mari23 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='AltaCaraya']Oj tam.. niedziela nie niedziela. Czas odpowiedni. I tak zanim wyjade do lbn to bedzie poniedzialek wiec jakie to ma znaczenie;) Przesadna nie jestem;) A wlasnie rozmawialam z marina i jest szansa dt domowego. Naklonilam jakos sasiadke przyjaciolke. Mowi ze jesli jej pomoge to spoko da rade. Chlopak musi po prostu kontynuowac szkolenie. i tyle;)[/QUOTE] :multi::multi::jumpie::jumpie::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ciesze sie ze sprawilam wam usmiech;) Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Boziu ......:) co za uparta Ciotka..... Ok.... rob jak uwazasz....przeciez sie nie przegada..... Quote
Marinka Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Alta, karmę i pieniążki na weta będziemy przesyłać :) Posłuchaj proszę Aimez...zaczekaj do poniedziałku - proszę :) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Nie ze sie nie przegada;) Jak ma wam byc lepiej poleze do poniedzialku;) Pasi cioteczki?:) Quote
mari23 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='AltaCaraya']ciesze sie ze sprawilam wam usmiech;)[/QUOTE] że nie raz ostatni, tego jestem pewna :) tylko dbaj o zdrówko!!!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Wlasnie tz mowi ze doszla ale nie otwieral moze niech nie otwiera;) Zobacze jutro;) Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Mhy....moze niech nie otwiera......to Ty masz sie gumeczkami bawic.....:):) Na majtach...... Quote
Wiola&Miłosz Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ciotka brzmi to jak zasadzka. Tz wlasnie tak podczytuje i mowi ze jest ciekawski;) Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Oj tam.....:) Bedzie Pani zadowolona.....:) Quote
Marinka Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Hmm... wcale się nie dziwię...ja też robię się ciekawska :evil_lol::p Quote
Wiola&Miłosz Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 to sie bede bawic;) jutro zajrze do przesylki to powiem ci co i jak. I dziekuje serdecznie za prezenta;) Quote
mari23 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='AltaCaraya']pani czy pan??:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Aimez_moi']Pani......:) Pani Alta....:)[/QUOTE] może oboje? ;) Quote
Marinka Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 No i Alta zostałyśmy same na posterunku...niczym nocne mary :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Marinka;) Ja padlam:) tz troszke siedzial i tam podpatrywal co i jak;) Quote
funia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ja widze ,ze sie tu super bawicie beze mnie:mad: Ogromnie się cieszę .ze jes szansa na domowy Dt .Nie da mu to szansy ucieczki do swojego miejsca w którym nic nie musiał ... Z domem jest za pan brat więc kwestia zmiany,, lokalu,, nie powinna przysporzyć mu nowych lęków. Quote
Wiola&Miłosz Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Oj tam od razu sie bawimy;) Nie no mam nadzieje ze nic sie zlego nie stanie. Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='AltaCaraya']Marinka;) Ja padlam:) tz troszke siedzial i tam podpatrywal co i jak;)[/QUOTE] Altus to zwykle majty sa tylko maja fajowe gumeczki do rozciagania....:) A malutki piesek na poprawienie humorku.....:) Quote
Iljova Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Oj Rudziku co tutaj się u Ciebie dzieje ciotki szaleją ;-) * Ucz się pilnie nasz Rudziku Słuchaj co do Ciebie mówią Ty kochany bziku :-) Aby ktoś pokochał Ciebie Dał Ci dom i życie jak w niebie Quote
Wiola&Miłosz Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Aimez_moi']Altus to zwykle majty sa tylko maja fajowe gumeczki do rozciagania....:) A malutki piesek na poprawienie humorku.....:)[/QUOTE] Ciotka nie dostalam przesylki od ciebie....:( Quote
Recommended Posts