Mokka Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Sajko, dzięki za fotki :D Jest jeden szkopuł - nie mogę otworzyć tej ostatniej, oznaczonej numerem 6. Quote
Sajko Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 już popchnęłam ponownie :lol: Czapla, ślij błagam, bo się doczekać nie mogę... 8) Quote
tamer Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Czapla, a mojego sierściucha przypadkiem nie masz? Na peeewno coś masz :D Wyśleeesz? :wink: [email protected] Quote
Wind Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Mam pytanko. Kiedy dokladnie jest IAL w Laskach? Moze i my wystartujemy w eskach :hmmmm: ;) Quote
Mokka Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Mam pytanko. Kiedy dokladnie jest IAL w Laskach? Moze i my wystartujemy w eskach :hmmmm: ;) No to jazda, do roboty. :D Rozumiem, że widzimy się na najbliższym treningu? O ile dobrze pamietam, to ostatni IAL jest 17 października. Quote
blaira Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 z tego co mnie poinformowano to 17.10 a zgloszenia do 10.10 Quote
Wind Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Mokka, Dzieki za info :-) Prawde powiedziawszy jeszcze sie zastanawiam wydrapujac dziure w glowie :lol: Lapa Majki ok, moj kregoslup po wodnych harcach czuje sie tez coraz lepiej ... mam nadzieje, ze i pozostale aspekty tez wygladaja lepiej ... Pomysle, zobacze ... Fajna to bowiem rozrywka dla psa i wlasciciela :-) pozdrawiam, Quote
Sajko Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Mokka, wysłałam znowu, ale tym razem fotka wróciła, że błąd adresu, spróbuję jeszcze wieczorem z domu popchnąć. Dostałam zdjęcia Dragulca, na jednym ma fenomenalną minę, a na drugim widać śliczny piegowany brzuszek :oops: Wind, jedziesz z Majką na zawody. Ja dla tego IALu zrezygnowałam z wystawy w Częstochowie na której ma Anglik sędziować 8) Quote
Wind Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Wind, jedziesz z Majką na zawody. To nawet nie jest pytanie tylko tryb oznajmiajacy ;) Hmmm ... no chyba tak ... ;) A co do Dragulca to strasznie fajny z niego psiak! Doslownie od pierwszego wejrzenia kocha sie taka morde i taki charakter :-) prawda, ze jest piekny? :-) Uchwycony zostal podczas meczacego go procesu myslowego :lol: Quote
Sajko Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 To o której być po Was 17-ego? 8) dzięki za fotkę, jest śśśśśśliiiiczna :lol: mogę koło 9.30 wpaść po płytkę? nie będę świeża i pachnąca, bo po squashu, ale muszę ją mieć jak masz więcej takich fotek :D Quote
Wind Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Sajko, Spoko, jestesmy w domu bo moj TZ mimo urlopu jakies straszne przeziebienie leczy :( Tylko nie przeraz sie straaaasznym balaganem. Gdy zbyt duzo w domu siedzimy to niemilosiernie zagruzowujemy wszystkie pokoje :lol: Quote
Sajko Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Znam to :bigcool: wczoraj jednak nawet już mój niewrażliwy 'syfometr' przekroczył przyzwoite stany, jak przykleiłam się do szafki w kuchni i przejechałam na mydle w łazience (zostawienie brata bez bratowej na 2 dni samego :roll: ) i ładnie mam, ale to na jakieś 2 dni :lol: Quote
dorotak Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Wrzuciłam parę fotek z IALu na http://www.dorotak.net/ial/maszewo1.htm Pozdrowienia Quote
Anulka Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Wow superanckie zdjęcia :D Ja to chyba sobie odpuszczę robienie zdjęć bo jakieś takie niewyględne mi wychodzą :-? Wielkie gratualacje dla drużyny Cavano!! Wasza Happy tak nas zakosiła w dwóch dodatkowych przebiegach że hej :modla: Brawa dla maluszka :klacz: Quote
Marek z Gromem Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Fajne macie koszulki POLO :) Quote
tamer Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Czapla, bardzo, ale to barrrdzo Ci dziękuję za foty. Ja wiem że to okropne, ale na tego sierściucha i jego zdjęcia mogłabym patrzeć bez przerwy ;-) Quote
Wind Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Marek, No pewnie, ze sa fajne! Hafcik wlasnorecznie dziergalysmy zimowymi wieczorami :lol: tamer, Z tym patrzeniem to tutaj wszyscy mamy to samo ;) Quote
PATIszon Posted September 20, 2004 Author Posted September 20, 2004 Fajne macie koszulki POLO To ja tez bede oryginalna; wszystkiego nam najlepszego z okazji 200 stronki :) :drinking: Quote
aga_ostaszewska Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Wind: Doczytalas sie, ze wybieramy sie do Ciebie (albo sama albo z Czika) aby dogladac dziela Twojego TZ...? Dobrze, ze plecki czuja sie juz lepeiej, ja tez bym zchecia wskoczyla na takie "bicze wodne" :D Sajko: Morduche ten Twoj Dragus to ma przesliczna, bardzo fotogeniczny REPRODUKTOR! Bylam na stronce Cavano i z przykroscia stwirdzam, ze ani Ola z Soma ani Ja z Czika nie jestesmy w Cavano... :( Napisz tez cosik o naszym obozie... Jak bedziesz miala chwilke oczywiscie :D Quote
Wind Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 aga, Doczytalam, doczytalam :-) I zapraszam. Tak sobie mysle, ze w czwartek lub w piatek dzielo zostanie ukonczone, wiec najlepiej wtedy je ogladac :-) A zaraz bedzie u mnie Sajko to oceni czys podobna :lol: Quote
aga_ostaszewska Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Wind: No to cudnie! Czwartek/pietek nie mam zajec na uczelni... niektorzy to maja dobrze :D wiec mysle, ze jakos sie namowimy :D Jak tam przyszla studenko? Kiedy zaczynasz? U mnie na uczelni otworzyli jakas szkole filmowa i fotografi, ktora prowadzi Linda i ktos tam jeszcze... Quote
Wind Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 aga, Zaczynam w przyszly piatek :-) A do Lindy to nie chcialam ... jakos tak slabo wypadal w rankingach szkol o fotografii. Chociaz musze przyznac, ze zajecia z Tyszka to chcialabym miec, ale nie koniecznie z L. Popiel ;) Ehhh ... trudno mi dogodzic :-) Quote
aga_ostaszewska Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Wind: Tobie moze i trudno dogodzic, ale mi wystarczy jesli jakis fajny, mlody aktor przeparaduje przez moja szkole np. wtedy gdy bede miala przerwe w zajeciach z prawa bankowego :D Odezwe sie w srode, to jakos sie dogadamy, kiedy bedzie Wam wygodniej :D Nie moge sie doczekac.... Quote
Wind Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Pati, Wyslalam do Ciebie rozne oblicza Cavanki. Mam nadzieje, ze doszly ;) A tak na marginesie Pati, aga ... cos wczesnie Wam sie zaczal rok :-? Nie daja spokoju i juz we wrzesniu gonia na zajecia ;) Quote
aga_ostaszewska Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 A tak na marginesie Pati, aga ... cos wczesnie Wam sie zaczal rok :-? Nie daja spokoju i juz we wrzesniu gonia na zajecia ;) Oj wczesnie, wczesnie... :( I jeszcze do tego mowia, ze jestesmy nieuki i mamy sie zabrac do roboty, bo niedlugo sesja... :-? Quote
Recommended Posts