Marinka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Marysiu, podaj proszę wpłaty, bo mam pytanie na fb od Pauliny H. czy pieniążki wpłynęły na konto? Bardzo proszę napisz jak znajdziesz chwilkę :-) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 A ja w jeszcze jednej kwesti. Powoli mozemy zaczac chyba oglaszac majkelika:) Rozmawialam z psani Gosia mowi ze juz czas:) W sensie ze nie wczesniej niz za mc znajdzie dom tyle o ile:0 Ja od siebie tez wystawie mu ogloszenia dodatkowo pogadam z ciotkami ze zlotego psa- pomoga:) Quote
Marinka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Wiolu, czyli już mogę startować z ogłoszeniami ? :-) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 wychodzi na to ze smialo:) mozesz owszem. zawierzam glkosowi pani gosi a jak nie wierzysz Mnie pogadaj z nia:) Quote
funia Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 On chyba miał cały czas ogłoszenia ..Tak Marinko? Quote
Wiola&Miłosz Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 hello;) Majki jasno i wyraznie o 5.30 zasygnalizowal ze chce mu sie kupsko. A od 3 godzin szaleja koty. Ide sie polozyc bo zwariuje.. Quote
Aimez_moi Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Madry pieseczek.....:) Pomimo, ze bezjajeczny..... Quote
Wiola&Miłosz Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 nie no ogolnie jest madry i kuma wszystko w locie:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 czesc czolem. Nie wiem co sie z majkelem dzisie ale ma wilczy apetyt. Drze morde w nieboglosy jak tylko wstaje do kuchni. Ja nie powinnam mu tyle kulek dawac bo bedzie gruby. Nie wiem co mam robic Quote
funia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Wyrównuje braki jajec ...jedzeniem:eviltong: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Nie wiem dzisiaj idziemy do weta:) Niech nam powie co i jak:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Generalnie nie wiem w przyszlym tyg wracamy na chate:) Quote
mari23 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='AltaCaraya']czesc czolem. Nie wiem co sie z majkelem dzisie ale ma wilczy apetyt. Drze morde w nieboglosy jak tylko wstaje do kuchni. Ja nie powinnam mu tyle kulek dawac bo bedzie gruby. Nie wiem co mam robic[/QUOTE] mój Puszek z 10,8 ( to już była nadwaga) przytył po kastracji, waży 13,8 :( właśnie mu karmę "light" kupiłam.... chyba sama mam ją jeść, bo Puszek odmawia wspólpracy... mam nadzieję, że Majkel aż tak nie "uzupełni braku" ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 No wlasnie delatego chce to skonsultowac z wetem bo nie chce by Majkel byl grubasem:) Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Grube jest fajne.....:):) Ja do tej pory nie moge odchudzic mojego labusia....... Quote
Marinka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='Aimez_moi']Grube jest fajne.....:):) Ja do tej pory nie moge odchudzic mojego labusia.......[/QUOTE] Aimez, ale labuś jest Twój... a Majkel póki co ma tylko wspaniały, ale jednak dom tymczasowy... Quote
Wiola&Miłosz Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Nie no ja to pisze ze wzgledu na jego zdrowie;) nie posture;) Quote
Marinka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='AltaCaraya']Nie no ja to pisze ze wzgledu na jego zdrowie;) nie posture;)[/QUOTE] Ale jego postura też jest ważna...zdrowie wiadomo...przecież nie będzie ocierał brzuchem o podłoże drepcząc na krótkich łapkach...w dodatku jedna z nich jest uszkodzona... Quote
Wiola&Miłosz Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 wiem bedziemy nad tym tez czuwac. Zobaczymy co dzisiaj powie wet;) Quote
evel Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='AltaCaraya']czesc czolem. Nie wiem co sie z majkelem dzisie ale ma wilczy apetyt. Drze morde w nieboglosy jak tylko wstaje do kuchni. Ja nie powinnam mu tyle kulek dawac bo bedzie gruby. Nie wiem co mam robic[/QUOTE] Wyliczyć, ile karmy potrzebuje do swojej wagi i bardzo tego pilnować. Po kastracji zwalnia metabolizm, więc zmniejsza się też zapotrzebowanie energetyczne i łatwo psa utuczyć. A niestety nie jest to zdrowe, siadają stawy, serce, inne narządy... Po mojej kastratce od razu widać, czy dostała więcej jeść parę dni pod rząd, czy biegała mniej niż zwykle - szybciutko to się odbija na wadze. Quote
Wiola&Miłosz Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Nie no mysle ze Majkel ma tyle ruchu ze nie bedzie problemu:) A kulek dostaje tyle ile musi. Tylko ze musze sie nauczyc ignorowac jego proby wymuszenia zarcia:) Quote
Recommended Posts