Wind Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Ufff ... juz wrocilam. Niewiele z tej wystawy zrozumialam, bo jakos zbyt gleboka abstrakcja jest dla mnie nie do przelkniecia :lol: Tak jak pisalam wczesniej zajecia sa suuper :-) Aby bardziej nas uwrazliwic na rozne nurty gonia nas od wystawy do wystawy :-) Na te trudniejsze ciagniemy ze soba goscia od analizy obrazu, ktory na "polskie" tlumaczy nam wizje autora. Cwiczeniowo powrocilam do fotografii analogowej ;) Coz ... pewnie i slusznie zaczelismy od poszanowania kadru, materialu i modela :-) Dlatego z namaszczeniem przygotowuje jedno zdjecie, aby zabrac je na dalsze "pieszczoty" w ciemni :-) Nie zarzucam tez swojego aparatu. Po glowie konkretyzuje mi sie projekt "cuples". Mam nadzieje, ze pod koniec listopada zaczne go realizowac :-) Bedzie duzo wizualnych wrazen i mnostwo technicznych manipulacji ;) Natomiast miedzy 10 a 16 listopada wybywam na plener do Kampinoskiego Parku Narodowego i do Pragi. Pakujemy caly sprzet, ciemnie i studentow wszystkich pracowni i wybywamy :-) Flaire, przypomne Ci jeszcze o tym abys dogladala i tu i tu :D Na szczescie w tych wszystkich zawirowaniach mam troche czasu dla Majeczki :-) Jest teraz raczej niewyjsciowa (cieczka w kulminacyjnym momencie) ale strasznie chetna do pracy :-) Brak agility rekompensuje skakaniem po wszystkich meblach w domu :lol: Niestety nie zapewniam jej teraz tyle tej "pracy" ile bym chciala :( Weekendy zamiast na dlugasnych specerach i treningach posluszenstwa spedzam u Mamy. Biedaczka goniac moje niesforne papugi spadla z krzesla i paskudnie w trzech miejscach zlamala prawa reke ... :( Nie musze wiec pisac, ze teraz to ja jestem Jej prawica i dwoje sie i troje aby wszystko jakos pogodzic ... Uff ... ale sie rozpisalam :-) Na zakonczenie tylko dodam, ze terrierowe topiki czytam zawsze i z pelna uwaga ... chociaz malo ostatnio na nich pisze ... pozdrawiam, Quote
Mokka Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Wind miło wiedzieć, że duchem jesteś z nami, choć faktycznie odzywasz się raczej rzadko :fadein: Uściskaj Majeczkę i wycałuj jej pycho. Quote
aga_ostaszewska Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Rzeczywiscie Wind, zdecydowanie za zadko sie odzwasz, no ale jesl chce sie byc pilna uczennica i odrabiac wszystkie prace domowe, to... krucho z czasem 8) Wytarmos Majeczke ode mnie i Cziki za uszy i powiedz, ze predzej czy pozniej moze sie mnie (moze plus Czika) spodziewac! :D Quote
PATIszon Posted October 22, 2004 Author Posted October 22, 2004 Natomiast miedzy 10 a 16 listopada wybywam na plener do Kampinoskiego Parku Narodowego i do Pragi. Pakujemy caly sprzet, ciemnie i studentow wszystkich pracowni i wybywamy Ale masz fajnie w tej szkole, nie ma co! Hmmmm, moze tak po SGGW zrobilabym trzeci fakultet...:hmmmm: Quote
Sajko Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 Dla tych, co niedowiarkami byli- zaczęłam poprawiać naszą stronkę :lol: jak zajrzycie w zawody, to obejrzycie całkiem nową część :D a niedługo kolejne zmiany 8) Quote
blaira Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 Fajne te zdjatka,mam nadzieje ze kiedys Ryjek tez sie zalapie do galerii ;-) ,ale narazie musi wrocic do regularnieszych treningow 8) Quote
Sajko Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 No dobra, na razie nie oglądajcie, bo przekroczyłam limit tranfseru :-? ale za to biorę się za poprawianie całej stronki i potrzeowałam ściągnąć pliki 8) Quote
Flaire Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Z przykrością powiadamiam, że z końcem miesiąca rezygnuję z członkostwa w Cavano. Mam nadzieję, że uda nam się z Misią dalej uprawiać ten sport gdzie indziej. Zamierzam dotrzymać zobowiązań, które podjęłam (np. względem budowy huśtawki), ale na treningi nie będziemy już przychodzić. Wszystkim Cavanowiczom życzymy samych sukcesów i radości z przyszłych poczynań! Quote
Sajko Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 Flaire, :bigcry: mam jednak nadzieję, żę będzisz zaglądać tu do nas, no i opowiesz nam jak Wam idzie z Misią w nowym miejscu :D P.S. a będzie jakieś farewell party? Quote
aga_ostaszewska Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 No to jak hurt, to hurt... ja tez (choc calkiem krotko z Wami bylam) rezygnuje z Cavano. Bede trzymala za Was kciuki na zawodach i moze od czasu do czasu bede zagladala! Mokka: Wiem, ze mam jakis zwrot z wyjazdu... dolaze jeszcze kaske i za ten zalegly, dawno temu miesiac, przekaze 60 zl. Quote
Flaire Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 Mokka: Wiem, ze mam jakis zwrot z wyjazdu... aga_, to mój problemik - jedną z prac, które muszę skończyć dla Cavano to obozowe finanse. Mam już pierwsze podejście, ale muszę jeszcze co najmniej raz sprawdzić zanim zacznę rozdawać pieniążki... W każdym razie, wszystkim uczestnikom oprócz Sajko i Mokki należy się skromny zwrot (a te dwie Panie muszą cosik dopłacić).Szczgóły (i kasa) już niedługo! (Oczywiście pełna księgowość będzie do wglądu wszystkich zainteresowanych uczestników). Quote
Sajko Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 Flaire, o zaglądanie to mi na Cavano Dream Team chodziło;) Aga, TY??? Czekam na te wyliczenia, ile co komu wiszę, Flaire za obóz a zła Mokka miała mi napisać do kiedy mam zapłacone:/ Quote
aga_ostaszewska Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 Na wstepie dementuje, iz moja decyzja nie byla powiazana w zaden sposob z decyzja Flaire. Jak pewnie wszyscy zauwazyli od przyjazdu z obozu nie bylysmy na ani jednym treningu... i choc przez wlasciwie miesiac nie pojawialysmy sie z powodu cieczki, to nasza nieobecnosc byla spowodowana rowniez kompletnym brakiem czasu. Nie chce odlaczyc sie od Cavano na amen! Bede odwiedzla topik ( w koncu jest na terierach :D ), moze uda mi sie do Was zajrzec na trening, ale nie moge robic czegos na tzw. "odwal sie" nawet jesli to ma byc zabawa! Jesli nie bede mogla byc przynajmniej 2 week-end w miesiacu to... takie treningi odpadaja! Powodzenia, buziaki i do zobaczenia :hand: Quote
sylwia i boksery Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Witam serdecznie Cavanowiczów dwu i czteronożnych :wink: Nam też się lekko pokićkało :wink: -z czasem,z daaaalekimi cotygodniowymi wyjazdami w "duchu"rasy bokserskiej i w ogóle. Nas też raczej już nie będzie na treningach-ale na stronkę zajrzymy sobie z przyjemnością. Pomijam już fakt,że Dogomania ostatnio tak się mi zapychała(dziś to cud!!!),że wejści na forum groziło kilkunastominutowym czekaniem :evilbat: Zdrówka. Czy mogę prosić na priv albo tutaj telefon kontaktowy do Eli? Quote
blaira Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Czy jutro trening o 16? czy cos mi sie pomieszalo? Quote
PATIszon Posted October 30, 2004 Author Posted October 30, 2004 Wlasnie, kurna! :evil: Moze ktos odpowiedziec???!!! :evil: Quote
Sajko Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Ja nie odpowiem, bo nie wiem. Ale wczoraj byliśmy u pana doktora, i mam małemu jeszcze ze 2 miesiące odpuścić treningi :( małemu stawy się teraz wykształacają, a przy jego wadze (wczoraj ważył 15.8kg :o - moja mama śmieje się, że jak tak dalej pójdzie, to ten rudy garniaczek na szwach mu pęknie :wink: ) nie może ich jeszcze przeciążać. Pan doktor nawet coś o ograniczaniu ruchu bredził, ale później spojrzał na jaszczura, który w międzyczasie zwiedził salę operacyjną, gabinet, pakował mu się na kolana i poszedł, zdrajca, mizdrzyć się do pani pielęgniarki, i sam się z własnych słów uśmiał :D Mokka, popchnij proszę na priv konto, to wyslę kaskę za treningi Flaire, czy mogłabyś mi mailem podesłać projekt huśtawki? Mój tata na niego spojrzy, weźmie co mu potrzeba i skończy ją montować w któryś weekend 8) Quote
Flaire Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Flaire, czy mogłabyś mi mailem podesłać projekt huśtawki? Mój tata na niego spojrzy, weźmie co mu potrzeba i skończy ją montować w któryś weekend 8)Sajko, mi dużo łatwiej będzie tę huśtawkę zbudować, niż opisać projekt. Ale już rozmawiałam z PATI i co prawda w tym tygodniu będzie trudno, ale może już w przyszłym wybiorę się do niej i postaram się załatwić podstawę.Natomiast deskę, która na tej podstawie będzie się huśtać, a która obecnie leży w garażu, trzeba, między innymi, przyciąć do 3,80m (taką długość ustaliłam z Elką, bo regulamin dopuszcze od 3,65 do 4m). To zostawię Wam. Potem trzeba jeszcze będzie do niej przykręcić "mechanizm" do huśtania (czyli dwie deseczki od spodu), ale z tym lepiej poczekać, aż będzie przycięta. No a na koniec trzeba będzie całość pomalować (część antypoślizgowo). Więc jeżeli szukasz zajęcia, to będzie ich pod dostatkiem :wink: . Quote
blaira Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 hmmm no tak dzisiejszy trening skonczyl sie kulawizna .Rika kustyka na trzech lapach :-? .Pati na nastepny trening moze warto przysj z dobrymi kagancami i bedziemy cwiczyc razem ? najlepiej bedzie je poprostu trzeba czyms innym zajac zabaka lub smakolyk zeby jak najrzadziej na siebie burkczaly :-? . A wiecej niz burczenie chyba tylko karcic innego rozwiazania nie widze .Nawet jakby sie je puscilo razem w kagancach to pochlastalyby sie panienki pazurami . ehhhh Ciezki los z naszymi kochanymi babsztylkami :( Mam nadzieje ze bedzie lepiej :roll: Quote
PATIszon Posted October 31, 2004 Author Posted October 31, 2004 Ja mam tylko skorzany kaganiec, ale wolalabym w nim nie skakac. Natomiast dzis mnie na treningu nie bedzie, wiec jesli Ryjek bedzie sie czul na silach to przychodzcie bez obaw. BTW, a co ona ma za rane na lapie? Czy to sprawka Kenika czy rana powstala w ogolnym zamieszaniu? Quote
PsychoSzczurek Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 jak pech to pech :-? ... nie dość że się spóźniłyśmy na trening, potem długo wracałyśmy do domu, to jeszcze okazało się że Szejk miał kleszcza :( ... co za dzień... :roll: Quote
Sajko Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Flaire, ok, to zróbcie konstrukcję, a przycięcie dechy i złożenie całości zostawię mojemu tacie 8) I mam jeszcze pytanko (bo coś mi priv nie chodzi), co z Twoją, a właściwie Misiną stronkę, i przy okazji z lekką pomocą w mojej, z tym pięknym angielskim? :) Quote
Flaire Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 PsychoSzczurek, obserwujcie go teraz dokładnie i mierzcie temperaturkę, bo babeszjoza szaleje! :evil: Quote
Flaire Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Flaire, ok, to zróbcie konstrukcję, a przycięcie dechy i złożenie całości zostawię mojemu tacie 8) Tylko przycięcie - nic innego nie będzie do składania. Dzięki wielkie!I mam jeszcze pytanko (bo coś mi priv nie chodzi), co z Twoją, a właściwie Misiną stronkę, i przy okazji z lekką pomocą w mojej, z tym pięknym angielskim? :) Listopad odpada, bo mnie praktycznie cały miesiąc nie będzie w Warszawie. Natomiast w grudniu jestem wolna jak ptaszek... :D Quote
Sajko Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Psycho, nie tylko temperaturkę, jak tylko będzie trochę osowiały, albo nie będzie chciał jeść, jeśli normalnie je, lećcie do weta. Badanie krwi jest proste i od razu daje jasność. I tak przez kilka najbliższych dni :-? trzymam za Was kciuki, bo Barika odratowywałam w kwietniu :( Quote
Recommended Posts