Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='handzia']Oj, złośliwa jesteś...nieładnie tak komuś życzyć...Ja zawsze wychodzę z zalożenia, "kochajmy pieski, ale ludzi też..."
Mam jeszcze jedną prośbę, możesz nie wysyłać do mnie na fb rozliczeń Miśkowych? Nie zobowiązywałam się i nie chciałabym ciągle otrzymywać tych rozliczeń :roll: Delikatnie powiedziawszy, wkurza mnie to...[/QUOTE]

Ależ ja kocham Ludzi, ale idiotów nie - moja sprawa :)
Złośliwa to Ty jesteś chyba ...i wybacz jeśli nie rozumiesz zasad działania wydarzeń na fb to po prostu w nich nie uczestnicz...to tyle w tej kwestii. Nie chce mi się tłumaczyć, że nie jestem wielbłądem :cool::no-no-no:

Edited by Marinka
Posted

Myślę, że nawet idiotom nie powinno się życzyć źle, ale to oczywiście Twoja sprawa.
Jeśli chodzi o fb, to faktycznie nie do końca znam zasady jego działania, z żadnego innego wydarzenia nic do mnie nie przychodzi na pw, więc nie wiedziałam, teraz już wiem, sorki ;)

Posted

A u nas spokoj:) Tocze wojne z paniczem.. Taka noworoczna. Chce wracac do Zamoscia. Troszke nam ciasno sie robi. Wczesniej bylo juz ciasno ale teraz jakos mi przeszkadza w pip ten burdel. A panicz oczywiscie ze nieeee.....

Jedyne rozwiazanie jakie widze to adopcja.. Oczywiscie jego..

A majkelik szczesliwy:) Biega po calej chacie z moja skarpetka:diabloti:

Posted

Alta....:):):) no co TY.....:):) Kurdupelek jest juz Twoj?....:):)
Ciekawa jestem co najbardziej Cie w Nim ujelo? Zabojcze spojrzenie i taka niewinnosc psia prawda? A poza tym jest przeciez taki grzeczny.....
Alta....:) jestescie cudowni.
A tak na marginesie....studiowalam i mieszkalam kilka lat w Rzeszowie.

Posted

Ano na to wychodzi ze kurdupel jest nasz:) Tak naprawde on od poczatku byl nasz...
Co nas ujelo? hm.. Te wylizywanie mordy co dzien rano:evil_lol: Bieganie ze skarpeciocha. Duzo tego jest. Najwazniejsze choc niekoniecznie dobre jest to ze jest bardzo do nas przywiazany az za bardzo:)

Rzeszowa kochana prawie wcale nie znam. Milosz pochodzi z Rzeszowa:)
Ja z Zamościa;) I chetnie juz wroce do domku:)

Posted

[quote name='AltaCaraya']A u nas spokoj:) Tocze wojne z paniczem.. Taka noworoczna. Chce wracac do Zamoscia. Troszke nam ciasno sie robi. Wczesniej bylo juz ciasno ale teraz jakos mi przeszkadza w pip ten burdel. A panicz oczywiscie ze nieeee.....

Jedyne rozwiazanie jakie widze to adopcja.. Oczywiscie jego..

A majkelik szczesliwy:) Biega po calej chacie z moja skarpetka:diabloti:[/QUOTE]

oferuję BDT, [U]ale tylko do dnia, kiedy tatusiem zostanie [/U]- potem wraca pełnić ojcowskie obowiązki ;);)

jeszcze jest wpłata dla Majkelika:

30,- Ilo z dogomanii (02.01.)

Posted

[quote name='mari23']oferuję BDT, [U]ale tylko do dnia, kiedy tatusiem zostanie [/U]- potem wraca pełnić ojcowskie obowiązki ;);)

jeszcze jest wpłata dla Majkelika:

30,- Ilo z dogomanii (02.01.)[/QUOTE]

Kurcze, widocznie Ilo wpłaciła, bo wieści do niej nie dotarły....zaraz ją odszukam i powiadomię.
Poproszę o możliwość przeniesienia jej wpłaty na inną bidulkę. Np. Dropsika lub na spłatę długu Gandalfa... Jak myślicie?

Posted

[quote name='AltaCaraya']Mari- oddaje:) Bry bry u nas jak zwykle pobudka lizawkowa!!!
Musze sie Goski podpytac jak go tego oduczyc...[/QUOTE]

Świetny pomysł...P. Gosia zapewne znajdzie sposób :)

A ja muszę o nowym banerku pomyśleć :) Jakaś podpowiedź?
Wzięłabym Ksenię, albo Argo...ale oni nie mają banerków...a ja zrobić takowego nie potrafię :(:oops:

Posted

[quote name='AltaCaraya']Jaki banerek... Konkretnie co ma byc napisane:) pisz to sie zalatwi:diabloti:[/QUOTE]

Argo od trzech lat w hoteliku
Mądry, kochany duży psiak szuka DOMU

Posted

[quote name='AltaCaraya']Tobiaszek jest niestety obrazony od rana bo nie pozwolilam mu zjesc mojej jajecznicy. Ze stolu oczywiscie:mad:[/QUOTE]

Ojej...nawet maluteńkiego kawałeczka...takiej odrobinki :( Biedny Tobiaszek ;)