Marinka Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='AltaCaraya']Po co mam myslec:) Czasem trzeba sie odmozdzyc do stopnia hard by pozniej cos porzadnie pyklo w toku myslenia:)[/QUOTE] No, ale przecież nie wymyślisz numeru konta :eviltong::evil_lol: ktoś juz za Ciebie to zrobił :evil_lol: Quote
agnieszkal2 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='AltaCaraya']zajrze;) A jak ci sie nasz chlopak majkelik podoba?:)[/QUOTE] Bardzo!!!:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='agnieszkal2']Bardzo!!!:)[/QUOTE] No jakbys napisala ze niebardzo to bym musiala sie smiertelnie obrazic:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Marinka']No, ale przecież nie wymyślisz numeru konta :eviltong::evil_lol: ktoś juz za Ciebie to zrobił :evil_lol:[/QUOTE] No fakt wymyslic sie nie da:) Nie no ja nawet nie wiem jaki ja numer konta mam:) Jednym slowem probujesz mnie zmusic bym podniosla swoje 4 litery i poszukala. I powiem ci ze w tym danym momencie nie chce mi sie:eviltong: Jeszcze chwilke musisz zaczekac:) Quote
Marinka Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='AltaCaraya']No fakt wymyslic sie nie da:) Nie no ja nawet nie wiem jaki ja numer konta mam:) Jednym slowem probujesz mnie zmusic bym podniosla swoje 4 litery i poszukala. I powiem ci ze w tym danym momencie nie chce mi sie:eviltong: Jeszcze chwilke musisz zaczekac:)[/QUOTE] No co za uparta kobita :no-no-no::hmmmm:... a Pani Gosia mnie uprzedzała...No to jak pójdziesz zrobić siusiu, czy zrobić sobie herbatki zahacz o konto :eviltong:...prędzej czy później będziesz musiała się ruszyć :eviltong::evil_lol: Quote
Marinka Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Ale ze mnie gapulec :)...witamy Agnieszkę u psiaka o wielu imionach Rudzika... Majkela ... Quote
Wiola&Miłosz Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Jagerra:) No troszke tego bedzie.. Marinka pilnie bardzo zadzwon do pani Gosi!!!! nie moge sie do ciebie dodryndac Quote
ranias Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 mnie najbardziej podoba sie Majki...:lol: Quote
Marinka Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='AltaCaraya']Jagerra:) No troszke tego bedzie.. Marinka pilnie bardzo zadzwon do pani Gosi!!!! nie moge sie do ciebie dodryndac[/QUOTE] Patrz...a ja się do Ciebie dodzwoniłam :evil_lol::roflt::roflt::roflt: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 No wlasnie tak sie przez chwile zastanawialam co ty do mnie gadasz:evil_lol: Quote
Marinka Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='AltaCaraya']No wlasnie tak sie przez chwile zastanawialam co ty do mnie gadasz:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::roflt::roflt::roflt: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Ale az zamilklam:) oj dzisiaj sie duzo dzialo najwazniejsze ze sprawa sie wyjasnila i jest ok:) Majkel zjadl dzisiaj kulki jak go przeglodzilam chwile. Ale co chwile patrzy i zaglada co ja mam:) Quote
Marinka Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='AltaCaraya']Ale az zamilklam:) oj dzisiaj sie duzo dzialo najwazniejsze ze sprawa sie wyjasnila i jest ok:) Majkel zjadl dzisiaj kulki jak go przeglodzilam chwile. Ale co chwile patrzy i zaglada co ja mam:)[/QUOTE] Pewnie uznał, że kulki to nie jedzenie... i domaga się jedzenia...hahaha :) Moja Saba ma tak samo, kulki to tylko przekąska, albo dopełniacz...jeśli miska taka jakaś pustawa się zdaje :) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 zniknela mi kanapka tylko poszlam tztowi otworzyc dzwi:nonono2: Quote
Marinka Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='AltaCaraya']zniknela mi kanapka tylko poszlam tztowi otworzyc dzwi:nonono2:[/QUOTE] To faktycznie bardzo tajemnicza sprawa:hmmmm: a kto się najbardziej oblizywał jak weszłaś? :siara::siara: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 powinnas zapytac kto szybciej wial;) podejrzewam ze to byl zbiorowy zamach na moja kanaske:) zostala mi salata na pocieszenie:icon_roc: Quote
Marinka Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='AltaCaraya']powinnas zapytac kto szybciej wial;) podejrzewam ze to byl zbiorowy zamach na moja kanaske:) zostala mi salata na pocieszenie:icon_roc:[/QUOTE] no w sumie...zawsze coś ... a swoją drogą jaka zgrana z nich paczka :D Quote
Wiola&Miłosz Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 To akurat fakt tylko blagam zmuscie mnie bym obfocila szakire ta znajde bo ja dostane wscieku. Lataja po calej chacie gryza psy i ogolnie robia taka rozpierduche ze w gwiezdnych wojnach takiej nie bylo:shake: Quote
Marinka Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='AltaCaraya']To akurat fakt tylko blagam zmuscie mnie bym obfocila szakire ta znajde bo ja dostane wscieku. Lataja po calej chacie gryza psy i ogolnie robia taka rozpierduche ze w gwiezdnych wojnach takiej nie bylo:shake:[/QUOTE] No chyba musiałabym do Ciebie pojechać , a i to nie gwarantuje sukcesu, bo znów się zagadamy a sedno spraw pozostanie na uboczu :) Rób te zdjęcia i jak mówi dzwonek pobudka w fonie Ani : "wstawaj k...a, podnieś tą leniwą d..ę ..." Działa?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 nie podniose bo hoduje celulit:eviltong: oj no jutro juz bankowo cos zrobie no... Quote
Kamila Proc Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Cioteczki, przepraszam za totalna glupote, ale moze w wolnej chwili wezmiecie udzial w zabawie, dla odprezenia. Na tym watku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/103982-plus-minus-ZABAWA?p=19983976#post19983976[/url] toczy sie nic nie znaczca rywalizacja miedzy rasami. Debilne, ale wciaga. Codziennie mozna oddac jeden glos, albo komus dodac, albo odjac. Zostaly rotki z onkami i moje ulubione onki sa w defensywie. Quote
Wiola&Miłosz Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Kamila- moze masz ochote sie zajac troszke moim pazarkiem miedzy innymi na majkelika? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235592-Przed%C5%82u%C5%BCanie-paznokci-metoda-%C5%BCelow%C4%85-manicure-Rzesz%C3%B3w-i-Okolice-do-13-12-2012r[/url]!!!!! Quote
Recommended Posts