Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Tiaaaa.. Ale pawia sprzatasz ty:evil_lol:[/QUOTE]

paw jest płochliwy, zawołaj "sio!" to sam odfrunie..... widziałam w zoo ;););) taki z ładnym wachlarzowym ogonem ;);)

Posted

Pokazujac Miloszowi watek rudzika od a do z trafilam na taki wpis;)
cytuje

[QUOTE] [COLOR=#000000]Funiu, tak jak już mówiłam w rozmowie telefonicznej...idę na to [/COLOR]:smile:
[COLOR=#000000]Wyrażam zgodę dla dobra Rudzika...mam nadzieję, że to pomoże temu przemiłemu psiakowi znaleźć dobry, troskliwy i kochający dom [/COLOR]:smile: [/QUOTE] napisala Marinka;)

Udalo sie?? Udalo!! Wisiasz mi kawe:eviltong:

Posted

A ja uważam że ktoś kto daje dom zwierzakowi to szczęściarz bo w zamian dostaje bezgraniczną miłość, oddanie i wierność, całe mnóstwo radosnych chwil oraz najlepszego przyjaciela na zawsze :-)

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Pokazujac Miloszowi watek rudzika od a do z trafilam na taki wpis;)
cytuje

napisala Marinka;)

Udalo sie?? Udalo!! Wisiasz mi kawe:eviltong:[/QUOTE]

I to nie jedną :) w dodatku z dobrym ciachem :)

Posted

[quote name='Marinka']I to nie jedną :) w dodatku z dobrym ciachem :)[/QUOTE]
O nie:) Zadnych ciastek wybacz ale dzisiaj jechalismy do Lublinca po nowego tymczasowicza- oczywiscie niedawno wrocilismy;) I po drodze hot dog a nawet dwa cheseburger ciastko z Goska i bulka plus obiad.. Brzuch mam taki jakbym tone wegla tam wrzucila a praca siedzaca 12 godz w aucie;) Dodam ze jechal z nami Majkel i Tobiasz. Nagralam krotki filmik pozniej wstawie. Laski ja umieralam ze smiechu:)
Majkel wsrod wielkopsow rozwalony na calym tylnym siedzeniu one- powciskane w szybe:D

Posted

[quote name='Marinka']I to nie jedną :) w dodatku z dobrym ciachem :)[/QUOTE]
O nie:) Zadnych ciastek wybacz ale dzisiaj jechalismy do Lublinca po nowego tymczasowicza- oczywiscie niedawno wrocilismy;) I po drodze hot dog a nawet dwa cheseburger ciastko z Goska i bulka plus obiad.. Brzuch mam taki jakbym tone wegla tam wrzucila a praca siedzaca 12 godz w aucie;) Dodam ze jechal z nami Majkel i Tobiasz. Nagralam krotki filmik pozniej wstawie. Laski ja umieralam ze smiechu:)
Majkel wsrod wielkopsow rozwalony na calym tylnym siedzeniu one- powciskane w szybe:D

Posted

[IMG]http://imageshack.us/a/img823/3659/dscn4604a.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img23/1758/dscn4603a.jpg[/IMG]

Tak majkel ma pelno zdjec ze widac mu sam leb.. Takie to ruchliwe;)
[IMG]http://imageshack.us/a/img832/8103/dscn4601p.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='funia']Fajna jest zwłaszcza jedna fotka --kotka uchwycona podczas czynności fizjologicznych :evil_lol:[/QUOTE]
tiaaaa. Mistrz drugiego planu:diabloti:

Aimez zakupiony ale z tego wszystkiego nawet paczuszki nie odpakowalam.
Na dodatek Milosz mnie zarazil i obydwoje jestesmy przeziebieni.
On moze brac wszystkie leki a Mnie jak zwykle homeopatia..
wku... sie idzie...

Posted

Powiedzcie Mi jak to jest ze choc jestesmy w Zamosciu a tam sa wielkie 4 pokoje psy zawsze siedza w jednym czyli tym co my a jak sie piora jak na zdjeciach powyzej to zawsze pod nogami:razz: a maja tyle miejsca to nie dupiszcza wklejaja do zabawy