Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AltaCaraya']Po co mam myslec:) Czasem trzeba sie odmozdzyc do stopnia hard by pozniej cos
porzadnie pyklo w toku myslenia:)[/QUOTE]

No, ale przecież nie wymyślisz numeru konta :eviltong::evil_lol: ktoś juz za Ciebie to zrobił :evil_lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marinka']No, ale przecież nie wymyślisz numeru konta :eviltong::evil_lol: ktoś juz za Ciebie to zrobił :evil_lol:[/QUOTE]

No fakt wymyslic sie nie da:) Nie no ja nawet nie wiem jaki ja numer konta mam:)
Jednym slowem probujesz mnie zmusic bym podniosla swoje 4 litery i poszukala.
I powiem ci ze w tym danym momencie nie chce mi sie:eviltong:
Jeszcze chwilke musisz zaczekac:)

Posted

[quote name='AltaCaraya']No fakt wymyslic sie nie da:) Nie no ja nawet nie wiem jaki ja numer konta mam:)
Jednym slowem probujesz mnie zmusic bym podniosla swoje 4 litery i poszukala.
I powiem ci ze w tym danym momencie nie chce mi sie:eviltong:
Jeszcze chwilke musisz zaczekac:)[/QUOTE]

No co za uparta kobita :no-no-no::hmmmm:... a Pani Gosia mnie uprzedzała...No to jak pójdziesz zrobić siusiu, czy zrobić sobie herbatki zahacz o konto :eviltong:...prędzej czy później będziesz musiała się ruszyć :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='AltaCaraya']Jagerra:) No troszke tego bedzie.. Marinka pilnie bardzo zadzwon do pani Gosi!!!! nie moge sie do ciebie dodryndac[/QUOTE]

Patrz...a ja się do Ciebie dodzwoniłam :evil_lol::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='AltaCaraya']Ale az zamilklam:) oj dzisiaj sie duzo dzialo najwazniejsze ze sprawa sie wyjasnila
i jest ok:) Majkel zjadl dzisiaj kulki jak go przeglodzilam chwile. Ale co chwile
patrzy i zaglada co ja mam:)[/QUOTE]

Pewnie uznał, że kulki to nie jedzenie... i domaga się jedzenia...hahaha :)
Moja Saba ma tak samo, kulki to tylko przekąska, albo dopełniacz...jeśli miska taka jakaś pustawa się zdaje :)

Posted

[quote name='AltaCaraya']zniknela mi kanapka tylko poszlam tztowi otworzyc dzwi:nonono2:[/QUOTE]

To faktycznie bardzo tajemnicza sprawa:hmmmm: a kto się najbardziej oblizywał jak weszłaś? :siara::siara:

Posted

[quote name='AltaCaraya']powinnas zapytac kto szybciej wial;) podejrzewam ze to byl zbiorowy zamach na moja kanaske:) zostala mi salata na pocieszenie:icon_roc:[/QUOTE]

no w sumie...zawsze coś ... a swoją drogą jaka zgrana z nich paczka :D

Posted

[quote name='AltaCaraya']To akurat fakt tylko blagam zmuscie mnie bym obfocila szakire ta znajde bo ja dostane wscieku. Lataja po calej chacie gryza psy i ogolnie robia taka rozpierduche ze w gwiezdnych wojnach takiej nie bylo:shake:[/QUOTE]

No chyba musiałabym do Ciebie pojechać , a i to nie gwarantuje sukcesu, bo znów się zagadamy a sedno spraw pozostanie na uboczu :)
Rób te zdjęcia i jak mówi dzwonek pobudka w fonie Ani : "wstawaj k...a, podnieś tą leniwą d..ę ..."

Działa?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cioteczki, przepraszam za totalna glupote, ale moze w wolnej chwili wezmiecie udzial w zabawie, dla odprezenia.
Na tym watku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/103982-plus-minus-ZABAWA?p=19983976#post19983976[/url] toczy sie nic nie znaczca
rywalizacja miedzy rasami. Debilne, ale wciaga. Codziennie mozna oddac jeden glos, albo komus dodac, albo odjac. Zostaly rotki z onkami i moje ulubione onki sa w defensywie.

Posted

Kamila- moze masz ochote sie zajac troszke moim pazarkiem miedzy innymi na majkelika?
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235592-Przed%C5%82u%C5%BCanie-paznokci-metoda-%C5%BCelow%C4%85-manicure-Rzesz%C3%B3w-i-Okolice-do-13-12-2012r[/url]!!!!!