Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinka']Uśmiałam się, że hej :roflt::roflt::roflt::ices_bla:mam nadzieję, że Twój mąż tego nie przeczyta , bo inaczej :scared::help1: ...co złego to nie ja :siara::siara::siara:[/QUOTE]

kiedyś na swoim wątku Nutusia napisała, że wykastrowała swojego Lesia ( pies to jest, tymczas u Nutusi),
a ja na to, że mój Lesio nie kastrowany :evil_lol:( mąż ma tak na imię)

ostrej obronie PACZKA zawdzięcza mój Lesio, że nie podzielił losu tamtego Lesia ;) ;)

[quote name='AltaCaraya']No wlasnie on do teraz rozpacza nad jajkami Majkela. Chodzi i mowi
" a jak on ma sie czuc" "ty tego nigdy nie zrozumiesz"
"A jakby tobie cos wycieli" Brak slow:)

Marti co do Kici- Kicia sie niczego ale to kompletnie niczego nie boi.
Tu jest wlasnie ten problem. Dlatego psiaki takie wciry dostaja:)

A kotek ma ksywe NINJA- pojawia sie i znika nie wiadomo skad, jak, gdzie[/QUOTE]

kiciunia naprawdę świetna!!!!!

a panowie chyba nie bez powodu używają czasem określenia "klejnoty".... dla nich bezcenne :evil_lol:
dobrze, że psy nie maja poczucia męskości i takich problemów, a wręcz przeciwnie - są zdrowsze i szczęśliwsze po kastracji :)tak mi to wet ( facet!) wytłumaczył

hmmmmmm..... ciekawe, jakby to na mężczyznach sprawdzić.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jestem za;) Gdzies czytalam artykul ze mezczyzni lysieja przez nadmiar testosteronu.
I wlasnie tam byl fragment ze kastrowani nie:) Jak ostatnio to powiedzialam swojemu
to sie popatrzyl i zapytal a czy ja k**** lysieje?:D

Posted

[quote name='AltaCaraya']ja jestem za;) Gdzies czytalam artykul ze mezczyzni lysieja przez nadmiar testosteronu.
I wlasnie tam byl fragment ze kastrowani nie:) Jak ostatnio to powiedzialam swojemu
to sie popatrzyl i zapytal a czy ja k**** lysieje?:D[/QUOTE]

woooooooooow !!!!!!
mam argument! mój Lesio.... łysieje!!!!!:evil_lol:

Posted

Majkel byl naprawde dzisiaj glodny w koncu tak dlugo nie jadl.
Dzisiaj dostal taka porcje jak dla tobiego. Wybaczcie ale nie moglam
mu odmowic. Ten jeden jedyny raz kurcze widzialam glod w oczach.
Jutro juz dostanie normalna porcje.
Ogolnie czuje sie dobrze. biega lata bawi sie ma apetyt.
Wet mi mowil ze moglo byc gorzej czasem psy po kastracji maja problem
z siusianiem i trzeba im podawac leki moczopedne by wywolac siusiu
badz co gorsza cewnikowac. Ale nic sie nie dzieje takiego:)

Napisze cos z wieczora bo teraz idziemy na spacer

Posted

[quote name='AltaCaraya']Majkel byl naprawde dzisiaj glodny w koncu tak dlugo nie jadl.
Dzisiaj dostal taka porcje jak dla tobiego. Wybaczcie ale nie moglam
mu odmowic. Ten jeden jedyny raz kurcze widzialam glod w oczach.
Jutro juz dostanie normalna porcje.
Ogolnie czuje sie dobrze. biega lata bawi sie ma apetyt.
Wet mi mowil ze moglo byc gorzej czasem psy po kastracji maja problem
z siusianiem i trzeba im podawac leki moczopedne by wywolac siusiu
badz co gorsza cewnikowac. Ale nic sie nie dzieje takiego:)

Napisze cos z wieczora bo teraz idziemy na spacer[/QUOTE]

To dobrze, że Majkel po kastracji normalnie funkcjonuje :)
Ja też biegnę na spacer, bo Saba coraz głośniej się domaga :)

Posted

[CENTER][CENTER][COLOR=#800000][SIZE=3][FONT=comic sans ms][B]Zakończyła się X edycja bazarku dla 5 ogonków[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

[B]Na konto ranias wpłynęło 369,40 złotych :smile:....ponieważ ranias tradycyjnie uznała, że kwota ta trudno się dzieli na 5 dokłada od siebie 5,60 zł co daje kwotę 375 złotych :smile:[/B]
[COLOR=#ff0000][B]
Tak więc każdy z pięciu ogonków wzbogacił swe konto o 75 złotych :smile:

*[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/209231-Pies-ktory-dosta%C5%82-od-%C5%BCycia-kopa-u%C5%9Bmiecha-si%C4%99.Potrzebne-deklaracje%21"]Rudzik [/URL]wzbogacił się o 75 złotych
*[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/185530-Tiara-problemy-zdrowotne-nerki-jelita-w-kiepskim-stanie.Mo%C5%BCe-jeste%C5%9B-w-stanie-pom%C3%B3c"]Tiara[/URL] wzbogaciła się o 75 złotych
*[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/141170-Ksenia-rozpaczliwie-potrzebuje-domu-prosimy-o-pomoc-%21%21%21%21%21%21"]Ksenia [/URL][/B][/COLOR][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/141170-Ksenia-rozpaczliwie-potrzebuje-domu-prosimy-o-pomoc-%21%21%21%21%21%21"][COLOR=#ff0000]wzbogaciła się o 75 złotych[/COLOR][/URL][/B][COLOR=#ff0000][B]
*[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173646-Marcel-staruszek-z-Szyd%C5%82owca-niebawem-straci-DT-u-Funi-%28"]Marcel [/URL]wzbogacił się o 75 złotych
*[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173642-Argo-z-Szyd%C5%82owca-straci-DT-ze-wzgl%C4%99du-na-brak-deklaracji-%28"]Argo [/URL]wzbogacił się o 75 złotych

[/B][/COLOR][COLOR=#000080][B][SIZE=3][FONT=comic sans ms]Mari23, bardzo prosimy o potwierdzenie jak pieniążki dotrą na konto tutaj i na[/FONT][/SIZE][/B][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233686-POTWIERDZENIA%21-X-edycja-dla-5-ogonk%C3%B3w%21Dla-PA%C5%83-PAN%C3%93W-DZIECI%21Z-nagrod%C4%85%21ROZLICZAMY%21%21/page20"][SIZE=3][B]BAZARKU[/B][/SIZE][/URL]
[/CENTER]
[/CENTER]

Posted

[quote name='AltaCaraya']ja jestem za;) Gdzies czytalam artykul ze mezczyzni lysieja przez nadmiar testosteronu.
to sie popatrzyl i zapytal a czy ja k**** lysieje?:D[/QUOTE]

[quote name='mari23']woooooooooow !!!!!!
mam argument! mój Lesio.... łysieje!!!!!:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='AltaCaraya']:cool3: smialo mozesz go wykorzystac;) ciekawe co odpowie;)[/QUOTE]

przed chwilką z uśmiechem odpowiedział:
"no to trzeba kastrować"

chyba jakiś bazarek muszę zrobić na tą kastrację, bo do sterylkowej skarpety się nie kwalifikuje:evil_lol:

Posted

[quote name='mari23']przed chwilką z uśmiechem odpowiedział:
"no to trzeba kastrować"

chyba jakiś bazarek muszę zrobić na tą kastrację, bo do sterylkowej skarpety się nie kwalifikuje:evil_lol:[/QUOTE]

Marysiu, a może NFZ wykonuje takie zabiegi w ramach ubezpieczenia :)

Posted

[quote name='Marinka']Marysiu, a może NFZ wykonuje takie zabiegi w ramach ubezpieczenia :)[/QUOTE]

oni refundują tylko zabiegi w sytuacji zagrożenia zycia..... tu idzie o zagrożenie fryzury, więc też się nie kwalifikuje:lookarou::niewiem:

Posted

[quote name='mari23']oni refundują tylko zabiegi w sytuacji zagrożenia zycia..... tu idzie o zagrożenie fryzury, więc też się nie kwalifikuje:lookarou::niewiem:[/QUOTE]

No, ale brak włosów moze powodować różne schorzenia...np. ostre zapalenie zatok...zwłaszcza zimą :)
A trzeba leczyć takze przyczynę...nie tylko skutek :)
Posiadanie jader powoduje łysienie, łysienie powoduje zapalenie zatok...:)

Posted

[quote name='Marinka']No, ale brak włosów moze powodować różne schorzenia...np. ostre zapalenie zatok...zwłaszcza zimą :)
A trzeba leczyć takze przyczynę...nie tylko skutek :)
Posiadanie jader powoduje łysienie, łysienie powoduje zapalenie zatok...:)[/QUOTE]

mimo wszystko na zapalenie zatok się nie umiera..... poza tym prześwit ma "na szczycie", nie nad zatokami ;)
NFZ to instytucja nie znająca litości....

Posted

Syn pyta ojca:
- Tato, co to jest POLITYKA?
Ojciec odpowiada:
- Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALISTĄ, Twoja mama rządzi tymi pieniędzmi, więc jest RZĄDEM, dziadek uważa, żeby wszystko było na swoim miejscu, więc jest ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM, nasza pokojówka jest KLASĄ ROBOTNICZĄ, a wszytscy mamy jeden cel, aby się Tobie lepiej wiodło! Ty jesteś LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ!!! Zrozumiałeś synku???
Chłopiec zastanawia się i mówi, że musi się z tym wszystkim jeszcze przespać.
W nocy budzi chłopca płacz młodszego brata, który narobił w pieluchy i drze się wniebogłosy. A że chłopiec nie wiedział co ma zrobić, poszedł do pokoju rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spała tak mocno, że nie mógł jej dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał się z nią ojciec, a dziadek podglądał ich przez okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, że nie zauważyli, że chłopiec jest w pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie spać i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go:
- Synku, możesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA??
- TAK!!! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASĘ ROBOTNICZĄ, ZWIĄZKI ZAWODOWE się temu przyglądają, podczas gdy RZĄD śpi, LUD jest całkowicie ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ leży w gównie!!! TO JEST POLITYKA!!!

Posted

Mama miała dwóch synów: optymistę i pesymistę. Chciała im wyrównać trochę szanse w życiu i postanowiła, ze na gwiazdkę da im nieco odmienne prezenty - optymiście coś dołującego, a pesymiście coś wystrzałowego.
Jak pomyślała tak zrobiła.
Pesymiście kupiła kolejkę elektryczną z rozjazdami, tunelami, semaforami...słowem odlot.
Dla optymisty miała coś gorszego - zapakowała do pudełka końskie gówno.
Przyszła gwiazdka, chłopcy dostali prezenty, obejrzeli je i mama pyta pesymisty, co też mu Mikołaj przyniósł.
A ten, jak nie zacznie narzekać - że kolejkę elektryczną. Ale na pewno nie działa, pewnie się szybko zepsuje, ma zepsute tory itp. itd.
No więc mama podeszła do optymisty:
- Co tam synku dostałeś od Mikołaja?
- Konika, ale gdzieś uciekł!

Posted

:D No i humor od razu lepszy:)

Dzisiaj idziemy na kontrole do doktorka czy sie dobrze
wszystko goi. Majkel ma wilczy apetyt. Ladnie sie bawi
i ciagle za mna lazi podlizujac mnie po nogach.
Spodobalo mu sie lezenie na lozku a w szczegolnosci
na klacie tzta;)

Posted

[quote name='AltaCaraya']:D No i humor od razu lepszy:)

Dzisiaj idziemy na kontrole do doktorka czy sie dobrze
wszystko goi. Majkel ma wilczy apetyt. Ladnie sie bawi
i ciagle za mna lazi podlizujac mnie po nogach.
Spodobalo mu sie lezenie na lozku a w szczegolnosci
na klacie tzta;)[/QUOTE]

No to współczuję tz :)
10,6 na klacie...oddychać ciężko.

A co do jedzenia...pewnie na zapas, aby głodnym nie chodzić...bo kto wie cco nam jeszcze do głowy strzeli... :)

Posted

[quote name='mari23']mimo wszystko na zapalenie zatok się nie umiera..... poza tym prześwit ma "na szczycie", nie nad zatokami ;)
NFZ to instytucja nie znająca litości....[/QUOTE]

Marysiu...do zatok też w końcu dojdzie prześwit. Jeśli NFZ nie zrefunduje dokładam 50 zł :)

Posted

[quote name='AltaCaraya']moze my powinnysmy zbierac na naszych facetow?:)
moze wiecej by sie uzbieralo:)[/QUOTE]

Skarpeta Kastracyjna dla Naszych TZ-etów. Obrona przed łysieniem. Zbieramy na zabiegi !!!

Już to zobaczyłam oczyma wyobraźni.
Moja szefowa, właśnie zajrzała czym się zajmuję ...i zamiast się zezłościć powiedziała, że ...oj przydałoby się, bo mój od nadmiaru testosteronu głupieje...
Chyba poprawiłyśmy jej nastrój .. już nie marudzi...ale nie chwalmy dnia przed zachodem...

Posted

[quote name='Marinka']Skarpeta Kastracyjna dla Naszych TZ-etów. Obrona przed łysieniem. Zbieramy na zabiegi !!!

Już to zobaczyłam oczyma wyobraźni.
Moja szefowa, właśnie zajrzała czym się zajmuję ...i zamiast się zezłościć powiedziała, że ...oj przydałoby się, bo mój od nadmiaru testosteronu głupieje...
Chyba poprawiłyśmy jej nastrój .. już nie marudzi...ale nie chwalmy dnia przed zachodem...[/QUOTE]

ja też do skarpety dorzucę i "chętnego" potem zgłoszę ;)
a szefowa pewnie też dołączy i humor jej się na stałe poprawi, jak będzie po zabiegu ;)

Posted

Oj faceci...nigdy nie dojrzewają tylko rosną do pewnego momentu. Po czym zaczynają cofać się w rozwoju... :(
Pewnie, że dołączę do Pań i zgłoszę kandydaturę swojego męża. Po zabiegu może zacznie normalnie i racjonalnie myśleć...bo teraz...ech szkoda słów :(:(

Pozdrawiam :) Beata