Wiola&Miłosz Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 No juz myslalam ze masz jakiegos super agresora. Zdjecie supcio:evil_lol: Quote
funia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Marysiu witaj w klubie miosników tych grubiutkich czekoladowych kulek ....Ja tez je uwielbiam ,tylko nie wiem dlaczego jest ich tak mało w opakowaniu i dlaczego są takie drogie ...:evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Jak tz nie przyniesie mi za chwile tych kulek bede musiala go rozdupcyc:diabloti: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Majki ma nowa zajawke;) Probuje wuykorzystac kotka seksualnie. Kotek natomiast mysli ze to zabawa i niezle daja czadu. A tobi jak zwykle nie wie o co kaman:) Quote
funia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']Majki ma nowa zajawke;) Probuje wuykorzystac kotka seksualnie. Kotek natomiast mysli ze to zabawa i niezle daja czadu. A tobi jak zwykle nie wie o co kaman:)[/QUOTE] Mówiłam CI ,ze Rudas to zbok i napaleniec :evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 No wlasnie probuje teraz z tobim;) On sie chyba juz pewniej czuje. Zdecydowanie:) Quote
mari23 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']Majki ma nowa zajawke;) Probuje wuykorzystac kotka seksualnie. Kotek natomiast mysli ze to zabawa i niezle daja czadu. A tobi jak zwykle nie wie o co kaman:)[/QUOTE] popłakałam się ze śmiechu :) a taki niby lękliwy piszczek z rudasa..... Quote
mari23 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='funia']Marysiu witaj w klubie miosników tych grubiutkich czekoladowych kulek ....Ja tez je uwielbiam ,tylko nie wiem dlaczego jest ich tak mało w opakowaniu i dlaczego są takie drogie ...:evil_lol:[/QUOTE] oj, tak!!!! zdecydowanie za mało tych przepysznych kuleczek i zdecydowanie za dużo kosztują !!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='mari23']popłakałam się ze śmiechu :) a taki niby lękliwy piszczek z rudasa.....[/QUOTE] No wlasnie ja sie zastanawiam co bedzie za kilka dni. Bo minela raptem chwila a tu juz kawaler robi porzadki:) Najwazniejsze ze bawi sie swietnie. Quote
mari23 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']No wlasnie ja sie zastanawiam co bedzie za kilka dni. Bo minela raptem chwila a tu juz kawaler robi porzadki:) Najwazniejsze ze bawi sie swietnie.[/QUOTE] najpierw kotek, potem Tobi.... kto następny? ;) "mój" Fifi też do kota podchodzi, trąca go swoim "plaskatym" nosem, odsuwa go lekko na bok i atak..... na kocia miskę! cwaniak, kot Royala ma w miseczce ( Urinary niestety) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Juz mowilam Marince. On jest lovelas. Przychodzi do mnie i wylizuje mi nogi. Jak myslicie co probuje? Wlasnie nie chcialam z nim wyjsc bo byl pol godz temu to lata po chacie i ryja drze piszczaC ze chce na dwor. Zignorowalam to to oszczal sciane;) Oj Majkel jak bliski koniec twoich rzadow:evil_lol: Bedziesz bez jaj pogadamy sobie od serca:loveu: Dobranoc wszystkim:) Quote
funia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 żebys było jasne ja też podstwiałąm nogi do lizania :evil_lol: Bo on jest straszna lizawka ,nie napiszę co najbardziej lubiał lizac jak był suczki .....domyslcie się Quote
Wiola&Miłosz Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 No co pipki:) Tutaj kotkowi robi to samo. Kotek ma lepek mokry bo ja tobi wylizuje i pipke bo Majkel dziala. Majkel z rana jest zabawowy. Wygonil mnie z lozka w celu wiadomym. Spacerek. Ale musze go pochwalic bo pierwszy raz byl w miare szybko. Czyli jakies 40 min. Nie bylo tak zle:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 :) Zapewne masz jakies ciekawsze okreslenie. Kasko podziel sie:cool3: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Hej. Sluchajcie mam pytanie. Nie jestem obcykana jak taka obroza sie nazywa. Ale wy pewnie bedziecie wiedzialy [IMG]http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/21-45.jpg[/IMG] Znalazlam ja na watku Taks ktora takie cuda szyje. Chodzi mi konkretnie o to ze zapiecie Jak widzicie odstaje od obrozy io to sporo. Uwazam ze taka obroza by Mi i Majkelowi sie przydala. W sensie moglabym go sprawniej zapinac. Co na ten temat myslicie? Rozwazam opcje zakupu:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 (edited) Dzisiaj pilnie sprzatalismy domek na przybycie cioteczki Marinki:evil_lol: Z nowych wiesc: Majki nie boi sie odkurzacza. Mialam nie odkurzac przy nim poki co ale rozwalil myszke taka nakrecana dla kotka i bylo kupe plastiku wiec sie pokusilam Pierw odkurzacz stal pol dnia by mogl sie z nim oswoic. Jakos nie robil na nim specjalnego wrazenia. Wrecz przysypial jak ja dzielnie walczylam:) Interesuje sie powoli zabawkami. To pilka, to kolkiem cos by ponosil w paszczy ale zabawki Tobiego sa za ciezkie. Nie ta waga;) No i przylapalam go na goracym uczynku. Raz to kradziejowanie smieci (doskonale wie jak otworzyc kubel) a drugi raz jak probowal osikac mi pranie. A sie zdziwil jak powiedzialam Majki co kombinujesz. To sie popatrzyl na mnie opuscil noge i zaczal kleic glupa ze nie wie o co mi chodzi radosnie przy tym merdajac ogonkiem;) Przy zabawie Majki sie tak rozszalal ze probowal odgonic Tobiego. Ugryzl go w nos z zazdrosci:) Edited November 9, 2012 by Wiola&Miłosz Quote
Marinka Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Kurcze Alta...czyżbym była jakąś królową angielską...kurcze no.. Już nie mogę się doczekać na spotkanie :) Bierzemy ze sobą lustrzankę, aby zrobić fajne fotki - taka foto relacja z przyjęcia darów :) Alta, ja też nie wiem jak nazywa się taka obroża, ale fakt bardzo ciekawe rozwiązanie :) Poszłam nawet luknąć na tę zimową, z nadzieją, że może kółko do zapięcia dałoby się przełożyć i pewnie jest to możliwe (trochę dratwy i zrobione,ale czy bezpieczne? tego nie wiem. Bezpieczne w sensie, czy gdy psiak pociągnie nie odepnie się cała obroża. Poza tym ta jest naprawdę taka na zimę. Funiu, czy Majkel u Ciebie miał do czynienia z odkurzaczem? Do jutra Alta :) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Fotki beda:) super;) Posprzatac czasem wypada;) Szczegolnie po sikach:) No wlasnie dlatego ja mysle ze trzeba bedzie zakupic taka obroze bo to najrozsadniejsze moim zdaniem. Moze nosic dwie:) A zimowa sie przyda Quote
Wiola&Miłosz Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Chyba ciocia Marinka jedzie:) Bo nie odbiera telefonika:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 I po odwiedzinkach:) Majkel zaaferowany nowymi zabawkami szaleje do teraz po mieszkaniu:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Iljova']Zadowolony ??? z odwiedzin ?[/QUOTE] Czesciowo:) Nie mogl za bardzo podejsc do Marinki bo maly terminator nie dal mu podejsc;) Mowa o psiaku marinki:) Quote
funia Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 To gzie te odwiedziny były bo juz nie nadązam ....W Rzeszowie? Quote
Recommended Posts