nad zorganizowaniem transportu do Wrocławia - busikiem
mamy 5 osób, niestety potrzebnych jest ok 12 :-(

może skusicie się na wspólną wyprawę?

jeśli tak to dajcie znać Magdzie
[/quote]

Ja się piszę. Zgłosiłam to Eli i ona miała mnie zapodać. Jeśli więc mnie doliczycie, to już jest połowa wymaganego stanu :wink:

Posted

blaira, przecież pisałam: zaawansowani o 13, początkujący o 14. Ja tego nie wymyśliłam - Mokka prosiła mnie, żeby tę informację od Elki zamieścić, bo Elka nie ma dostępu do netu.

Posted

To sie ciesze, z etrening bedzie, bo juz sie stesknilam i mam prezencik dla naszej trenerki:)
A okolo 14.30 dolaczy do mnie kumpela, ale bez psa;)

Betty- czekamy na Ciebie i ksiazke mamy dla Ciebie:P

Posted

Fajnie bylo:) Ludek- slodkie malenstwo- very bojowe;)
Szkoda tylko, ze tak krotko...:( Ale Żwirek zrobil za kazdym razem slalomik dobrze:D

Pozdorwionka:]

Posted

Betty a to czemu? fakt ze my sie jeszcze nie poznalysmy osobiscie ale moze bedziemy mieli okazje. Ja dzis tez trenowal nad slalomem ale widze postepy raz nawet sama go zrobila az bylam zdziwiona moza ona matola udaje by smakolyk dostac :roll:

Posted

A nam tak dzisiaj zimno było, że postanowiliśmy nauczyć się trymowania a nie biegać. Najpierw muszę małemu derkę ładną sprawić, bo inczaej zimą po śniegu, bez podszerstka, to godzinę nie da rady biegać :-?

Posted

Nie, nie ja nie mowie ze na pewno zrezygnuje, ale siem zastanawiam :) bo troche sie rozleniwilam, przez to ze Tosca byla chora i ma cieczke, to mi sie odechcialo troche. Ale mysle z ejak wpadne pozniej we wlasciwy rytm, to bede przyjezdzac regularnie.. :)

a tak, to mozliwe ze udawala ze nie wie o co chodzi by dostac amciu :) moja tez czasem udaje ze mnie nie slyszy dopoki smakolyka nie wyciagne :)

Posted

[quote name='Sajko']A nam tak dzisiaj zimno było, że postanowiliśmy nauczyć się trymowania a nie biegać. Najpierw muszę małemu derkę ładną sprawić, bo inczaej zimą po śniegu, bez podszerstka, to godzinę nie da rady biegać :-?[/quote]

Sajko to Ty trymujesz Dragulca lub Bariego?

Posted

Sajko, moja dzis biegala ubranku i chyba nie bylo jej tak zle wrecz w pewnym momnecie zaczela dobrze sie baic a ja oczywiscie sie denerwowalam ze ma mnie w nosie i woli patyczki :evil: no ale pozniej przeknoalysmy do tego i owego ze smaklolyk jednak lepszy

Posted

Betty, nie chłopaki wymagają przetarcia szmatką 8) ale patrzyłam na trymowanie airedale terierów i bardzo mi się podobało :D

Blaire, on pewnie by biegał, nawet jakby już łydeczki mu latały z zimna, ale ja nie chcę go przeziębić, wiesz, że bulle to i nereczki mają wrażliwe, i katarki się trafiają :-? no i do tego mały ma 10 miesięcy, więc jego czas jeszcze nadejdzie 8)