Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie czy mogę wpaść w sobotę na spacerek i popodziwiać Wasze psy jak skaczą? Mieszkam niedaleko i wyjdę od razu na spacer z psiakiem.

Napiszcie mi tylko dokładnie gdzie to jest...

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doddy,

Wiec adres dokladny to Raclawicka 99

mozesz dojechac 17,33 no i 10 autobusy tez idac z przystanku kierujesz sie w strone zwirki i wigury i idziesz lewa strona mijasz klub dla motocyklistow i pozniej bedziesz widziala na dole maly zielony (lub teraz blotnisty) teren ogrodzony moze ktos juz powienien tam byc wiec z gory bedziesz widziala przeszkody ,jak nie to idziesz prosto dalej az bedziesz miaal brame w ktora wchodzisz i kierujesz sie prosto na dol az dojdziesz do tego ternu ogrodzonego z dwoma garazami po lewej

Posted

zalezy czy chcesz popatrzec na osoby poczatkujace i sama troche poskakac ze swoimi czy tylko sie pogapic na bardziej zaawansowanych .poszukaj troche wstecz Tam Elka pisala o ktorej domyslam sie ze to nadal aktualne :fadein:

Posted

Hej wszytskim,

wiec sprawa u mnie wyglada tak nie bedzie mnie do konca stycznia bo mam sie bardzo oszczedzac . Ale propozycje ponawiam bo szkoda mi mojej suki wiec jezeli ktos chcialby ja i siebie wyrzyc to chetnie ja zaoferuje na treningi :lol:

Posted

Godziny treningów bez zmian:

sobota - godz. 12 - zaawansowani

godz. 14 - poczatkujący

niedziela - godz. 12 - początkujący

godz. 14 - zaawansowani

Posted

Witajcie!!

Zaczął mi znów działać internet ale nie wiem na jak długo...

W takim razie po kolei...

Natalia

Szybko wracaj do zdrowia! Pomyślimy nad przewodnikiem dla Ryjka

Aga

Ciszę się, że Czika już zdrowa i czekamy aż się pojawisz na treningu

Zakla

im młodszy pies tym szybciej się uczu wiec niech przychodzi

Godziny treningów tak jak podała Mokka

A w najnowszym "Moim psie" jest piękne zdjęcie naszego koła (samego) i Cudne zdjęcie Belli skaczącej przez koło!!

Beata! Super, że będzie nowy zwierzak!

Jak nie będzie padać to biorę w sobotę mojego emeryta na tor!

Pozrówki! :P

Posted

:) hejka :)

Żakla Tobie dzis bardzo ładnie szlo, mi troche gorzej. Jutro Tosca bedzie wiecej na smyczy biegac, bo dzis glupiala, chyba cos wisialo w powietrzu... bo podobno Brutus tez "dziwnie" sie zachowywal -zdaniem Eli.

Dzis bylo tak malo psow na godz. 14, ale chyba mysle ze to przez to ze jest dzis swieto Barburki, tak sobie przed chwila pomyslalam. I moze zrezygnowali-reszta.

Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej...

pozdrawiam serdecznie

Beata

ps. Gratulacje dla Paulinki ktora przeszla do grupy zaawansowanych:)

a to pies ktory ma dolaczyc do cavano:)

aaa2so.jpg

Posted

Fajny borderek;) A to jest on? I ile ma?

Ogromne gratulacje dla Paulinki i Kaskiego:)

PS. Elka, jak cos, to mozesz wziac ten kaganiec. Jak Żwir nie bedzie go chcial to ja w nastepny czwartek do schroniska jade chyba, to dam;) A gdyby mialo mnie nie byc, to dam znac:)

Posted

Border niezly, tylko albo mi sie wydaje, albo ma umaszczenie "specjalne". Ponadto przypomina mi psa Bolka, dla ktorego kiedys dogomania szukala domu. Czy to ten?

Posted

hejka :)

Ja napisalam tak:

a mam dla was jeszcze jedna wiadomosc;) udalo mi sie namowic na agility kolege ktory ma mieszanca bordera, troszke wyzszy niz bordery, ale fajny psiak;)przyjdzie w sobote:)

wiec mieszaniec musial miec jednego rodzica bodrera:)

pozdrawiam

ps. niew iem czy to Bolek dla ktorego dogomania szukala kiedys domu?

Posted
ps. niew iem czy to Bolek dla ktorego dogomania szukala kiedys domu?

Ja tez nie wiem, ale bylabym wdzieczna, gdybys sie dowiedziala. Chcialabym sie dowiedziec co u niego slychac, ale jezeli pies ze zdjecia to Bolek < a wszystko wskazuje na to, ze owszem > to musze przyznac ze bardzo sie zmienil i swietnie wyglada.

Tak sie sklada, ze zdjecia Bolka posiadam

border_potrzeba.jpg

w_potrzebie.jpg

No i co? Kropla w krople? Fajnie tak po latach dowiedziec sie co u psa, dla ktorego domu sie szukalo, nie?

Posted

Wróciłam dzisiaj z urlopu, ale moralnie nadal tam zostałam :cool2: było extra, obiłam się strasznie, ale było warto.

Zakla, info o psach są wstawiane tylko, jeśli dostanę coś od właścicieli. Dlatego do tej pory nie ma Belli i Happy, bo nic o nich nie dostałam. O sukcesach Moni obiecałam Mokce napisać i to zrobię, ale niestety miałam bardzo ciężki okres w pracy, i nie zdążyłam przed urlopem.

'Mojego psa' jeszcze nie widziałam, ale Bella na pewno ślicznie wygląda :lol:

Posted

Witam.

Nas tez na 14-sta w sobote nie bylo, bo awansowalismy zawodowo i chodzimy na treningi do grupy zaawansowanej.

Niestety nie moglismy byc w niedziele, wiec czekam na relacje z treningu.