Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Gadalam z Majkelem mowil ze mi wybaczy bo dosc ma wielkopsow i ten ma spadac;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237629-Pomo%C5%BCmy-dojecha%C4%87-Gandalfowi-vel-Bashy-do-nowego-domu%21%21%21-Do-31-12-2012r-Zapraszam[/url] Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 wlasnie Majki posprzatal kocia kuwetke:razz: pomogl pani... Quote
funia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 No własnie ....ja nie wiem co im smakuje w tym[B] obrzydlistwie [/B]...bo moje też tylko czekaja aby złapac choc okruszka:mad: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Ale ja go jeszcze przylapalam na goracym uczynku:mad: kazalam mu wypluc i co znalazlam? ehh ze im ten zwirek nie zaszkodzi:evil_lol: Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='funia']No własnie ....ja nie wiem co im smakuje w tym[B] obrzydlistwie [/B]...bo moje też tylko czekaja aby złapac choc okruszka:mad:[/QUOTE] Funiu, nie wiesz po prostu co dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 No dobra...czas na pracę:flaming: Będę po 14:00 :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 czas na prace:D u mnie czas isc sie wygrzebac z wyra:evil_lol: Quote
mari23 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']wlasnie Majki posprzatal kocia kuwetke:razz: pomogl pani...[/QUOTE] [quote name='Marinka']Funiu, nie wiesz po prostu co dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] u mnie tylu pomagierów, że musiałam odizolować kocią kuwetę:razz: (bo kot jeden tylko o nie nadąża z produkcją smakołyków :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) [quote name='Marinka']No dobra...czas na pracę:flaming: Będę po 14:00 :)[/QUOTE] wszyscy szykują sie do świąt, a my.... w papierkach i cyferkach..... :placz::placz::placz: koniec roku :angryy: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Biedny kotek... PRODUCENT:evil_lol: Marysiu ja bym wolala siedziec nad cyferkami... Obecnie Mnie chyba grypsko rozklada... Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='mari23']u mnie tylu pomagierów, że musiałam odizolować kocią kuwetę:razz: (bo kot jeden tylko o nie nadąża z produkcją smakołyków :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) wszyscy szykują sie do świąt, a my.... w papierkach i cyferkach..... :placz::placz::placz: koniec roku :angryy:[/QUOTE] To tak jak u mnie :( Wcale nie lepiej...dopiero wczoraj zabrałam się leciutko za przygotowania...ale okien przy -9 nie myję...mowy nie ma :) [quote name='AltaCaraya']Biedny kotek... PRODUCENT:evil_lol: Marysiu ja bym wolala siedziec nad cyferkami... Obecnie Mnie chyba grypsko rozklada...[/QUOTE] Wioluś...wymocz nóżki w gorącej wodzie z solą i do łózia :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Ale ja leze;) ogrzewana naturalnym futrem- co prawda futro troche capi starym oscypkiem ale daje rade:evil_lol: Majkel co wynurze gire juz leci i wylizuje:loveu: Quote
mari23 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']Ale ja leze;) ogrzewana naturalnym futrem- co prawda futro troche capi starym oscypkiem ale daje rade:evil_lol: Majkel co wynurze gire juz leci i wylizuje:loveu:[/QUOTE] no i moczyć nie trzeba - taki Majkel przydatny! Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='mari23']no i moczyć nie trzeba - taki Majkel przydatny![/QUOTE] Co fakt to fakt;):evil_lol: Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Ale czy Majkelik ma gorącą ślinkę z solą? :cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Z sola niekoniecznie ale przed chwila dawalam mu tabletke w pasztecie omalo co mi reki nie urwalo:diabloti: taki glodny pies jest... Pani go nie karmi Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']Z sola niekoniecznie ale przed chwila dawalam mu tabletke w pasztecie omalo co mi reki nie urwalo:diabloti: taki glodny pies jest... Pani go nie karmi[/QUOTE] I tak waga pokazuje, ze mocno się przybrało...musi troszkę przystopować i oszczędzić Ci rękę chociaż :D Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Wiesz co? jemu kilogramy chyba nie przeszkadzaja;) Wychodzi z zalozenia ze duze jest piekne;) Ano dlatego koniec z duza iloscia smaczkow, dodatkowego dojadania kotlecika po panci i koniec z kocimi kupami:evil_lol: Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']Wiesz co? jemu kilogramy chyba nie przeszkadzaja;) Wychodzi z zalozenia ze duze jest piekne;) Ano dlatego koniec z duza iloscia smaczkow, dodatkowego dojadania kotlecika po panci i koniec z kocimi kupami:evil_lol:[/QUOTE] Z tym ostatnim najtrudniej będzie się mu rozstać...choć nie ogarniam dlaczego...:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Marinka']Z tym ostatnim najtrudniej będzie się mu rozstać...choć nie ogarniam dlaczego...:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Moze powinnas sprobowac zrozumiec:roll::evil_lol: pozyczyc ci kota? mam dwa - chetnie sie podziele:) Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']Moze powinnas sprobowac zrozumiec:roll::evil_lol: pozyczyc ci kota? mam dwa - chetnie sie podziele:)[/QUOTE] Boziu...nie...domu bym nie poznała...bo Saba z kotem rozniosła by wszystko... a moze tylko tak mi się wydaje??? Quote
mari23 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Marinka']Boziu...nie...domu bym nie poznała...bo Saba z kotem rozniosła by wszystko... a moze tylko tak mi się wydaje???[/QUOTE] no własnie - daj Sabie szanse pokazać, jaka jest słodka i łagodna ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Nie wiadomo. Tobi koty na dworze goni ale swoje lubi. Tak jak i Majkel. Na poczatku Gabryske gonil. Teraz ma to gdzies i trwa milosc.. Mozesz sprawdzic:evil_lol: Quote
Marinka Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [CENTER][FONT=comic sans ms][I][B]Kochani zakończyła się już XI edycja bazarku dla 5 ogonków.[/B][/I][/FONT] [/CENTER] [CENTER][FONT=comic sans ms][I][B]Uzbierałyśmy [SIZE=4]317,25 [/SIZE]złotych i już tradycyjnie[/B][/I][/FONT] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/107064-ranias"][COLOR=indigo][FONT=&]ranias[/FONT][/COLOR][/URL] [FONT=comic sans ms][I][B]dla równego rachunku uzupełnia tę kwotę o 32,75 złotych co daje sumę[/B][/I][/FONT] [COLOR=#ff0000][SIZE=4][FONT=comic sans ms][I][B]350 złotych.[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] [/CENTER] [COLOR=#ff0000][B]Tak więc[/B][/COLOR]: [COLOR=#ff0000][B]*[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/209231-Pies-ktory-dosta%C5%82-od-%C5%BCycia-kopa-u%C5%9Bmiecha-si%C4%99.Potrzebne-deklaracje%21"]Rudzik [/URL]wzbogacił się o 70 złotych :) [/B][/COLOR] [COLOR=#000080][B][SIZE=3][FONT=comic sans ms]Mari23, bardzo prosimy o potwierdzenie jak pieniążki dotrą na konto tutaj i na wątku [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235997-POTWIERDZENIA!-XI-edycja-dla-5-ogonk%C3%B3w-Dla-Pa%C5%84-Pan%C3%B3w-Dzieci!-NAGRODA!ROZLICZAMY!/page18"]bazarku[/URL][/FONT][/SIZE] [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts