Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Mam pytanko. Kiedy dokladnie jest IAL w Laskach? Moze i my wystartujemy w eskach :hmmmm: ;)

No to jazda, do roboty. :D

Rozumiem, że widzimy się na najbliższym treningu?

O ile dobrze pamietam, to ostatni IAL jest 17 października.

Posted

Mokka,

Dzieki za info :-) Prawde powiedziawszy jeszcze sie zastanawiam wydrapujac dziure w glowie :lol:

Lapa Majki ok, moj kregoslup po wodnych harcach czuje sie tez coraz lepiej ... mam nadzieje, ze i pozostale aspekty tez wygladaja lepiej ...

Pomysle, zobacze ... Fajna to bowiem rozrywka dla psa i wlasciciela :-)

pozdrawiam,

Posted

Mokka, wysłałam znowu, ale tym razem fotka wróciła, że błąd adresu, spróbuję jeszcze wieczorem z domu popchnąć.

Dostałam zdjęcia Dragulca, na jednym ma fenomenalną minę, a na drugim widać śliczny piegowany brzuszek :oops:

Wind, jedziesz z Majką na zawody. Ja dla tego IALu zrezygnowałam z wystawy w Częstochowie na której ma Anglik sędziować 8)

Posted
Wind, jedziesz z Majką na zawody.

To nawet nie jest pytanie tylko tryb oznajmiajacy ;) Hmmm ... no chyba tak ... ;)

A co do Dragulca to strasznie fajny z niego psiak! Doslownie od pierwszego wejrzenia kocha sie taka morde i taki charakter :-)

prawda, ze jest piekny? :-)

53210631323.jpg

Uchwycony zostal podczas meczacego go procesu myslowego :lol:

Posted

To o której być po Was 17-ego? 8)

dzięki za fotkę, jest śśśśśśliiiiczna :lol: mogę koło 9.30 wpaść po płytkę? nie będę świeża i pachnąca, bo po squashu, ale muszę ją mieć jak masz więcej takich fotek :D

Posted

Sajko,

Spoko, jestesmy w domu bo moj TZ mimo urlopu jakies straszne przeziebienie leczy :( Tylko nie przeraz sie straaaasznym balaganem. Gdy zbyt duzo w domu siedzimy to niemilosiernie zagruzowujemy wszystkie pokoje :lol:

Posted

Znam to :bigcool: wczoraj jednak nawet już mój niewrażliwy 'syfometr' przekroczył przyzwoite stany, jak przykleiłam się do szafki w kuchni i przejechałam na mydle w łazience (zostawienie brata bez bratowej na 2 dni samego :roll: ) i ładnie mam, ale to na jakieś 2 dni :lol:

Posted

Wow superanckie zdjęcia :D Ja to chyba sobie odpuszczę robienie zdjęć bo jakieś takie niewyględne mi wychodzą :-?

Wielkie gratualacje dla drużyny Cavano!!

Wasza Happy tak nas zakosiła w dwóch dodatkowych przebiegach że hej :modla: Brawa dla maluszka :klacz:

Posted

Wind: Doczytalas sie, ze wybieramy sie do Ciebie (albo sama albo z Czika) aby dogladac dziela Twojego TZ...? Dobrze, ze plecki czuja sie juz lepeiej, ja tez bym zchecia wskoczyla na takie "bicze wodne" :D

Sajko: Morduche ten Twoj Dragus to ma przesliczna, bardzo fotogeniczny REPRODUKTOR!

Bylam na stronce Cavano i z przykroscia stwirdzam, ze ani Ola z Soma ani Ja z Czika nie jestesmy w Cavano... :( Napisz tez cosik o naszym obozie... Jak bedziesz miala chwilke oczywiscie :D

Posted

aga,

Doczytalam, doczytalam :-) I zapraszam. Tak sobie mysle, ze w czwartek lub w piatek dzielo zostanie ukonczone, wiec najlepiej wtedy je ogladac :-)

A zaraz bedzie u mnie Sajko to oceni czys podobna :lol:

Posted

Wind: No to cudnie! Czwartek/pietek nie mam zajec na uczelni... niektorzy to maja dobrze :D wiec mysle, ze jakos sie namowimy :D

Jak tam przyszla studenko? Kiedy zaczynasz? U mnie na uczelni otworzyli jakas szkole filmowa i fotografi, ktora prowadzi Linda i ktos tam jeszcze...

Posted

aga,

Zaczynam w przyszly piatek :-) A do Lindy to nie chcialam ... jakos tak slabo wypadal w rankingach szkol o fotografii. Chociaz musze przyznac, ze zajecia z Tyszka to chcialabym miec, ale nie koniecznie z L. Popiel ;) Ehhh ... trudno mi dogodzic :-)

Posted

Wind:

Tobie moze i trudno dogodzic, ale mi wystarczy jesli jakis fajny, mlody aktor przeparaduje przez moja szkole np. wtedy gdy bede miala przerwe w zajeciach z prawa bankowego :D

Odezwe sie w srode, to jakos sie dogadamy, kiedy bedzie Wam wygodniej :D Nie moge sie doczekac....

Posted

Pati,

Wyslalam do Ciebie rozne oblicza Cavanki. Mam nadzieje, ze doszly ;)

A tak na marginesie Pati, aga ... cos wczesnie Wam sie zaczal rok :-? Nie daja spokoju i juz we wrzesniu gonia na zajecia ;)

Posted

A tak na marginesie Pati, aga ... cos wczesnie Wam sie zaczal rok :-? Nie daja spokoju i juz we wrzesniu gonia na zajecia ;)

Oj wczesnie, wczesnie... :( I jeszcze do tego mowia, ze jestesmy nieuki i mamy sie zabrac do roboty, bo niedlugo sesja... :-?