Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A nas nie ma na zdjeciach. buuuuuu :placz:

Moze Sajko ma nasze ujecie w czaso-rzestrzeni albo nawet i nie, Rocky wcale nie mial ochote na zabawy w niedziele i przeszkody bral albo dolem albo bokiem. :stupid:

Nastepny nasz trenig bedzie za pare tygodni w zwiazku z tym mam nadzieje, ze wroci mu ochota do agility. Trzymajata kciuki. :cool1:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zakla, ja rozumiem, że się przeraziłaś o*** od Flaire, ale tak małe fotki to już przesada :wink: moje stare oczęta nic na nich nie widzą 8)

Betty, się robi i za kikladziesiąt minut się będzie wstawiać (nie wiem jak zdjęcia dzisiaj, ale opisik będzie :D )

Posted
Iwa, doszły fotki przystojniaka w golfie 8) ?

Nie. Jak wysylalas na skrzynke to jeszcze ich nie mam. Ale czekam z niecierpliwoscia, bo jeszcze nie widzialam jak moj szczurek w seksi golfie (wlasciwie golfie do pasa :lol: ), leci nad hopka.

betty_labrador,

Nic nie szkodzi, pewnie bedzie jeszcze wiele okazji, aby to nadrobic. A dokladnie narobic zdjec. :D

Fajne opisiki na stronce 8)

Milego dnia.

Posted
Kurde... I Toska tez mi sie nie wyswietla... Robie wszystko jak trzeba...

Sajko- ja sie tam Flaire nie boje:P Takie mi sie wstawily:D

Zakla - trochę nie w tym temacie -ale mam pytanie

czy Bryś znalazł nowy dom? Pytam tu, bo Twój temat został z "psów w potrzebie" przeniesiony na "już w nowym domu", a Ty piszesz

No wiec... Brysio powedrowal najprawdopodobniej do domu gdzie mieszkaja dwie suczki(szczesciarz:P) i w jak najblizszym terminie wybiera sie do weta, zeby ten odebral mu mozliwosc przedluzenia gatunku:D

Pozdro:)

czy najprawdopodobnie znaczy, że już tam jest?

no i te foty - bardzo chciałbym zobaczyć taką mieszankę, plizzzzzz

zdrowych Świąt Terierowcom :P

Posted

Mokka, już widzę błąd :wink: poprawię, jak sekundę znajdę.

Tosca, wieczorkiem albo jutro spróbuję podmienić fotki.

A resztę zmian będę wprowadzać po świętach, bo teraz nad stroną własnych moich chłopców muszę podumać 8)