Wiola&Miłosz Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Poprosilam o przeniesienie watku do juz w nowym domu:) Quote
Marinka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 (edited) [quote name='handzia']Oj, złośliwa jesteś...nieładnie tak komuś życzyć...Ja zawsze wychodzę z zalożenia, "kochajmy pieski, ale ludzi też..." Mam jeszcze jedną prośbę, możesz nie wysyłać do mnie na fb rozliczeń Miśkowych? Nie zobowiązywałam się i nie chciałabym ciągle otrzymywać tych rozliczeń :roll: Delikatnie powiedziawszy, wkurza mnie to...[/QUOTE] Ależ ja kocham Ludzi, ale idiotów nie - moja sprawa :) Złośliwa to Ty jesteś chyba ...i wybacz jeśli nie rozumiesz zasad działania wydarzeń na fb to po prostu w nich nie uczestnicz...to tyle w tej kwestii. Nie chce mi się tłumaczyć, że nie jestem wielbłądem :cool::no-no-no: Edited January 1, 2013 by Marinka Quote
handzia Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Myślę, że nawet idiotom nie powinno się życzyć źle, ale to oczywiście Twoja sprawa. Jeśli chodzi o fb, to faktycznie nie do końca znam zasady jego działania, z żadnego innego wydarzenia nic do mnie nie przychodzi na pw, więc nie wiedziałam, teraz już wiem, sorki ;) Quote
Marinka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-dcaT8P_PhSQ/UOId3Jx_68I/AAAAAAAAI4w/LZW-rGz2FOM/s800/Image2b.jpg[/IMG] Quote
Ladymonia0610 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Ciesze się ,że Rudzik znalazł dom stały:) Rudziku powodzenia malutki! Alta Dzięki! Quote
ranias Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Rudzik został Majkelem i ma domek- wierzę,że ten cały rok będzie fajny skoro tak pięknie się rozpoczął...:lol: Quote
Marinka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Wioluś, jak Wam minął pierwszy dzień nowego roku? U nas nadal były fajerwerki i niestety petardy :-( znalazłam 5 martwych gołebi :'( Quote
Wiola&Miłosz Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 A u nas spokoj:) Tocze wojne z paniczem.. Taka noworoczna. Chce wracac do Zamoscia. Troszke nam ciasno sie robi. Wczesniej bylo juz ciasno ale teraz jakos mi przeszkadza w pip ten burdel. A panicz oczywiscie ze nieeee..... Jedyne rozwiazanie jakie widze to adopcja.. Oczywiscie jego.. A majkelik szczesliwy:) Biega po calej chacie z moja skarpetka:diabloti: Quote
Iljova Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Alta kocham Cię ;-) to dopiero są fantastyczne wieści od początku roku :-) cudownie :-) Quote
Aimez_moi Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Alta....:):):) no co TY.....:):) Kurdupelek jest juz Twoj?....:):) Ciekawa jestem co najbardziej Cie w Nim ujelo? Zabojcze spojrzenie i taka niewinnosc psia prawda? A poza tym jest przeciez taki grzeczny..... Alta....:) jestescie cudowni. A tak na marginesie....studiowalam i mieszkalam kilka lat w Rzeszowie. Quote
Wiola&Miłosz Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ano na to wychodzi ze kurdupel jest nasz:) Tak naprawde on od poczatku byl nasz... Co nas ujelo? hm.. Te wylizywanie mordy co dzien rano:evil_lol: Bieganie ze skarpeciocha. Duzo tego jest. Najwazniejsze choc niekoniecznie dobre jest to ze jest bardzo do nas przywiazany az za bardzo:) Rzeszowa kochana prawie wcale nie znam. Milosz pochodzi z Rzeszowa:) Ja z Zamościa;) I chetnie juz wroce do domku:) Quote
mari23 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='AltaCaraya']A u nas spokoj:) Tocze wojne z paniczem.. Taka noworoczna. Chce wracac do Zamoscia. Troszke nam ciasno sie robi. Wczesniej bylo juz ciasno ale teraz jakos mi przeszkadza w pip ten burdel. A panicz oczywiscie ze nieeee..... Jedyne rozwiazanie jakie widze to adopcja.. Oczywiscie jego.. A majkelik szczesliwy:) Biega po calej chacie z moja skarpetka:diabloti:[/QUOTE] oferuję BDT, [U]ale tylko do dnia, kiedy tatusiem zostanie [/U]- potem wraca pełnić ojcowskie obowiązki ;);) jeszcze jest wpłata dla Majkelika: 30,- Ilo z dogomanii (02.01.) Quote
Marinka Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [quote name='mari23']oferuję BDT, [U]ale tylko do dnia, kiedy tatusiem zostanie [/U]- potem wraca pełnić ojcowskie obowiązki ;);) jeszcze jest wpłata dla Majkelika: 30,- Ilo z dogomanii (02.01.)[/QUOTE] Kurcze, widocznie Ilo wpłaciła, bo wieści do niej nie dotarły....zaraz ją odszukam i powiadomię. Poproszę o możliwość przeniesienia jej wpłaty na inną bidulkę. Np. Dropsika lub na spłatę długu Gandalfa... Jak myślicie? Quote
Wiola&Miłosz Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Mari- oddaje:) Bry bry u nas jak zwykle pobudka lizawkowa!!! Musze sie Goski podpytac jak go tego oduczyc... Quote
Marinka Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [quote name='AltaCaraya']Mari- oddaje:) Bry bry u nas jak zwykle pobudka lizawkowa!!! Musze sie Goski podpytac jak go tego oduczyc...[/QUOTE] Świetny pomysł...P. Gosia zapewne znajdzie sposób :) A ja muszę o nowym banerku pomyśleć :) Jakaś podpowiedź? Wzięłabym Ksenię, albo Argo...ale oni nie mają banerków...a ja zrobić takowego nie potrafię :(:oops: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Jaki banerek... Konkretnie co ma byc napisane:) pisz to sie zalatwi:diabloti: Quote
Marinka Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [quote name='AltaCaraya']Jaki banerek... Konkretnie co ma byc napisane:) pisz to sie zalatwi:diabloti:[/QUOTE] Argo od trzech lat w hoteliku Mądry, kochany duży psiak szuka DOMU Quote
Wiola&Miłosz Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Juz pisze gdzie trza;) Mysle ze cioteczka fochu zrobi:) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [video=youtube;g3GfPC9yzVI]http://www.youtube.com/watch?v=g3GfPC9yzVI&feature=youtu.be[/video] Quote
Marinka Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Śmiga, że hej :) Nawet nie widać, aby cokolwiek mu dokuczało :) Za to Tobiaszek w posąg się zamienił :) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Tobiaszek jest niestety obrazony od rana bo nie pozwolilam mu zjesc mojej jajecznicy. Ze stolu oczywiscie:mad: Quote
Marinka Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [quote name='AltaCaraya']Tobiaszek jest niestety obrazony od rana bo nie pozwolilam mu zjesc mojej jajecznicy. Ze stolu oczywiscie:mad:[/QUOTE] Ojej...nawet maluteńkiego kawałeczka...takiej odrobinki :( Biedny Tobiaszek ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 No no.. Bardzo biedny.. Dupiszcze jak szafa 3 dzwiowa i 5 kg nadwagi... Oj biedny Tobis. Tak pani go nie kocha:evil_lol: Quote
Marinka Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 ..ale chociaż jeden maluteńki kęs ;) ..idę zarażać...mam dziś dyżur...ech... Quote
Recommended Posts