Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jego sie nie da zaglaskac.. Kobieto wczoraj caly dzien siedzac w domu non stop je glaskalam.
I on nie mial w ogole dosc. Juz Tobi sam sobie poszedl bo dla niego to za duza dawka
milosci. Ale on w zyciu:) Dzsiaj po 16 jedziemy do Krakowa. Czeka nas podroz po gandalfa.
Musimy sie poznac zanim ktokolwiek wkroczy do naszego domu. Majkel od rana skacze on chyba kuma ze gdzies jedziemy bo ja tak powoli wsio pakuje. I powiem wam ze sie cieszy;)

Polubil jazde uatem. Nie ma z tym najmniejszych problemow. Ostatnio zabralismy go do zoologicznego kupic mu zabawke. Sam wsiadl wysiadl tylko w centrum handlowym naj zrabali ze tylko z psem przewodnikiem:) To skleilismy glupa ze tobi nim jest:D
Z niego taki przewodnik jak z koziej dupy dymbalki:D
Ale te 100 m do zoologicznego doszlismy. Wybral sobie piszczacego kurczaka.
Jaki byl los kurczaka? hm.. Delikatnie mowiac zostal podzielony na drobniejsze czesci
a piszczalke przechwycil Tobi.. Ide stad:) musze ogarnac chacisko:) Bede bardzo poznym wieczorem majkel zreszta tez;)

Posted

Wow...Majkel też rusza w podróż...tym razem do Krakowa :)
A kociambry z Wami jadą?

Ciasno bedzie w drodze powrotnej [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_razz.gif[/IMG]

Posted

Tak jak do tej pory;) W zamian za dwa kotki przyjme 4 psy;) I wiem co mowie jestem swiadoma;) Nie beda spaly w garnkach przynajmniej nie beda demolowac firanek.
Nie jestem zwolennikiem szczelania w dupe zwierzakom ale na koty zrobilam sobie lage z gazety:evil_lol: i co szpaci na firance ciach gazeta w dupe. Co kwiatka gryzie ciach gazeta. No dobrej rady nie mam na takie akcje. Gdyby nie gazeta to w koncu puscily by mi nerwy i udusilabym gady:loveu:

Posted

[quote name='AltaCaraya']Tak jak do tej pory;) W zamian za dwa kotki przyjme 4 psy;) I wiem co mowie jestem swiadoma;) Nie beda spaly w garnkach przynajmniej nie beda demolowac firanek.
Nie jestem zwolennikiem szczelania w dupe zwierzakom ale na koty zrobilam sobie lage z gazety:evil_lol: i co szpaci na firance ciach gazeta w dupe. Co kwiatka gryzie ciach gazeta. No dobrej rady nie mam na takie akcje. Gdyby nie gazeta to w koncu puscily by mi nerwy i udusilabym gady:loveu:[/QUOTE]

[SIZE=3]toż to najprawdziwsze znęcanie się!!!![/SIZE]:mad:
[SIZE=1]nad firankami[/SIZE] ;) :evil_lol:

Posted

Kurdupel sie wlasnie wykapal:mad: Gandalf i Tobi tez. Bo jak panni mowila nie tarzac sie w kupach to nie sluchaly. Zdjecia po kapielowe wstawie jutro;)

I to cala trojca w jednej kupie...
Ale majkel jest zly na mnie:evil_lol:

Posted

[quote name='AltaCaraya']Kurdupel sie wlasnie wykapal:mad: Gandalf i Tobi tez. Bo jak panni mowila nie tarzac sie w kupach to nie sluchaly. Zdjecia po kapielowe wstawie jutro;)

I to cala trojca w jednej kupie...
Ale majkel jest zly na mnie:evil_lol:[/QUOTE]

No coś Ty, zły?
Powinien Cię po rękach całować :)
Cała trójca, no nieźle...w jednej kupie...boziu...